bu konudaki tüm uygulama ve oyunlar xperia neoda çalışır mı ?
arkdaşlar modern compack2 yi yükledim oynuyorum ama bir yere geldim geçemiyorum oynayıp bitirenler yardım ederse sevinirim
geçemediğim yer arap ülkelerinin birinde evin içindeykren hammer (destryr) geliyor ben sanırım onu koruyup binmem lazım ama olmuyor keskin nişancı tüfegiyle vuruyorum ama adamlar roketle hammerı vuruyorlar ve restrt
çok teşekkürler güzel paylaşım olmuş elinize sağlık
Arkadaşlar telefonu yeni aldım. Xperia Neo V. Ücretli oyunları uygulamaları vs. nasıl yükleyebilirim acaba? Wireless modemim de var. Telefona root vs. gibi birşey yapmak gerekiyor mu?
Arkadaslar Xperia Arc icin Futbol oyunu varmi ? Pes olur Fifa olur vb. guzel futbol oyunu varsa.Biriniz paylasip nasil yuklendigini ogretirse cok iyi olur
arkasalar telefonumu kapattım ve artık açılmıyor sarjda olmuyor daha 1 aylık telefon ne yapğacam sarj ettim yok sarjda olmuyor
OffceSuite Pro v5.5.730
OfficeSuite Professional, Microsoft Ofis 97 sürümünden 2010 sürümüne kadar olan Word ve Excel dosyaları, txt, csv uzantılı dosyaları görüntülemeyi, değişiklik yapmayı destekliyor. Ayrıca doc, docx, xls, xlsx uzantısını sahip yeni belgeler oluşturmanız da mümkün. OfficeSuite Professional ile ppt, pptx, pps, ppsx PowerPoint sunum dosyalarını, pdf dökümanlarınızı görüntüleyebiliyorsunuz. OfficeSuite Professional ile elektronik postlarınızda ki eklere erişebilir ve açabilirsiniz. Sıkıştırılmış (zip) dosyaları açabilirsiniz. Kendi içinde barındırdığı dosya yönetici ile dosyalarınız arasında kolayca gezinebilir, dosya ve klasörlerinizi yönetebilirsiniz. OfficeSuite Professional Google Docs hesabınızdaki dökümanlara erişmeyi ve düzenlemeyi destekliyor. Ayrıca bir text dökümanlarınız içerisinde sectiğiniz bir kelimeyi bir sözlüğe erişerek tercüme eden tek mobil office yazılımı olma özelliğine sahip. Android 1.5 ve sonraki sürümlerine destek veren yazılım yüksek çözünürlüğe sahip tablet ve netbookları da destekliyor.
arkasalar telefonumu kapattım ve artık açılmıyor sarjda olmuyor daha 1 aylık telefon ne yapğacam sarj ettim yok sarjda olmuyor
Sarj aletnde problem vardir belki sarji olmadgi icn acilmiyr olabiliyor eger problem bunda dglse garantsi vardir servise gonder direk.. Bi ay gecmediyse telefnu alali telefon degisim istekte bulun bence
JuiceDefender, cihazınızı kullanım alışkanlıklarınızı analiz edip, size özel konfigürasyonlar oluşturup batarya ömrünü uzatan en iyi uygulamalardan biri. Kesinlikle denemeniz gereken uygulamalardan biri. Markette 7 $ civarında satılıyor. Size ücretsiz.
Bu uygulama telefonunuz için en iyi RAM optimizasyonunu sağlamak için yapılmıştır. Telefonunuzun tüm yönlerde performansını geliştirir ve uygulamalar arasındaki geçişi hızlandırır. Telefonunuzun sistemi daha önce hiç olmadığı kadar düzgün çalışacaktır. Marketteki değeri 2$ civarındadır.
Gürültülü sokaklarda zil sesinizi duymuyor musunuz? Çağrıları kaçırıp duruyor musunuz? Ya da sessiz bir ortamda, ofisiniz gibi bir ortamda mesela telefonunuz çaldığında sesinin çok yüksek olduğundan mı şikayet ediyorsunuz? Bu uygulama ses seviyesini ortam gürültüsüne göre otomatik olarak sizin yerinize ayarlar. Ortam gürültüsünün yüksek olduğu yerlerde sesini en yüksek seviyeye, daha sakin olan yerlerde ise daha alçak seviyelere ayarlar. Eminim bir çok kişinin işine yarayacaktır. Marketteki değeri 1$ civarındadır.
Gürültülü sokaklarda zil sesinizi duymuyor musunuz? Çağrıları kaçırıp duruyor musunuz? Ya da sessiz bir ortamda, ofisiniz gibi bir ortamda mesela telefonunuz çaldığında sesinin çok yüksek olduğundan mı şikayet ediyorsunuz? Bu uygulama ses seviyesini ortam gürültüsüne göre otomatik olarak sizin yerinize ayarlar. Ortam gürültüsünün yüksek olduğu yerlerde sesini en yüksek seviyeye, daha sakin olan yerlerde ise daha alçak seviyelere ayarlar. Eminim bir çok kişinin işine yarayacaktır. Marketteki değeri 1$ civarındadır.
hocam paylaşımlar harika adeta telefonumda hangi uygulamalar varsa onları paylaşıyorsunuz yalnız bende bu volume control yok güzel uygulamaya benziyor denediniz mi işe yarıyor mu? mesela sokakta gürültü çoktur ama cebimde algılayabilir mi o gürültüyü?
hocam paylaşımlar harika adeta telefonumda hangi uygulamalar varsa onları paylaşıyorsunuz yalnız bende bu volume control yok güzel uygulamaya benziyor denediniz mi işe yarıyor mu? mesela sokakta gürültü çoktur ama cebimde algılayabilir mi o gürültüyü?
Açıkçası denemedim. İlgimi çekti paylaşmak istedim. Ancak deneyeceğim.
Açıkçası denemedim. İlgimi çekti paylaşmak istedim. Ancak deneyeceğim.
teşekkürler. sonucu buradan bildirirseniz sevinirim kolay gelsin.
MX player mi iyidir mobo player mi arkadaşlar?
Paylaşımlar için öncelikle teşekkür ederim. Ancak bir sorum var.
Xperia kullanıcıları için açılan geniş yerden sonra, eminim çoğumuz box kullanmaya başladık. Paylaşılan kaynaklardan da bunu görebiliyoruz (: Sorum şu; box üzerinden paylaşılan bir apk ya da veriyi, kendi box'ıma geçmemin olanağı var mı?
Bir Allahin kulu Bana futbol oyunu linki versin. Wi-Fi ile dosya indiremeyecek bir yerdeyim. Wir fi ile indirilen dosyalarla beraber bir futbol oyunu lutfen ,/
siteye girmiyorsun galiba herkes seni bekliyor yav
Paylaşımı bıraktım artk
ne yapsan insanlara yaranamazsin yunus sen paylas kufur etsinler bosuna muhatap olma tesekkur bile etmezler
bence o duşuncen yanlış bende ilk defa android li bir telefon aldım Sony Ericsson Live With Walkman oldukça düzel ve arkadaş verdiği link için çok teşekkür ederim kaan_9292 yardım insanlar teşekkür etsin diye yapılmaz zaten insan ise teşekkür eder