Şimdi Ara

### Android Oyun & Uygulama Paylaşımı & Tavsiyeleri & Yardım - Destek [13/08/11] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
12
Favori
22.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: reugef

quote:

Orijinalden alıntı: kumutk

Hocam oyunları NEO için uygun olanlarını indir. Ben öyle indirdim sorun çözüldü.

bendede bazı oyunlar karanlık neo için nerden bulabilirim acaba birde bende shadow guardian açılıyor gameloftun amblemi geliyor sonra kapanıyor bunu nasıl çözebilirim

bir yardım edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reugef -- 21 Eylül 2011; 13:38:41 >
  • benim kanaatim aynı pc lerde olduğu gibi alet kaldırmadığı için oyunun introsundan sonra kapanması .. yada açılsa da görüntünün karanlık -silik-izli vs çıkması..
  • Arc'da turkcell mobiltv yi ve çalıştırıp da ligtv paketi alabilen var mı?
  • telefonlara uygun versiyonlarımı indirdiniz? Oyunlar versiyon versiyon çünkü.
  • xperia neo için shadow guardianı nerden bulabilirim
  • Telefondaki oyunları illa wi-fi dan mı güncellemek gerek? Mobil ağdan olmaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

YA bir Allahin kulu yardim etsin bana

Kontorum olmadigi icin android markete giremiyorum.Ama evde Bilgisayar var nasil oyun,uygulama yukleyebilirim??

Andorid markete girip''install'' diyorum ama hicbirsey yuklenmiyor! biri yardim etsin

Wi-fi'den girebilirsin android markete ? :S

Sagol arkadasim onu biliyordum.

Internetten .apk formatinda indirebilecegim. Notpad uygulamasi bilen varmi?

up

• office excel icin düzenleme yapan iyi program hangisidir?
  • Bende optimus 3d alcam Aatarız Artıkbir sence cakması ayrıca sayfa çok guzelmiş
  • Nova 2'yi indiriyorum.Artık paylaşım yapmıyorsun sanırım.Neden vazgeçtin merak ettim.Teşekkür etmiyorlar diyemi yoksa teşekkür azmı geliyor o zaman sana pasta ısmarlayayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: frt-_-ctn

Camera360 V2.5.1 ultimate programı paylaşabilecek olan var m?

Al sana 2.5.5

http://www.file sonic.com/file/2114106114

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi narslanx -- 1 Ekim 2011; 9:41:38 >
  • Arkadaşlar bir yardım lütfen. Pes'i pc e indirdim usb kablo ile telefona attım dosyaları.Ama telde apk dosyaları gözükmedi oyunun.Yanlış yeremi atıyorum bilmiyorum - Games - gameloft'a attım ama apk ler yok pes dosyası gözüküyor.Telefon S.E Xperia Neo . Lütfen yardım :(
  • Pes 2012'nin android için ücretsiz bir sürümü de yayınlanacakmış. Bu ay içinde çıkması bekleniyor
  • arkadaşlar iphonda gördüğüm bir oyunu arıyorum " train conductor " isimli bulabileceğim bir yer varmı. Ayrıca SE Xperia neo'da çalışırmı
  • Güzel konu ,tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: SweetPea

Arkadaşlar bir yardım lütfen. Pes'i pc e indirdim usb kablo ile telefona attım dosyaları.Ama telde apk dosyaları gözükmedi oyunun.Yanlış yeremi atıyorum bilmiyorum - Games - gameloft'a attım ama apk ler yok pes dosyası gözüküyor.Telefon S.E Xperia Neo . Lütfen yardım :(

hocam ben apk dosyasini indirip direk telefonun download klasorune kopyaladim orada gordu acinca internetten dosya indirdi simdi catir catir oynuyom
  • Arkadaşlar sizden bir yardım ricam olacak. NFS Hot Pur. i indirdim ve kurdum. Oyun açıldı falan ancak arabayı ne sağ/sol ekrana basarak yönlendirebiliyorum ne de telefonu sağa/sola çevirerek. Options kısmını kurcukladım öyle bi ayar göremedim. Telefonda yapacağım bir ayar var mı?

NOT: Asphalt 6'da yön sıkıntısı yok. Xperia Arc
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_TaLos

Arkadaşlar sizden bir yardım ricam olacak. NFS Hot Pur. i indirdim ve kurdum. Oyun açıldı falan ancak arabayı ne sağ/sol ekrana basarak yönlendirebiliyorum ne de telefonu sağa/sola çevirerek. Options kısmını kurcukladım öyle bi ayar göremedim. Telefonda yapacağım bir ayar var mı?

indirdiğiniz sürüm sizin telefon için olmadığı için bu sorun var bulursam size atarım

işte buldum xperia x10 çalışıyor kendim yükledim şimdi telefonumdan iyi eğlenceler
    http://ul.to/soyc3bbv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesusevam -- 12 Ekim 2011; 21:35:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jesusevam

quote:

Orijinalden alıntı: The_TaLos

Arkadaşlar sizden bir yardım ricam olacak. NFS Hot Pur. i indirdim ve kurdum. Oyun açıldı falan ancak arabayı ne sağ/sol ekrana basarak yönlendirebiliyorum ne de telefonu sağa/sola çevirerek. Options kısmını kurcukladım öyle bi ayar göremedim. Telefonda yapacağım bir ayar var mı?

indirdiğiniz sürüm sizin telefon için olmadığı için bu sorun var bulursam size atarım

işte buldum xperia x10 çalışıyor kendim yükledim şimdi telefonumdan iyi eğlenceler
    http://ul.to/soyc3bbv

Teşekkürler üstad (:

• JuiceDefender uygulamasının çalışma mantığı nedir gerçekten işe yarıyor mu bilen var mı?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.