Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
190.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ilk syafadan itibaren baktım ama göremedim atlamışta olabilirim affola. Çektiğimiz videoları ters çevirebileceğimiz bir program varmıdır?
  • nyismylife kullanıcısına yanıt
    OG Youtube kullanabilirsin hocam markette yok ama internetten bulursun
  • GALAXY S3 ALMIŞTIM WİFİSİ BOZUK İP ADRESİ ALINIYOR DİYO KALIYO ÖYLE. GARANTİYE YOLLATTIM BUGÜN KEŞKE XPERİA SP ALSAYMIŞIM.

Tamam hocam denerim.
  • s4 te fifa12 yi çalıştıramadım çalıştırabilen var mı ?
  • Arkadaşlar merhaba benim telefon galaxy ace plus s7500 telefonuma uygun shadowgun deadzone apk sı var mı ?
  • teşekürler
  • Arkadaşlar bana mp3 indirme programı lazım.Eskiden Simple Mp3 Downloader kullanırdım,oldukça da memnundum fakat uygulama kaldırılmış,başka sitelerden indirsem de uygulamaya güncelleme falan gelmeyecek haliyle pek randıman alamam.Kullanıp memnun olduğunuz,program varsa önerilerinizi bekliyorum.Ben google play'den bir iki tane denedim ama memnun kalmadım.
  • easy mute baya işime yarayacak gibi
  • Telefonun jack girişine mikrofon takıp ses kaydı yapmamızı asğlayacak bir program var mıdır?
  • şu klavye radyo programlarının ücretsiz versiyonlarını indirdim bunlar süreli mi yoksa kısıtlı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chromosty

Telefonun jack girişine mikrofon takıp ses kaydı yapmamızı asğlayacak bir program var mıdır?

up
  • Tavsiye edeceklerim;

Download MP3
    Actual movie trailers
    Video game trailers
    DC comics
    XnSketch
    Nature sound spa
    Eye in sky
    HDR camera

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi aksamlar
    telefonum rootlu nfc most wanted 1.0.28 yüklüydü yanlışlıkla sildim. simdi denemedigim apk kalmadi internette. ama 1.0.28 i yukleyemedim . alan yetersiz hatasi veriyor nasil bu problemi çözerim ne yapmam lazim?
    not : 1.0.46 versiyonu nu denedim calisiyor ama benim telde kasma yapiyor o yuzden ozellikle 1.0.28 i istiyorum lutfen yardım edin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nyismylife

GALAXY S3 ALMIŞTIM WİFİSİ BOZUK İP ADRESİ ALINIYOR DİYO KALIYO ÖYLE. GARANTİYE YOLLATTIM BUGÜN KEŞKE XPERİA SP ALSAYMIŞIM.

Tamam hocam denerim.

Ip adresi alınıyor deyip kimlik doğrulaması başarısız hatası mı veriyor du?
    Bende evde böyle bir sorun yaşıyorum, bu dönemde biraz araştırma yapmıştım ve sorunun güvenlik türü ile ilgili olduğuna dair yazılar okumuştum. Modemde WPA2 düzeyinde şifreleme yapmıştım hatta.

Ama net olarak sorun (başka nedenden dolayı) modem değişip yenisi gelince çözüldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: morhuncan

Six Guns dün 1gb kadar güncelleme yaptı.
    Benim epeydir oynamama rağmen seviyem çok yükselmedi. Ama yüksek seviyeler için yeni silahlar, multiplayer özelliği, şans oyunu eklenmiş ve abandoned train'in içi aydınlatılmış.
    Güzel olmuş.

Ulan nazar degdirdik oyuna iyi mi?
    Tel.i kapatıp açtıktan sonra tüm itemlar gitti, shop'a saddle bag'e girilmiyor, oyun içerisinde bazı grafikler çöktü...
    Epeydir de oynuyordum oyunu ya. Çok moralim bozuldu.

• arkadaşlar telefonda clean master var iyi hoş program arka plandaki açık programları kapatıyor ama aynı şeyler tekrar açılıyor yani sürekli programları durdurmam gerekiyor ve yine çıkıyorlar peki bunları tamamen durdurabilecek bir program yok mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN

arkadaşlar telefonda clean master var iyi hoş program arka plandaki açık programları kapatıyor ama aynı şeyler tekrar açılıyor yani sürekli programları durdurmam gerekiyor ve yine çıkıyorlar peki bunları tamamen durdurabilecek bir program yok mu ?

Bu Android'in doğasıdır. Kafanıza bunları takmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

arkadaşlar telefonda clean master var iyi hoş program arka plandaki açık programları kapatıyor ama aynı şeyler tekrar açılıyor yani sürekli programları durdurmam gerekiyor ve yine çıkıyorlar peki bunları tamamen durdurabilecek bir program yok mu ?

yani en fazla bu programlarla bu kadar mı oluyor yani sonra tekrar açılırlar öyle mi ?
  • quote:

quote:

quote:

yani en fazla bu programlarla bu kadar mı oluyor yani sonra tekrar açılırlar öyle mi ?

Bunun programlarla bir ilgisi yok. Android'in işleyiş mantığı budur. Uygulamalar arka planda uykuda bekler, ihtiyacınız olduğunda anında cevap verirler.
    Hangi uygulama olursa olsun, arkaplandaki uygulamaları kapatın diye birşey sözkonusu değildir. Bunlar sadece normalde arkada açık kalması gerekmeyen bir uygulama olup ta siz home tuşu ile çıkıp açık bıraktıysanız, onları kapatmaya yarar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bunun programlarla bir ilgisi yok. Android'in işleyiş mantığı budur. Uygulamalar arka planda uykuda bekler, ihtiyacınız olduğunda anında cevap verirler.
    Hangi uygulama olursa olsun, arkaplandaki uygulamaları kapatın diye birşey sözkonusu değildir. Bunlar sadece normalde arkada açık kalması gerekmeyen bir uygulama olup ta siz home tuşu ile çıkıp açık bıraktıysanız, onları kapatmaya yarar.

anladım peki oyun hızlandırıcı bir program var mı hani pcdeki game booster gibi ?

• 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.