Şimdi Ara

ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
1.606
Cevap
264
Favori
190.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mucahid01

quote:

Orijinalden alıntı: tweeneagle

uygulamaları harici sd karta taşıyabilen bir uygulama var mı?

Taşımaktan kastınız Hafıza kartından çalıştırmak ise bunu sadece ROOT işlemi ile yapabilirsiniz. Bu işlem cihaz garantinizi iptal edeceğini unutmayınız..

:) anladım , kalsın şimdilik :) bu kadar acil bir ihtiyaç değil.

teşekkürler
  • Layar programını kullanan var mı ?
  • root işlemi olmadan uygulamaları sd karta taşıma çözümü yok mudur
  • güzel konu takip.
  • Bende oyun önereyim.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rastergrid.game.pocketsoccer&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yYXN0ZXJncmlkLmdhbWUucG9ja2V0c29jY2VyIl0.

Oyunumuzun adı pocket soccer. 2 kişilik çok eğlenceli oluyor , kimdeyse sıra 3 saniye içinde vurması lazım.2 tarafada 3 tane yuvarlak takım topu ve bir futbol topu var rakibin kalesine çarptırarak sırayla atmaya çalışıyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Ukkaşe

Hocam şöyle birde sensörle ve online oynanan tüm oyunlar diye de mi bir konu açsan ne ? Nasıl olur tutar mı ?

tutmaz
  • Beyler hide it pro uygulamasını yükledim mesela video seçtim hala galeride gözüküyor onu nasıl yapıcam galeriye girip video seçip hide it ede gönderdim yinede bir şey değişmedi yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rubyyyy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rubyyyy

poweramp için pm atabilir misiniz cihaz rootlu s3.

freedom uygulamasını deneyin birde. uygulama içi ek özellikleri bedavaya alıyorsunuz. temple runda coin, dead triggerda para altın, busuu uygulamasında bütün dersler, bilgi yarışında sigorta cevap hakkı. aklınıza gelebilcek herşey..

quote:

Orijinalden alıntı: rogersin

Arkadaşlar iyi bir klavye uygulaması arıyorum. Şöyle ücretsiz, özelleştirilebilir, farklı temaları olan. Touchpal'i denedim; başka önerileriniz var mı?

Playstorede bulunan tüm ücretli uygulamaların "ücretsiz" apk dosyalarını internetten bulabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece aradığınız oyun veya uygulamanın "tam adı" nın sonuna "full apk" ekleyerek aratmak..

Örn: " PowerAMP ful apk "

zaten her uygulamayı kullanıyorum ama power amp 1-2 gün içinde kullanılmaz hale geliyor sorunsuz versiyonunu bulamadım ondan istedim

Poweramp o konuda sağlam. Ben de satın aldım kafam rahat... 5 TL bir şey... Alın gitsin... Ömür boyu, istediğin telefonuna yükle...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowtr -- 12 Şubat 2013; 15:36:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tweeneagle

uygulamaları harici sd karta taşıyabilen bir uygulama var mı?

Taşımaktan kastınız Hafıza kartından çalıştırmak ise bunu sadece ROOT işlemi ile yapabilirsiniz. Bu işlem cihaz garantinizi iptal edeceğini unutmayınız..

Hocam banada power amp full lazım nettekiler 2 gün sonra lisans kodu kopyalanmış olduğu anlaşılıyor şunu kalıcı hale nasıl getirebilirim ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

PM gönderildi..
  • quote:

quote:

PM gönderildi..

hocam arsızlık olmazsa bende isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: gewa

PM Gönderildi..
  • Bende pm alabilirmiyim Teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 sene önce (1993) üniversite bitirme tezi olarak yazdığım "Sahibinin Sesi" programının Android sürümünü aşağıdaki link'ten indirebilirsiniz.

http://www.tazetaze.com/?dl_id=6 (Android 4.0 ve üzerinde çalışır)

Programı yazdığımda henüz Windows'un 1.0 sürümü yeni çıkmıştı ve Türkçe metin okuyucu bir program mevcut değildi.

Daha kaliteli okuyan bir sürüm için çalışmalarım devam ediyor.

Bunu da nostaljik bir uygulama olarak değerlendirin lütfen.
  • Sayfaları okumadan yazıyorum kusura bakmayın. Tap tap Revenge 4 indirmek istiyorum ancak bulunduğunuz ülkeden indirilemiyor uyarısı alıyorum. Nasıl nerden indirebilirim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tebrikler çokk güzel olmuş :d
  • Airdroid uygulamasına benzer neleri önerirsiniz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: secilburgaz

quote:

Orijinalden alıntı: KaburgaNecmi

PM Gönderildi..
  • quote:

Airdroid uygulamasına benzer neleri önerirsiniz ?

Android HIFI
     ANDROID OYUN ve UYGULAMALARI [Açıklamalı Dev Arşiv]

Android cihazınız var fakat başka bir işletim sistemine sahip cihazdan kablosuz olarak müzik dinleme imkanı sunan bir uygulamaya ne dersiniz?
    Android HIFI adlı uygulama ile bu mümkün. Bu uygulama ile iPhone, iPad yada Mac’te bulunan müzikleri kendi cihazınızdan dinleyebileceksiniz. AirPlay server’ı olan bu uygulama iTunes, iOS ve Airfoil gibi tüm AirPlay istemcilerinden müzik dinleme olanağınız olacak.
    Arkaplanda çalışan Android HIFI telefonunuzu hiç kasmıyor. Ücretsiz olan bu uygulama Android 2.2 ve üzeri sürümlerde çalışıyor.

Kies Air

Kies Air adlı yazılım ile WiFi bağlantısına sahip olan cihazların arasında bağlantı kurabilirsiniz. Kablosuz dosya paylaşım yapmanızı sağlayan bu yazılım ile kolayca dosya transferi yapabileceksiniz.
    Kies Air ile müzik dinleme, video transferi, mesaj yazma gibi mobil cihazdaki tüm özellikler başka bir mobil cihaz veya bilgisayar üzerinden internet tarayıcısı ile yönetebilme imkanınız olacak.

WiFi Manager

WiFi Manager uygulaması ile tüm kablosuz Ayarlar artık elinizin altında! Gelişmiş Widget desteği ve Radar sistemi sayesinde size en yakın kablosuz ağları kolayca bağlanabilirsiniz.
    Uygulamanın en güzel özelliklerinden biri şüphesiz geniş Widget desteği. Tüm cihazlar için düşünülmüş. Widgeti ekrana koyduktan sonra sağ kısmından WiFiyi kolayca kapayıp/açabilir veya sinyal seviyesini her an görebilirsiniz.
    Tarama kısmını ister Auto yaparak otomatik belli aralıklarla kablosuz ağları taratın veya Update diyerek de manuel taratma yapabilirsiniz. Kullanımı basittir. Hedef wifi adresine tıklayarak Connect diyin ve bağlanın.
    Kablosuz Ağın Kanal adresini, şifreleme şekli (WPA,WEP) MAC adresi, SSID, IP Adresi gibi teknik bilgilerinide kolaylıkla öğrenebilirsiniz.
    Kablosuz adreslerin Level kısmına bakarak en iyi hangisi çekiyor görebilirsiniz. Bağlandığınız ağların şifrelerde sistemde otomatik kaydolarak bir daha şifre yazmanıza gerekte kalmıyor.

• ⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃
    229 UYGULAMA ... 198 OYUN ... 37 WiDGET ... 18 Launcher ...
    ⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃

İnternette bulabileceğiniz en kapsamlı "Android Oyun ve Uygulamaları", incelemeleri ve detaylı anlatımları ile
    sayfamız gün geçtikçe sizlerin desteği ve katkıları ile büyümeye devam ediyor..
    Yakında Hareketli Duvar Kağıtları ve Temalar gibi yeni katagorileri ile karşınızda olacağız..
    Bizi takip etmeye devam ediniz..

⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃ EN SON YENİLİKLER ⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃◈⊂⊃

2 Adet uygulama eklendi...(13 Şubat 2013)

cameran
    Wi-Fi Auto Starter

5 Adet Oyun eklendi...(13 Şubat 2013)

Zombie Smasher
    Zombie Smasher 2
    Race 2 Free
    Wimp: Who Stole My Pants?
    Beat the Beast Lite

0 Adet Widget eklendi...(13 Şubat 2013)

0 Adet Launcher eklendi...(13 Şubat 2013)

DEĞER VERİYORUZ ve ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUZ...

Kullandığınız uygulamalar, oyunlar, widgetler ve buna benzer tüm beğendiklerinizi bizlerle paylaşmanızı istiyoruz. Gerek görseller(resim) ile gerekse yazılı olarak paylaşımlarınızı bekliyoruz.. Daha önce kullandığınız veya kullanmakta olduklarınızla ilgili yorumlarınızı ve düşüncelerinizi paylaşmanızı istiyoruz.. Sizlerin istekleri doğrultusunda hazırlamakta olduğumuz konumuzun daha iyi ve daha mükemmel bir hale gelmesi adına böyle bir talepte bulunuyoruz..

Nerdeyse hergün ziyaret edilen sayfamızda ufak bir KATKINIZI ve YORUMUNUZU ESİRGEMEYİNİZ..

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.