Şimdi Ara

### Android Oyun & Uygulama Paylaşımı & Tavsiyeleri & Yardım - Destek [13/08/11] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
12
Favori
22.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

Buyrun gencler

http://www.mobilephonetalk.com/showthread.php?99113-Gameloft-HD-and-3D-Games

Oyeee mannn

quote:

@yunuss.10

siteye girmiyorsun galiba herkes seni bekliyor yav

Paylaşımı bıraktım artk

ne yapsan insanlara yaranamazsin yunus sen paylas kufur etsinler bosuna muhatap olma tesekkur bile etmezler

Aynen kanka , ben o kadar anlatıyom ediyom kendileri yapamıyolar suçlu biz oluyoz, yaptığım bundan sonra yalnızca bana paylaşım yok, aynı Gürkan gibi

• biz kufur etmedik ya sen olmasan kim oyunlari indircek
  • belediye indirsin
  • Merhaba arkadaslar, Android uygulama gelistirme uzerine biraz arastirma yaptim ve ilk uygulamami bitirdim, sizlerle paylasmak istedim. Market kayit islemi Turkiye icin biraz uzun bir surec oldugundan dolayi maalesef henuz markete koyamadim, ins onumuzdeki haftaya kadar bitmis olursa markete de yukleyecegim. Yorumlarinizi belirtirseniz sevinirim.

Gazete Mansetleri v1.0
    Gunluk gazetelerin ilk sayfalarinin android tanbanli cihazlarda goruntulenebilmesini saglar.
    Minimum Andoroid OS versiyonu 2.2.1

http://hotfile.com/dl/129200669/7ddde58/Gazete_Mansetleri.apk.html
  • pes 2011 i indirdim sonra pc companiondaki dosya yöneticisini kullanarak games in içine attık tüm dosyaları daha sonra astro adlı programı kullanarak pes 2011 simgesine tıkladım ve yükledi ancak oyuna girince license felan filan bir şey diyor ve sonra indirme yapıyor .nasıl halledeceğim bu işi ?
  • Camera360 V2.5.1 ultimate programı paylaşabilecek olan var m?
  • nova 2 yi indirdim sonra oda yine aynı şekilde internetten dosya indirdi indirdikten sonrada gameloft yazısından sonra siyah bir ekran geliyo arkada ses var ama görüntü yok nasıl düzeltebilirim?
    xperia neo telefon modelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tc_cse

Merhaba arkadaslar, Android uygulama gelistirme uzerine biraz arastirma yaptim ve ilk uygulamami bitirdim, sizlerle paylasmak istedim. Market kayit islemi Turkiye icin biraz uzun bir surec oldugundan dolayi maalesef henuz markete koyamadim, ins onumuzdeki haftaya kadar bitmis olursa markete de yukleyecegim. Yorumlarinizi belirtirseniz sevinirim.

Gazete Mansetleri v1.0
    Gunluk gazetelerin ilk sayfalarinin android tanbanli cihazlarda goruntulenebilmesini saglar.
    Minimum Andoroid OS versiyonu 2.2.1

http://hotfile.com/dl/129200669/7ddde58/Gazete_Mansetleri.apk.html

Google ile uzun süren eziyet sonunda kayıt işlemini tamamlayabildim ve programı markete koyabildim.

https://market.android.com/details?id=com.mobileprg.GazeteMansetleri

• xperia neo ya yükleyemedim bi türlü.Usb kablosu ile mi atıcaz , hafıza kartı ilemi?
  • YA bir Allahin kulu yardim etsin bana

Kontorum olmadigi icin android markete giremiyorum.Ama evde Bilgisayar var nasil oyun,uygulama yukleyebilirim??

Andorid markete girip''install'' diyorum ama hicbirsey yuklenmiyor! biri yardim etsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

YA bir Allahin kulu yardim etsin bana

Kontorum olmadigi icin android markete giremiyorum.Ama evde Bilgisayar var nasil oyun,uygulama yukleyebilirim??

Andorid markete girip''install'' diyorum ama hicbirsey yuklenmiyor! biri yardim etsin

Wi-fi'den girebilirsin android markete ? :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachelbel's Canon

quote:

Orijinalden alıntı: Vüsal

YA bir Allahin kulu yardim etsin bana

Wi-fi'den girebilirsin android markete ? :S

Sagol arkadasim onu biliyordum.

Internetten .apk formatinda indirebilecegim. Notpad uygulamasi bilen varmi?

• Güzel konu çok işime yaradı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skid_row -- 19 Eylül 2011; 8:55:42 >
  • Konu süper olmuş ellerinize sağlık
  • Rezerve alayım tesekkurler
  • Arkadaşlar Blackmart kullanıyorum ama indirme hızı çok yavaş, nasıl normale çevirebilirim ? 5 MB lik dosyayı 1 saatte yüklüyor resmen.

Edit: Şimdi aklıma geldi,GO Launcher kullanıcıları olarak, SE'nin normal çalıştırıcısındaki gibi müzik çalar ve galeri widgetlarını nasıl ekleyeceğiz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pachelbel's Canon -- 19 Eylül 2011; 20:47:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumutk

Arkaadaşlar NEO da spider man ve splinter cell oyunları açılıyor ama sanırım rendering de bir sıkıntı var çoğu ortam siyah gözüküyor ve oynamak imkansız? Bu sorunu yaşayan var mı? Bir de oyunu apk dan kurup dosyalarını internetten indirdim sıkıntı ordan mı kaynaklı acaba?

aynı sorun bendede var çözümü nedir bilen varmı?
  • Hocam oyunları NEO için uygun olanlarını indir. Ben öyle indirdim sorun çözüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kumutk

Hocam oyunları NEO için uygun olanlarını indir. Ben öyle indirdim sorun çözüldü.

bendede bazı oyunlar karanlık neo için nerden bulabilirim acaba birde bende shadow guardian açılıyor gameloftun amblemi geliyor sonra kapanıyor bunu nasıl çözebilirim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.