Bildirim
Android İşletim sistemini sildim.

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Hocam aleti brick etmiş olabilirsiniz. Androidi silmemişsinizdir. Telefon hiçbir şekilde açılmıyorsa download moda alıp odinden stok romu flaşlayın. Kabaca anlatayım.
Telefonu ses kısma +home +güç tuşuna basılı tutarak download moda alın. Sammobileden cihazınıza uygun yazılımı indirin. Kiesi bilgisayarınıza kurun ve telefonu bağlayın driverlar yüklensin sonra da kapatın ve açık olmadığından emin olun Görev yöneticisinden bakın. Açık olmasın. Sonra odin programını açın Download moda aldığımız telefonu bilgisayara bağlayın. Odin telefonu görücek. Sonra indirdiğiniz romu .zipten çıkarın. İçindeki tar.md5 uzantılı dosyayı PDA yazan yere gösterin. Kenardaki ayarları ellemeyin Ancak tikli olarak sadece auto reboot ve f.reset timenin işaretli olması gerek Bunlar haricinde işaretli varsa işareti kaldırın. Starta basın ve pass yazana kadar kabloyu çekmeyin. Pass deyince çekebilirsiniz. İlk açılış normalden uzun sürebilir. Korkmayın. İnternette bir sürü video var. Oradan da bakabilirsiniz.
-
valla baya karışık bir işlem gibi yapmaya başlıyorum teşşekürler . -
40 yıllık androidciyim androidi silmeyi başaramadım -
quote:
Orijinalden alıntı: Ömerfb1907
40 yıllık androidciyim androidi silmeyi başaramadım
40 yıl oldumu yahu, zamanın nasıl geçtiğini anlamamışız. -
Valla sordum nasıl sildin diye çok kolay oldu diyo :=) -
sammobile gir telefonun modelini yazıp en son çıkan yazılımı indir odin ile flashla telefonu download moda alıp. -
anti aliasing nickli arkadaşa teşekkürler http://www.sammobile.com/firmwares/3/?download=13825 burdan indirdiğimiz programla ve yazdığı yazı sayesinde oldu
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X