Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
190.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar apk indirmek istediğimde Google da aratıp buluyorum..ama hemen hemen her site download dediğimde telimin numarasını istiyor..şifreyi irin di,yor..emin olamadım...bi tür üyelik falan itelemesinler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: enesemre

arkadaşlar apk indirmek istediğimde Google da aratıp buluyorum..ama hemen hemen her site download dediğimde telimin numarasını istiyor..şifreyi irin di,yor..emin olamadım...bi tür üyelik falan itelemesinler?

Sanıyorum ki seçtiğiniz uygulamayı telefonunuza yönlendirmek için istiyorlardır.Yani nasıl ki google play'e bilgisayardan girip bir uygulamayı indirmek istediğimiz zaman gönder seçeneğine tıklayınca telefona bilridim geliyor ve internete bağlıysak indiriyoruz,aynı mantıkla çalışıyor olabilir o sitelerde.Tabi o sitelere telefonla giriyorsanız orası ayrı.

Hiç denemedim onun için kesin birşey diyemiyorum ama ben vermem telefon numaramı.Apkmania'dan bilgisayara indirip daha sonra telefona atıyorum ben.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALEXİST

quote:

arkadaşlar apk indirmek istediğimde Google da aratıp buluyorum..ama hemen hemen her site download dediğimde telimin numarasını istiyor..şifreyi irin di,yor..emin olamadım...bi tür üyelik falan itelemesinler?

Sanıyorum ki seçtiğiniz uygulamayı telefonunuza yönlendirmek için istiyorlardır.Yani nasıl ki google play'e bilgisayardan girip bir uygulamayı indirmek istediğimiz zaman gönder seçeneğine tıklayınca telefona bilridim geliyor ve internete bağlıysak indiriyoruz,aynı mantıkla çalışıyor olabilir o sitelerde.Tabi o sitelere telefonla giriyorsanız orası ayrı.

Hiç denemedim onun için kesin birşey diyemiyorum ama ben vermem telefon numaramı.Apkmania'dan bilgisayara indirip daha sonra telefona atıyorum ben.

haftalık üyelik 8 tl falan diyor..bende vermedim haklısın...

• quote:

Bunun 2 nedeni olabilir.
    1. Neden, yanlış linklere tıklıyorsunuz. Günümüzde birçok siteden doğru download linkini bulup tıklayabilmek çok zor. O kadar güzel gizleyip, saçma linkleri download linki gibi gösteriyorlar ki.
    2. Neden, yanlış sitelerde geziyorsunuz. Bu sitelerdeki linkler Alexist'in de dediği gibi üyelikle çalışan linkler. Üyelik istemeden linkler bulabileceğiniz siteleri keşfetmeniz lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

Bunun 2 nedeni olabilir.
    1. Neden, yanlış linklere tıklıyorsunuz. Günümüzde birçok siteden doğru download linkini bulup tıklayabilmek çok zor. O kadar güzel gizleyip, saçma linkleri download linki gibi gösteriyorlar ki.
    2. Neden, yanlış sitelerde geziyorsunuz. Bu sitelerdeki linkler Alexist'in de dediği gibi üyelikle çalışan linkler. Üyelik istemeden linkler bulabileceğiniz siteleri keşfetmeniz lazım.

biraz daha araştırayım haklısın

• Konu içi arama yaptım fakat bulamadım uygulamayı o yüzden paylaşıyorum.
    Tuş kilitlemek yada home tuşu görevlerini yapmak için tuşlara basmak istemeyen yada tuşları arızalı olan arkadaşların işine yarayabilecek bir program.Kısayollar ekleyebiliyoruz. İphone kullanan arkadaşlar bilir assistivetouch benzeri bir program.

Toucher :https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.touchhelperex&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5nYXUuZ28udG91Y2hoZWxwZXJleCJd

• Dr.Driving

Tavsiye ederim
  • arkadaşlar bizde camwow gibi fotoğraf uygulamaları var mı acaba?
  • Selamlar. 9 yaşında ki oğluma hediye olarak tablet aldım. Kendisi wii konsolunda ki oyunlardan Super Mario ve Sonic hayranı.... Android olarak Super Mario ve Sonic oyunlarından gerçeği veya gerçeğe yakını olarak tavsiye edebileceğiniz var mı? 1-2 tane 3-5 mb. lıklardan indirdik ama beğenmedik...Şimdiden Teşekkürler..
  • Arkadaşlar telefonda oynattığım video yu dlna yoluyla ağ uzerinden tv de oynatabilecegim bir oynatici ariyorum. Telefonun kendi oynaticisi bu isi yapiyor ama sin guncellemeden sonra kopmalar oluyor. Mx player, vlc player da olmuyor.

Alinti yapip cevaplarsanız cok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyDeS -- 11 Temmuz 2013; 19:04:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subway surfersıda ekleseydiniz basit ama eğlenceli oyun.
  • cok işe yarar bura
  • Samsung Galaxy S4 için en iyi free antivirus programı hangisidir arkadaşlar tavsiye alabilir miyim? Teşekkürler.
  • daha once neden görmemişim ben burayi

• BEYLER ACİL S3 İÇİN YOUTUBEDEN VİDEOYU MP3 OLARAK İNDİREN Bİ PROGRAM SÖYLER MİSİNİZ ?
  • Takip konu biraz canlansın
  • Six Guns dün 1gb kadar güncelleme yaptı.
    Benim epeydir oynamama rağmen seviyem çok yükselmedi. Ama yüksek seviyeler için yeni silahlar, multiplayer özelliği, şans oyunu eklenmiş ve abandoned train'in içi aydınlatılmış.
    Güzel olmuş.

• baya faydalandım. konu sahibine ve ilgililere teşekkürler.
  • Arkadaşlar benim uygulamalarla değilde play store ile ilgili bir sorum var. Bu uygulamaları puanına göre sıralat indirme sayısına göre sırala vs. gibi bir meret yok mudur bu android markette ?? Gerçekten çok merak ediyorum ?
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.