Şimdi Ara

ANDROID GUNCELLEMESI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar sony ericson xperia neo v alacam fakat android guncellemesi hakkinda bisey duydum alacagim telefonun android ini guncellestirdigim zaman garantiden cikiyormu bu dogrumu ?

• üreticinin vermediği romları yüklerseniz çıkar ama o romları yüklemek zaten sakattır. donanım hatası dır toptan çökmedi risk almaya değmiyor onun yerine biraz beklersiniz üretici kendi rom çıkarıyor ama sony rom çıkarmada biraz yavaş bir firmadır eğer romlarla çok uğraşırım diyorsanız htc alın. xperia serisi stabilitesi ve media özellikleri ile öne çıkar

Orijinalden alıntı: zombi7406

üreticinin vermediği romları yüklerseniz çıkar ama o romları yüklemek zaten sakattır. donanım hatası dır toptan çökmedi risk almaya değmiyor onun yerine biraz beklersiniz üretici kendi rom çıkarıyor ama sony rom çıkarmada biraz yavaş bir firmadır eğer romlarla çok uğraşırım diyorsanız htc alın. xperia serisi stabilitesi ve media özellikleri ile öne çıkar

katılıyorum android + HTC, Desire HD var bende kusur bulamadım teşke su da olsaydı dediğim bişe yok, sanırım bana fazla geldi

• Neo V için Ice Cream Sandwich güncellemesi çıkacak evet. Rom yükleme veya güncelleme yapmayla garanti gitmez. Doğru bir bilgi değildir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DemirKipi

Neo V için Ice Cream Sandwich güncellemesi çıkacak evet. Rom yükleme veya güncelleme yapmayla garanti gitmez. Doğru bir bilgi değildir.

inşallah öyledir yoksa telefon almak saçma oluyor benim için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: bulentgvn

quote:

Neo V için Ice Cream Sandwich güncellemesi çıkacak evet. Rom yükleme veya güncelleme yapmayla garanti gitmez. Doğru bir bilgi değildir.

çıkacak da ufak bir sorun var htc rom çıkarmakta çok hızlıdır ama stabil rom bulmak da o kadar zordur. sony ise driveri çok hızlı çıkarıyor ama kend romunu çıkarırken çok yavaş oluyor çünkü o stabiliteyi ön planda tutuyor. yani çıkacaksa bile çok beklersiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Baslangıc ıcın bır Hİ-Fİ ?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

çıkacak da ufak bir sorun var htc rom çıkarmakta çok hızlıdır ama stabil rom bulmak da o kadar zordur. sony ise driveri çok hızlı çıkarıyor ama kend romunu çıkarırken çok yavaş oluyor çünkü o stabiliteyi ön planda tutuyor. yani çıkacaksa bile çok beklersiniz

ya siz çok teknik konuşuyosunuz ben anlayamıyorum :) ozaman şöyle sorayım ben sony ericson xperia neo v alacam bu telefonla internette her isimi halledip tüm video Sitelerinde
    Video falan izleyebilirmiyim? Ha bide her türlü program
    bulabilirmiyim?

CEVAPLAR BENIM ANLAYACAĞIM DILDEN OLURSA SEVINIRIM
    :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

ya siz çok teknik konuşuyosunuz ben anlayamıyorum :) ozaman şöyle sorayım ben sony ericson xperia neo v alacam bu telefonla internette her isimi halledip tüm video Sitelerinde
    bulabilirmiyim?

hocam aslında kolay bir şey senin yapacağın basit internetten takip edeceksin eğer güncelleme yapmak istiyorsan ama sony güncelleme çıkarmayı pek sevmeyen bir firmadır. bunun nedeni telefona zırt pırt rom atmanın o telefonun flash belleğine zarar vermesi ki öyle pek çok telefon gördüm geçmişte bir de kullanıcının telefondan zaten exmor sensördür sonra bravia ekrandır bir de sony müzik performansı ile ilgilenmesini sağlamaktır. htc firması ise sony e bu konularda kafa tutamayacak bir marka bunun da farkında kullanıcıya devamlı yeni seçenek sunarak bu farkı kapatmaya çalışıyor ancak forumları biraz araştırırsanız bu seçeneklerin devamlı sorun çıkardığını görürsünüz.
    sony telefonlar içinde 2.2 android sürümünü kaldırmayacak bir telefon yok bildiğim kadarı ile video izlemek için gereken flash player ise 2.2 android sürümü istiyor kaldı ki sizin alacağınız neo donanım olarak da gayet hızlı bir cihaz. onu alıp flash player yüklerseniz izleyemeyeceğiniz video yok hatta sanırım face oyunları bile açılabiliyor. program bulabilir miyim sorusundan android hakkında hiç ilginiz olmadığı sonucuna varıyorum. bakın android sistem olarak javadır. java kullandı iseniz bilirsiniz java telefonlar uygulamaları açabilmek için sadece ekran çözünürlüğünü dikkate alır symbian telefonlar ise sadece kendi versiyonu için çıkmış programları açar. android de ekran çözünürlüğünü ve cihaz üzerinde yüklü olan sistemin versiyonuna bakar. yani: diyelim bir uygulama 1.6 ve üzeri dyor sizin telefonunuzda 1.6 dan yukarı ne varsa (2.1-2.2 ...) artık hangisi olursa olsun açar. bunun anlamı ise symbianın her versiyonuna en fazla 10.000 uygulama çıkıyorken android için 150.000 küsür uygulama çıkıyor. benim telefonumda şu anda 75 uygulama var mesela. yani uygulama derdiniz olmaz. o telefonu alın telefon bu imiş dersiniz.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bulabilirmiyim?

hocam aslında kolay bir şey senin yapacağın basit internetten takip edeceksin eğer güncelleme yapmak istiyorsan ama sony güncelleme çıkarmayı pek sevmeyen bir firmadır. bunun nedeni telefona zırt pırt rom atmanın o telefonun flash belleğine zarar vermesi ki öyle pek çok telefon gördüm geçmişte bir de kullanıcının telefondan zaten exmor sensördür sonra bravia ekrandır bir de sony müzik performansı ile ilgilenmesini sağlamaktır. htc firması ise sony e bu konularda kafa tutamayacak bir marka bunun da farkında kullanıcıya devamlı yeni seçenek sunarak bu farkı kapatmaya çalışıyor ancak forumları biraz araştırırsanız bu seçeneklerin devamlı sorun çıkardığını görürsünüz.
    sony telefonlar içinde 2.2 android sürümünü kaldırmayacak bir telefon yok bildiğim kadarı ile video izlemek için gereken flash player ise 2.2 android sürümü istiyor kaldı ki sizin alacağınız neo donanım olarak da gayet hızlı bir cihaz. onu alıp flash player yüklerseniz izleyemeyeceğiniz video yok hatta sanırım face oyunları bile açılabiliyor. program bulabilir miyim sorusundan android hakkında hiç ilginiz olmadığı sonucuna varıyorum. bakın android sistem olarak javadır. java kullandı iseniz bilirsiniz java telefonlar uygulamaları açabilmek için sadece ekran çözünürlüğünü dikkate alır symbian telefonlar ise sadece kendi versiyonu için çıkmış programları açar. android de ekran çözünürlüğünü ve cihaz üzerinde yüklü olan sistemin versiyonuna bakar. yani: diyelim bir uygulama 1.6 ve üzeri dyor sizin telefonunuzda 1.6 dan yukarı ne varsa (2.1-2.2 ...) artık hangisi olursa olsun açar. bunun anlamı ise symbianın her versiyonuna en fazla 10.000 uygulama çıkıyorken android için 150.000 küsür uygulama çıkıyor. benim telefonumda şu anda 75 uygulama var mesela. yani uygulama derdiniz olmaz. o telefonu alın telefon bu imiş dersiniz.

bu kadar ayrıntılı bilgi için çok teşekkür ederim.Sizce neo v benim isteklerimi karşılayabilecek bi telefonmu ?

• internetten flash video izlemeye ve oyun oynamaya çok rahat yetecek bir telefondur merak etmeyin önümüzdeki bir sene içindeki bütün uygulamaları rahatça çalıştırır.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.