Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
190.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mucahid01

quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Airdroid uygulamasına benzer neleri önerirsiniz ?

Android HIFI

Android cihazınız var fakat başka bir işletim sistemine sahip cihazdan kablosuz olarak müzik dinleme imkanı sunan bir uygulamaya ne dersiniz?
    Android HIFI adlı uygulama ile bu mümkün. Bu uygulama ile iPhone, iPad yada Mac’te bulunan müzikleri kendi cihazınızdan dinleyebileceksiniz. AirPlay server’ı olan bu uygulama iTunes, iOS ve Airfoil gibi tüm AirPlay istemcilerinden müzik dinleme olanağınız olacak.
    Arkaplanda çalışan Android HIFI telefonunuzu hiç kasmıyor. Ücretsiz olan bu uygulama Android 2.2 ve üzeri sürümlerde çalışıyor.

Kies Air

Kies Air adlı yazılım ile WiFi bağlantısına sahip olan cihazların arasında bağlantı kurabilirsiniz. Kablosuz dosya paylaşım yapmanızı sağlayan bu yazılım ile kolayca dosya transferi yapabileceksiniz.
    Kies Air ile müzik dinleme, video transferi, mesaj yazma gibi mobil cihazdaki tüm özellikler başka bir mobil cihaz veya bilgisayar üzerinden internet tarayıcısı ile yönetebilme imkanınız olacak.

WiFi Manager

WiFi Manager uygulaması ile tüm kablosuz Ayarlar artık elinizin altında! Gelişmiş Widget desteği ve Radar sistemi sayesinde size en yakın kablosuz ağları kolayca bağlanabilirsiniz.
    Uygulamanın en güzel özelliklerinden biri şüphesiz geniş Widget desteği. Tüm cihazlar için düşünülmüş. Widgeti ekrana koyduktan sonra sağ kısmından WiFiyi kolayca kapayıp/açabilir veya sinyal seviyesini her an görebilirsiniz.
    Tarama kısmını ister Auto yaparak otomatik belli aralıklarla kablosuz ağları taratın veya Update diyerek de manuel taratma yapabilirsiniz. Kullanımı basittir. Hedef wifi adresine tıklayarak Connect diyin ve bağlanın.
    Kablosuz Ağın Kanal adresini, şifreleme şekli (WPA,WEP) MAC adresi, SSID, IP Adresi gibi teknik bilgilerinide kolaylıkla öğrenebilirsiniz.
    Kablosuz adreslerin Level kısmına bakarak en iyi hangisi çekiyor görebilirsiniz. Bağlandığınız ağların şifrelerde sistemde otomatik kaydolarak bir daha şifre yazmanıza gerekte kalmıyor.

hocam benim airdroidden kastım bilgisayardan telefona kablosuz bağlantı yoluyla wifi yoluyla birşeyler atmak için kullanılabilecek uygulamalardı.Bu 3 üde olmuyor bu duruma.Mesela wifi file transfer pro bu duruma en iyi örnek olarak gösterilebilir ama oda pro sürüm satın almak gerekiyor.Var mı başka alternatifler acaba ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben ace kullanıyorum ace ve ace gibi telefonlar için internet tarayıcısı önerim miren browser
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACE 2012

ben ace kullanıyorum ace ve ace gibi telefonlar için internet tarayıcısı önerim miren browser

"miren browser" diye bir uygulama bulamadım. Acaba yazım hatasımı var yoksa playstorede mevcut değilmi. Link olarak paylaşım yaparsanız seviniriz. İnceleme olanağımız olur..
  • quote:

quote:

ben ace kullanıyorum ace ve ace gibi telefonlar için internet tarayıcısı önerim miren browser

"miren browser" diye bir uygulama bulamadım. Acaba yazım hatasımı var yoksa playstorede mevcut değilmi. Link olarak paylaşım yaparsanız seviniriz. İnceleme olanağımız olur..

üstat bende bulamamıştım. netten apk sını bulup onu kullandım.
    normal tarayıcının açmadığı videoları açıyor örneğin mynet, habertürk gibi
  • ⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃
    239 UYGULAMA ... 208 OYUN ... 37 WiDGET ... 18 Launcher ...
    ⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃

İnternette bulabileceğiniz en kapsamlı "Android Oyun ve Uygulamaları", incelemeleri ve detaylı anlatımları ile
    sayfamız gün geçtikçe sizlerin desteği ve katkıları ile büyümeye devam ediyor..
    Yakında Hareketli Duvar Kağıtları ve Temalar gibi yeni katagorileri ile karşınızda olacağız..
    Bizi takip etmeye devam ediniz..

⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃ EN SON YENİLİKLER ⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃

10 Adet uygulama eklendi...(13-14-15 Şubat 2013)

cameran
    Wi-Fi Auto Starter
    Photo Bucket - Snapbucket
    Glide
    -Miren Browser
    -Pixlr-o-matic
    -Fast File Transfer
    -Bluetooth File Transfer
    *Headset Button Controller

10 Adet Oyun eklendi...(13-14 Şubat 2013)

Zombie Smasher
    Zombie Smasher 2
    Race 2 Free
    Wimp: Who Stole My Pants?
    Beat the Beast Lite
    Guns 4 Hire
    Aralon: Sword and Shadow
    Rhythm Action TAP SONIC
    Pocket Soccer
    -SoulCraft - Action RPG Game

0 Adet Widget eklendi...(13 Şubat 2013)

0 Adet Launcher eklendi...(13 Şubat 2013)

DEĞER VERİYORUZ ve ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUZ...

Kullandığınız uygulamalar, oyunlar, widgetler ve buna benzer tüm beğendiklerinizi bizlerle paylaşmanızı istiyoruz. Gerek görseller(resim) ile gerekse yazılı olarak paylaşımlarınızı bekliyoruz.. Daha önce kullandığınız veya kullanmakta olduklarınızla ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyoruz.. Sizlerin istekleri doğrultusunda hazırlamakta olduğumuz konumuzun daha iyi ve daha mükemmel bir hale gelmesi adına böyle bir talepte bulunuyoruz..

Nerdeyse hergün ziyaret edilen sayfamızda ufak bir KATKINIZI ve YORUMUNUZU ESİRGEMEYİNİZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid01 -- 14 Şubat 2013; 22:55:50 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

bu facebook üzerinden oynanan browser oyunlarını tablette oynamak mümkün müdür acaba, bunun için bir program var midir

Kullandığınız browser destekliyorsa mümkündür. Yanlız masaüstü modunda girmelisiniz sitelere.. Mobil versiyonla değil..

Bluetooth'tan çok daha hızlı ve en önemlisi de IOS'çuların kabusu olan değişik işletim sistemine sahip cihazlar arasında dosya transferi sağlayan bir uygulama. Artık Android'ten başka bir Android cihaza göndermenin yanında, herhangi bir Apple ürününe de çok hızlı dosya gönderebilirsiniz.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.floriandraschbacher.fastfiletransfer

• quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

Nokta atışı uygulamalar öneriyorsunuz. Çok çok teşekkür ederiz.. Gerekli düzenleme ile ilk sayfada paylaşıldı.. Diğer önerilerinizide bekliyoruz. Kullandığınız veya kullanmadığınız, oyun ve uygulamalar..
  • quote:

İngilizce ama harika bir uygulamaymış. Kullandığım browseri hemen sildim. Paylaşım için teşekkürler..
  • hangi task manageri onerirsiniz ve onerdiginizin digerlerinden ne farki var soylermisiniz

• quote:

hangi task manageri onerirsiniz ve onerdiginizin digerlerinden ne farki var soylermisiniz

Task maneger kullanmıyorum ben, Sebebp ise bu yüzden...

Android'de RAM Yönetimi (Şarj Dayanmıyor Diyenler)
  • quote:

quote:

hangi task manageri onerirsiniz ve onerdiginizin digerlerinden ne farki var soylermisiniz

Task maneger kullanmıyorum ben, Sebebp ise bu yüzden...

Android'de RAM Yönetimi (Şarj Dayanmıyor Diyenler)

Detaylı bir açıklama olmuş , elinize sağlık.
  • Faydalı bir konu olmuş. Emeği geçenlerin eline sağlık
  • Hocam miren browser mukemmel birsey 2 dk kullandim opera mini yi direkt sildim yerimleri faanda gitti ama umrumda degil mirenle yeniden olusturrum tek sorounu ise mesela forumumuza mobil degildee forum.donanimhaberden girince kasiyor ve beklemeye aliyor ama hic onemli degill

İnternette bulabileceğiniz en kapsamlı "Android Oyun ve Uygulamaları", incelemeleri ve detaylı anlatımları ile
    Yakında Hareketli Duvar Kağıtları ve Temalar gibi yeni katagorileri ile karşınızda olacağız..

cameran
    Wi-Fi Auto Starter
    Glide
    -Miren Browser
    -Pixlr-o-matic
    -Fast File Transfer
    -Bluetooth File Transfer

Zombie Smasher
    Zombie Smasher 2
    Race 2 Free
    Beat the Beast Lite
    Guns 4 Hire
    Rhythm Action TAP SONIC
    Pocket Soccer

Kullandığınız uygulamalar, oyunlar, widgetler ve buna benzer tüm beğendiklerinizi bizlerle paylaşmanızı istiyoruz. Gerek görseller(resim) ile gerekse yazılı olarak paylaşımlarınızı bekliyoruz.. Daha önce kullandığınız veya kullanmakta olduklarınızla ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyoruz.. Sizlerin istekleri doğrultusunda hazırlamakta olduğumuz konumuzun daha iyi ve daha mükemmel bir hale gelmesi adına böyle bir talepte bulunuyoruz..

Nerdeyse hergün ziyaret edilen sayfamızda ufak bir KATKINIZI ve YORUMUNUZU ESİRGEMEYİNİZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucahid01 -- 15 Şubat 2013; 7:47:00 >

• takip

cameran
    Wi-Fi Auto Starter
    Glide
    -Miren Browser
    -Pixlr-o-matic
    -Fast File Transfer
    -Bluetooth File Transfer

Zombie Smasher
    Zombie Smasher 2
    Race 2 Free
    Beat the Beast Lite
    Guns 4 Hire
    Rhythm Action TAP SONIC
    Pocket Soccer

243 UYGULAMA ... 211 OYUN ... 37 WiDGET ... 18 Launcher ...

14 Adet uygulama eklendi...(13-14-15 Şubat 2013)

cameran
    Wi-Fi Auto Starter
    Glide
    -Miren Browser
    -Pixlr-o-matic
    -Fast File Transfer
    -Bluetooth File Transfer
    *MediaClip - Download videos
    *Anti Theft Alarm
    *Operator Sorgulama
    *Müzik ve Video

13 Adet Oyun eklendi...(13-14-15 Şubat 2013)

Zombie Smasher
    Zombie Smasher 2
    Race 2 Free
    Beat the Beast Lite
    Guns 4 Hire
    Rhythm Action TAP SONIC
    Pocket Soccer
    *Vector
    *Speed Night
    *Süper Lig Futbol

• Yalniz miren browser buyuk bir sorunu var tarayiciya cok fazla agirlik bindiginde kapaniyor kasiyor bellemeye al yada kaapt diye iki secenek cikiyor mecbur kapatiyorum.ama hizi cok iyi

• quote:

Yalniz miren browser buyuk bir sorunu var tarayiciya cok fazla agirlik bindiginde kapaniyor kasiyor bellemeye al yada kaapt diye iki secenek cikiyor mecbur kapatiyorum.ama hizi cok iyi

Cihazınız nedir ?
  • üstad screenshot gibi ekran görüntüsü alabileceğimiz video kaydedici bir program var mıdır?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.