Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
190.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: the3answer

quote:

Orijinalden alıntı: mucahid01

quote:

Orijinalden alıntı: the3answer

Classic Tetris :

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tmcn.tetris

Diğer Uygulamalarım :

https://play.google.com/store/apps/developer?id=tmcn

Paylaşım için teşekkürler. Tetrisi çok severim. Bana mazilerimi hatırlatıyor. Ama keşke bu tarz bişe olsa..

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv]

Yada bu;

Bunlar benim yazdigim oyun ve uygulamalar.
    Istekleriniz dogrultusunda program ya da oyun yazarim.hatta buna ihtiyacim da var acikcasi nasik bir uygulama yapsam da markette tutsa diye. Sizler fikir beyan ederseniz cok mutlu olurum

Gerçek bir wi-fi manager lazım , mevcut programlar yetersiz.

• iyi bi adımsayar programı lazım, bikaç tane denedim ama randımanlı çalışmıyo yani adımları düzgün saymıyo bilhassa arka planda çalışırken düzgün saymıyolar... daha önce n95 telefonumda (symbian) vardı ve çok güzel çalışıyodu ama androidde denediklerim düzgün çalışmadı
    sizlerin deneyip de memnun kaldığınız varsa bilmek isterim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bu uygulamalardan ücretli olanların netten apk'sını bulup yüklediğimiz zaman uygulamanın güncel versiyonu çıkınca tekrar yeni versiyon apk'sı indirmek mi gerekiyo yoksa otomatik güncelliyo mu telefon ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: drzeke

hocam bu uygulamalardan ücretli olanların netten apk'sını bulup yüklediğimiz zaman uygulamanın güncel versiyonu çıkınca tekrar yeni versiyon apk'sı indirmek mi gerekiyo yoksa otomatik güncelliyo mu telefon ?

Güncellemelerin yapılabilmesi için uygulamaları satın almanız gerekiyor. Güncelleme sırasında uygulamayı satın alıp almadığınıza bakılıyor.
    Bu durumda yeni versiyonlarını internetten yine bir şekilde apk'larını bularak yüklemeniz gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Hocam banna muzik playerda liste acikken bastan asagi tum harfler sirali gozukecek hangi harfe basarsam onun bas harfiyla baslayan isimeeki muzikleri gosteren bir muzik calar lazim bu ozellikte bir player var misir

Daha bahsettiğiniz özellikte bir player denk gelmedim. Bulursam paylaşırım..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tweeneagle

üstad screenshot gibi ekran görüntüsü alabileceğimiz video kaydedici bir program var mıdır?

Video kayıt uygulamaları "ROOT" istemektedir. Cihazınızı rootlamadan ekran video kaydı yapmak istiyorsanız "MyPhoneExplorer" kullanmanızı öneriyoruz..

MyPhoneExplorer uygulamasını kullanarak; bilgisayarınızdan android cihazınızı kontrol edebiliyorsunuz rahatlıkla. Görsellerde görüldüğü gibi bilgisayarımdan cihazın ana ekranını kontrol edebiliyoruz.

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv]  ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv]  ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv]

MyPhoneExplorer-------------MyPhoneExplorer Client
    .....

üstad hem tablete hem pc'ye yükledim programları. bağlantı da ok. Ekran görüntüsünü nereden alıyoruz? Nasıl video kaydı yapacağım tablet'in ekranını?

• quote:

Orijinalden alıntı: Batwoone

Samsung Application da 17 Şubata kadar Gameloft oyunlarında %50 indirim varmış haberiniz olsun ayrıca Asphalt 7:Heat ve Modern Combat 3:Fallen Nation ücretsiz.

Asphalt ı alıcakken bu bilgilendirmen sayesinde para vermekten kurtuldum paylaşımın için çok teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: chatin_62

quote:

hocam bu uygulamalardan ücretli olanların netten apk'sını bulup yüklediğimiz zaman uygulamanın güncel versiyonu çıkınca tekrar yeni versiyon apk'sı indirmek mi gerekiyo yoksa otomatik güncelliyo mu telefon ?

Güncellemelerin yapılabilmesi için uygulamaları satın almanız gerekiyor. Güncelleme sırasında uygulamayı satın alıp almadığınıza bakılıyor.
    Bu durumda yeni versiyonlarını internetten yine bir şekilde apk'larını bularak yüklemeniz gerekiyor.

güncel apk'ları indirdiğiniz güvenilir bi site varsa pm'den gönderebilir misiniz ?
  • quote:

üstad hem tablete hem pc'ye yükledim programları. bağlantı da ok. Ekran görüntüsünü nereden alıyoruz? Nasıl video kaydı yapacağım tablet'in ekranını?

Araçlar menüsünden, telefon tuş takımı / ekran görüntüsü sekmesinden..
  • quote:

quote:

USB cihaz bağlı değil diyor. Wi-Fi'ye ek olarak USB'Den de mi bağlamam gerekiyor kayıt yapmak için?
  • quote:

quote:

quote:

USB cihaz bağlı değil diyor. Wi-Fi'ye ek olarak USB'Den de mi bağlamam gerekiyor kayıt yapmak için?

Cihazınıza client yüklemelisiniz. Programıda bilgisayarınıza.. Eğer bu işlemleri yaptıysanız, android cihazınızın USB Ayıklama modunu aktif edin. Otomatik görecektir..

• quote:

quote:

quote:

quote:

Cihazınıza client yüklemelisiniz. Programıda bilgisayarınıza.. Eğer bu işlemleri yaptıysanız, android cihazınızın USB Ayıklama modunu aktif edin. Otomatik görecektir..

Tablette client açık üstad. PC'den bağlanıyorum client üzerinden tablete. USB ayıklama modunu da aktif yaptım. Yine bağlanmıyor , usb istiyor.

• quote:

quote:

quote:

güncel apk'ları indirdiğiniz güvenilir bi site varsa pm'den gönderebilir misiniz ?

Korsan sitelerin hiçbirisine asla güvenilir diyemezsiniz. Bunu unutmayın.
    Adres olarak vermeyip sadece isimlerini vereceğim için buradan vermemde bir sakınca yoktur. Google en büyük sitedir. Aradığınız hemen hemen tüm apk dosyalarını bulabilirsiniz. Bunun yanında apkmania, tegra3, mobilism gibi birçok site var.
    Ayrıca iGO haricinde kullandığım tüm uygulamaları satın aldım.iGO'da biraz makul bir fiyata inerse onu da alacağım. Zaten Google habire indirim yapıyor. 0,99$'a aldığım uygulamaların adedini bile bilmiyorum. Böylece kafam rahat.

• quote:

Orijinalden alıntı: glazer

quote:

Samsung Application da 17 Şubata kadar Gameloft oyunlarında %50 indirim varmış haberiniz olsun ayrıca Asphalt 7:Heat ve Modern Combat 3:Fallen Nation ücretsiz.

Asphalt ı alıcakken bu bilgilendirmen sayesinde para vermekten kurtuldum paylaşımın için çok teşekkürler

Ben bu Google Play'i anlamadım.

Hem yol geçen hanı gibi her uygulama ekleniyor hem ücretli uygulamalar genelde App Store'dan pahalı hem de ücretli uygulamalar geçici süreliğine bedava olmuyor.

Mesela Asphalt 7 yaklaşık 3 gündür App Store'da bedavaya indiriliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pulstar

quote:

Orijinalden alıntı: glazer

quote:

Ben bu Google Play'i anlamadım.

Hem yol geçen hanı gibi her uygulama ekleniyor hem ücretli uygulamalar genelde App Store'dan pahalı hem de ücretli uygulamalar geçici süreliğine bedava olmuyor.

Mesela Asphalt 7 yaklaşık 3 gündür App Store'da bedavaya indiriliyor.

Ben IPad'i oğluma vermeden önce, gördüğüm kadarıyla AppStore'da bulunan uygulamaların ücretleri, Play'den çok çok daha yüksekti. 1-2$'lık uygulama oldukça azdı. Play'de ise oldukça fazla. Zaten kişiler sırf bu yüzden Jailbreak yapmaya yönleniyorlardı.
    Ayrıca Play'den, indirimler ve ücretsiz promosyonlarla aldığım uygulamaların hesabını bilmiyorum. Sanırım siz denk gelmemişsiniz.
    Mesela ben de AppStore'un ücretsiz promosyonlarına hiç denk gelmemiştim. Burada okuyup duydum.

• Asphalt 7: Heat tarzinda grafikleri olan ucretsiz uygulama varmi acaba? 1$ olarak gozukuyor suan oyun markette.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AsosyalBilgisayar

Asphalt 7: Heat tarzinda grafikleri olan ucretsiz uygulama varmi acaba? 1$ olarak gozukuyor suan oyun markette.

Telefonu ilk aldığımda MC3 ve Asphalt 7 ücretsizdi bana. Benzer oyun olarak NFS var.
    İki oyun da ücretli.
    Ancak konuyu açan arkadaşın hep söylediği bir şey var, bir oyun/program'ı "oyun adı full apk" olarak aratın internette ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: PCkopat!

Bende oyun önereyim.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rastergrid.game.pocketsoccer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yYXN0ZXJncmlkLmdhbWUucG9ja2V0c29jY2VyIl0.

Oyunumuzun adı pocket soccer. 2 kişilik çok eğlenceli oluyor , kimdeyse sıra 3 saniye içinde vurması lazım.2 tarafada 3 tane yuvarlak takım topu ve bir futbol topu var rakibin kalesine çarptırarak sırayla atmaya çalışıyorsunuz

Bu konu altında ben de 1-2 kere tavsiye etmiştim. Aşırı zevkli bir oyun.
    Geçtiğimiz haftasonu kuzenim geldi, o da yeni tablet almış. Hemen yükledik oyunu iki kişi oynadık, baya makara oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: morhuncan

Yoğunluğumdan veya dalgınlığımdan görememiş olabilirim. Kusuruma bakmayın. Gerekli düzeltmeyi yaptım. Siz daha önce önermişsiniz. Saygılarımla..
  • quote:

Ayrıca Play'den, indirimler ve ücretsiz promosyonlarla aldığım uygulamaların hesabını bilmiyorum. Sanırım siz denk gelmemişsiniz.
    Mesela ben de AppStore'un ücretsiz promosyonlarına hiç denk gelmemiştim. Burada okuyup duydum.

Kesinlikle, bende bir çok uygulamayı indirimli aldım ama hiç AppStoreden indirim denk gelmemişti.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.