Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
190.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃
    231 UYGULAMA ... 203 OYUN ... 37 WiDGET ... 18 Launcher ...
    ⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃

İnternette bulabileceğiniz en kapsamlı "Android Oyun ve Uygulamaları", incelemeleri ve detaylı anlatımları ile
    sayfamız gün geçtikçe sizlerin desteği ve katkıları ile büyümeye devam ediyor..
    Yakında Hareketli Duvar Kağıtları ve Temalar gibi yeni katagorileri ile karşınızda olacağız..
    Bizi takip etmeye devam ediniz..

⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃ EN SON YENİLİKLER ⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃

2 Adet uygulama eklendi...(13 Şubat 2013)

cameran
    Wi-Fi Auto Starter

5 Adet Oyun eklendi...(13 Şubat 2013)

Zombie Smasher
    Zombie Smasher 2
    Race 2 Free
    Wimp: Who Stole My Pants?
    Beat the Beast Lite

0 Adet Widget eklendi...(13 Şubat 2013)

0 Adet Launcher eklendi...(13 Şubat 2013)

DEĞER VERİYORUZ ve ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUZ...

Kullandığınız uygulamalar, oyunlar, widgetler ve buna benzer tüm beğendiklerinizi bizlerle paylaşmanızı istiyoruz. Gerek görseller(resim) ile gerekse yazılı olarak paylaşımlarınızı bekliyoruz.. Daha önce kullandığınız veya kullanmakta olduklarınızla ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyoruz.. Sizlerin istekleri doğrultusunda hazırlamakta olduğumuz konumuzun daha iyi ve daha mükemmel bir hale gelmesi adına böyle bir talepte bulunuyoruz..

Nerdeyse hergün ziyaret edilen sayfamızda ufak bir KATKINIZI ve YORUMUNUZU ESİRGEMEYİNİZ..

231 UYGULAMA ... 205 OYUN ... 37 WiDGET ... 18 Launcher ...

İnternette bulabileceğiniz en kapsamlı "Android Oyun ve Uygulamaları", incelemeleri ve detaylı anlatımları ile
    Yakında Hareketli Duvar Kağıtları ve Temalar gibi yeni katagorileri ile karşınızda olacağız..

2 Adet uygulama eklendi...(13 Şubat 2013)

cameran
    Wi-Fi Auto Starter

7 Adet Oyun eklendi...(13 Şubat 2013)

Zombie Smasher
    Zombie Smasher 2
    Race 2 Free
    Beat the Beast Lite
    Guns 4 Hire
    Aralon: Sword and Shadow

Kullandığınız uygulamalar, oyunlar, widgetler ve buna benzer tüm beğendiklerinizi bizlerle paylaşmanızı istiyoruz. Gerek görseller(resim) ile gerekse yazılı olarak paylaşımlarınızı bekliyoruz.. Daha önce kullandığınız veya kullanmakta olduklarınızla ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyoruz.. Sizlerin istekleri doğrultusunda hazırlamakta olduğumuz konumuzun daha iyi ve daha mükemmel bir hale gelmesi adına böyle bir talepte bulunuyoruz..

Nerdeyse hergün ziyaret edilen sayfamızda ufak bir KATKINIZI ve YORUMUNUZU ESİRGEMEYİNİZ..

• iyi akşamlar arkadaşlar bende iphone 4s var severek oynadıgım bir oyun var ismi Score! bu oyunu bilen varmı acaba içinizde? Arkadasım bende gördü kafamın etini yiyor banada yükleyelim diye ama lakin android uygulamaların içinde bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: knidos

iyi akşamlar arkadaşlar bende iphone 4s var severek oynadıgım bir oyun var ismi Score! bu oyunu bilen varmı acaba içinizde? Arkadasım bende gördü kafamın etini yiyor banada yükleyelim diye ama lakin android uygulamaların içinde bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Birebir aynı oyun malesef android versiyonu mevcut değil. Ama benzeri derseniz en çok beğenilen bu oyunu önerin..

Top Eleven Football Manager
     ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv]

Facebook’taki en popüler oyunlardan biri olan Top Eleven – Be a Football Manager oyunu artık mobil dünyaya taşınarak, akıllı telefonlardan oynanabilir oldu.
    Kendi sanal futbol takımınızı yaratarak ister arkadaşlarınızla isterseniz de başka liglerdeki kişilerle maçlar yapabiliyorsunuz. Kupa, şampiyonlar ligi veya dostluk maçları yapabileceğiniz bu oyunda transferler yaparak kadronuzu güçlendirme imkanınız bulunuyor.
    Top Eleven – Soccer Manager’da maçlarda başarı sağladığınız takdirde taraftar sayınızı artırabilmenizin yanı sıra stadyumunuzda değişiklik yapabiliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: mucahid01

quote:

Orijinalden alıntı: knidos

iyi akşamlar arkadaşlar bende iphone 4s var severek oynadıgım bir oyun var ismi Score! bu oyunu bilen varmı acaba içinizde? Arkadasım bende gördü kafamın etini yiyor banada yükleyelim diye ama lakin android uygulamaların içinde bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

Birebir aynı oyun malesef android versiyonu mevcut değil. Ama benzeri derseniz en çok beğenilen bu oyunu önerin..

Top Eleven Football Manager

Facebook’taki en popüler oyunlardan biri olan Top Eleven – Be a Football Manager oyunu artık mobil dünyaya taşınarak, akıllı telefonlardan oynanabilir oldu.
    Kendi sanal futbol takımınızı yaratarak ister arkadaşlarınızla isterseniz de başka liglerdeki kişilerle maçlar yapabiliyorsunuz. Kupa, şampiyonlar ligi veya dostluk maçları yapabileceğiniz bu oyunda transferler yaparak kadronuzu güçlendirme imkanınız bulunuyor.
    Top Eleven – Soccer Manager’da maçlarda başarı sağladığınız takdirde taraftar sayınızı artırabilmenizin yanı sıra stadyumunuzda değişiklik yapabiliyorsunuz.

Yok bu oyun sizin tavsiye ettiginiz oyunla cook farkli kulvarlarda. Benim dedigim oyun cok farkli simdiye kadar atilmis en guzel gollerin atisini birebir yapiyorsun. Yani gol pozisyonu nasil gerceklestiyse paslarini veriosun gole kadar adim adim puanli sekilde sonunda golu atinca yildiz aliorsun. Misal 2010da turkiyenin kazakistana attigi cok guzel golu 1e1 atiosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güzel Konu Tebrik Ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mucahid01

quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

PM Gönderildi..

Teşekkürler.
  • quote:

Sayfaları okumadan yazıyorum kusura bakmayın. Tap tap Revenge 4 indirmek istiyorum ancak bulunduğunuz ülkeden indirilemiyor uyarısı alıyorum. Nasıl nerden indirebilirim ?

Bu tür oyunları seviyorsanız TapSonic şiddetle öneririm. Türünün en iyisi androidde.

Google da ararştırırsanız offline apk ve tüm şarkıları bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

quote:

Sayfaları okumadan yazıyorum kusura bakmayın. Tap tap Revenge 4 indirmek istiyorum ancak bulunduğunuz ülkeden indirilemiyor uyarısı alıyorum. Nasıl nerden indirebilirim ?

Bu tür oyunları seviyorsanız TapSonic şiddetle öneririm. Türünün en iyisi androidde.

Google da ararştırırsanız offline apk ve tüm şarkıları bulabilirsiniz.

Eve geçince denerim. Teşekkür ederim

• Bir PM de ben alabilirsem çok güzel olacak
  • Telefonu satın alırken 1000-1500 TL verebiliyoruz.

3-5 dolarlık uygulamaları mümkünse kaçak kullanmayın. Ücretini ödeyip satın alın ki geliştiriciler daha iyisini yapabilsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: postacik

Telefonu satın alırken 1000-1500 TL verebiliyoruz.

3-5 dolarlık uygulamaları mümkünse kaçak kullanmayın. Ücretini ödeyip satın alın ki geliştiriciler daha iyisini yapabilsin.

Kesinlikle katılıyorum..

Şu ana kadar hiç bir uygulamayı ücretli sürümünü apk olarak indirip kullanmadım.

Forumda bir çok kişi sordukları zaman bunu dile getirdim ama herzaman etikliğini kullanıcıya bıraktım. İnkar etmiyorum; ücretli uygulamaların apk versiyonlarını indirip kurup denedim ama asla kullanmadım. Mecburen ilgilendiğim bir konu ile alakalı olarak incelemelerimi yaptıktan sonra direk sildim. Eğer beğendiğim bir uygulama ise mutlaka satın aldım..

Örnek Satın aldıklarım;

• helal usta süper

234 UYGULAMA ... 207 OYUN ... 37 WiDGET ... 18 Launcher ...

5 Adet uygulama eklendi...(13 Şubat 2013)

cameran
    Wi-Fi Auto Starter
    Photo Bucket - Snapbucket
    Glide

9 Adet Oyun eklendi...(13 Şubat 2013)

Zombie Smasher
    Zombie Smasher 2
    Race 2 Free
    Beat the Beast Lite
    Guns 4 Hire
    Aralon: Sword and Shadow
    Rhythm Action TAP SONIC
    Pocket Soccer

• quote:

Alabildiklerini alırsın da ya almanın mümkün olmadığı uygulamaları ne yapacaksın?

https://play.google.com/store/apps/details?id=co.kr.neowiz.tapsonic_us1&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvLmtyLm5lb3dpei50YXBzb25pY191czEiXQ..

Cihazla uyumlu değil, satın alamıyorsun.

Ben de gerçekten hak ettiğini düşündüğüm uygulamaları satın alıyorum. Poweramp gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowtr

quote:

Alabildiklerini alırsın da ya almanın mümkün olmadığı uygulamaları ne yapacaksın?

https://play.google.com/store/apps/details?id=co.kr.neowiz.tapsonic_us1&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvLmtyLm5lb3dpei50YXBzb25pY191czEiXQ..

Cihazla uyumlu değil, satın alamıyorsun.

Ben de gerçekten hak ettiğini düşündüğüm uygulamaları satın alıyorum. Poweramp gibi...

Playstoreye acil bir güncelleme gerektiği kesin zaten.. Galaxy S3 mini(i8190) cihazımı desteklemediğini gösteriyor ama Galaxy Ace(S5830i) cihazımı desteklediğini gösteriyor.
    Enteresan..

Yani kısmen haklı olabilirsin..

• opera mini ile internetten bir siteden birşey indirmek istediğimde beni bc.vc sitesine yönlendiriyor orada 5-3-0 diye ilerliyor hiç 4 ü gördüğümü hatırlamıyorum bu adobe flash player i yüklemediğimden dolayı mı ? Yada şöyle sorayım flash playeri kurunca neler değişecek ekstra ne özellikler gelecek ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

opera mini ile internetten bir siteden birşey indirmek istediğimde beni bc.vc sitesine yönlendiriyor orada 5-3-0 diye ilerliyor hiç 4 ü gördüğümü hatırlamıyorum bu adobe flash player i yüklemediğimden dolayı mı ? Yada şöyle sorayım flash playeri kurunca neler değişecek ekstra ne özellikler gelecek ?

Birçok playeri ve fash destekli sitelere giriş yapabileceksiniz. Artık internette bir çok içerik flash ile hazırlandığından bu tür sorunlarla karşılaşacaksınız. Yüklemenizi öneriyoruz. Boyutu zaten küçük ama işlevi büyüktür. Öyle arka planda felan çalışmaz. Kullanım esnasında kendisi devreye girer..
  • bu facebook üzerinden oynanan browser oyunlarını tablette oynamak mümkün müdür acaba, bunun için bir program var midir

• quote:

Orijinalden alıntı: MEyRaMi_TR

bu facebook üzerinden oynanan browser oyunlarını tablette oynamak mümkün müdür acaba, bunun için bir program var midir

Kullandığınız browser destekliyorsa mümkündür. Yanlız masaüstü modunda girmelisiniz sitelere.. Mobil versiyonla değil..
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.