Şimdi Ara

### Android Oyun & Uygulama Paylaşımı & Tavsiyeleri & Yardım - Destek [13/08/11] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
223
Cevap
12
Favori
22.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • apkleri kurun bi kez calıstırıp cıkın sd karttaki android gametolt klasörünün içindeki klasörün üstüne yapıstırın oynayın ( gameloft oyunları )
  • Merhaba yunus bu pes 2011 indirdim birde senin pes+sd yazıyor o nedir anlayamadım şimdi ben bu apkyi hafıza kartına atıcam pes 2011i daha sonra astro file managerle yükleyince açılacakmı birde sd kartta olacak dimi bu
  • Arkadaşlar. Asphalt'ı sd karta yükledim. Dosya yöneticisinden girip kurdum ama oyuna girince wifi bağlantısı istiyor fakat şuan wifi bağlanabileceğim bir yer yok kablolu modem benimkisi. Wifi olmadan yapamazmıyız ?

Acil bilenlerden yardılarınızı bekliyorum
  • Selamun aleyküm arkadaslar,
    Internet baglantisi istemeyen araba/motor, yaris oyunu yokmu?
    Bilen arkadaslar varsa oyunun ismini yazarsa sevinirim, Marketten indiricem.
  • Arkaadaşlar NEO da spider man ve splinter cell oyunları açılıyor ama sanırım rendering de bir sıkıntı var çoğu ortam siyah gözüküyor ve oynamak imkansız? Bu sorunu yaşayan var mı? Bir de oyunu apk dan kurup dosyalarını internetten indirdim sıkıntı ordan mı kaynaklı acaba?
  • p.tesinden beri uğrayan olmamış neocular ne oldu yaw? nereye kayboldunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: soragman

hocam xperia x10 kullanıyorum. ama malesef oyun yükleyemiyorum.. "rar" ve "apk" uzantılı oyunlar için ne yapmam gerekiyo yardım lütfen

rar dosyasını bilgisayarında aç, sıkıştırılmış dosyayı telefon fazla kurcalayamaz, programlar olmalı ama denemedim rar adına (zip için 1 tane kullanmıştım da nese)
    apk olayında ise telefonuna astro file manager'ı kur, sonra hafıza kartında nereye attıysan oraya ulaş, ardından orada üzerine tıkla ve sıradaki adımları çözümle :) tam isimleri hatırlamıyorum 2 seçenek gelmeli, open app manager falan diye, sonra onu seçip install derseniz kuracaktır :)) rarlı dosya ise oyunun 2. parçası ise hafıza kartında uygun yerine [gameloft ise onun klasörü oluşur açınca oyunu] atmanız gerek :)

• babamda HTC Desire S var onun icin oyun ykledim ilk sayfadan 2-3 oyun..paylasim icin elnze saglk baska oyun yok mu beyler bu kdar mi?
  • Benden başka neden hiç kimse paylaşım yapmıyor anlamış değilim.
  • demek isin krali sensin aga
  • ellerie sağlık vallaha hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

Benden başka neden hiç kimse paylaşım yapmıyor anlamış değilim.

Yunuzzzzzz, ya ben tekrar denemedim ama bu jenga hata veriyordu, ana ekranına ulasıyordum ama orj. problemi yaratıyordu, bi şey eder misin [kontrol ya da çalışıyorsa yapılacaklar falan nedir ekstradan? ]
  • bende tam bunu dicektim jenga nin SD dosya mi eksik acaba? 1 dosya var icinde onuda tele yukluyuroz oyundan menuye atiyor.. hata veriyor yani??
  • Ben de Neo sahibiyim artık. Android işletim sistemini öğrenmeye çalışıyorum yavaş yavaş :) Burdaki uygulama ve oyunları kullanabilmek için pc aracılığıyla mı işlem yapmam gerekiyor yoksa telefondan bağlanıp, verilen linklerdekileri indirip sorunsuz bir şekilde kullanabilir miyim?
  • @yunuss.10

siteye girmiyorsun galiba herkes seni bekliyor yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

Buyrun gencler

http://www.mobilephonetalk.com/showthread.php?99113-Gameloft-HD-and-3D-Games

Oyeee mannn

quote:

@yunuss.10

Paylaşımı bıraktım artk

• hepsi çok güzel teşekkürler fakat bir sorum olcaktı filesonic de bir yüklemeden sonra bidaki yükleme için 10 dk beklemek gerekiyor bunun içinde modeme res atiyorum başka bir yol bilen varmi?
  • ooo cok iyi oldu bunlari bi ara indiririm babaya
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

Buyrun gencler

http://www.mobilephonetalk.com/showthread.php?99113-Gameloft-HD-and-3D-Games

Oyeee mannn

quote:

@yunuss.10

Paylaşımı bıraktım artk

ne yapsan insanlara yaranamazsin yunus sen paylas kufur etsinler bosuna muhatap olma tesekkur bile etmezler

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.