Şimdi Ara

Android Ana Konu! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
16.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşım diğer soruların hakkında bir bilgim yok fakat yahoo maili herhangibir telefonda kullanmak istiyorsan para ödeyip üyeliğini mail plus yapman gerekiyor. En iyisi gmail kullan en temizi o..
  • not defteri android marketten indirebilirsin .

internet ayarları için ingilizanahtari.com sitesine bakabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laconf

Android sadece MP4 (h264 ve lavc) dosyalarına destek veriyor. bu nedenle içindeki playerlar başka formatları oynatamıyor.
    Meridian Player diye bir oynatıcı var ve ben onu kullanıyorum, müzik ve video'ları sorunsuz oynatıyor. ayrıca srt altyazı desteği var. Windows Mobile'de Coreplayer'ın nerdeyse beşinci yılı dolacak hala altyazı desteği yok. TCPMP'nin ise kısıtlı formatlarda desteği var.

Sonuçta zaten telefonda oynatacağın dosyayı bir şekilde çevirmen gerektiği için bence android'in durumu içler acısı sayılmaz. altyazı desteği de konuyu göz ardı etmeme yardımcı oluyor.

işlemci konusunda ise evet yavaş kaldığı konusu kısmen doğru. ama yeni firmware arayüzü oldukça hızlandırdığı için bellirgin bir yavaşlık yok. Kıyaslama açısından Hero, iphone 3G ve HTC Touch HD'den daha hızlı bir arayüze sahip diyebilirim...

Daha öncede yazdığım gibi bence hero'nun en önemli sıkıntısı dış görünüm, daha aldığımın ikinci günü biçimsiz yapısı ve kaygan teflon kaplama nedeniyle elimden kaydırıp düşürdüm.

bir de wifi'yi veya 3G ile background data'yı açarsanız pili lıkır lıkır içiyor resmen. her gün şarj etmek gerekiyor nerdeyse. Bu telefonu alırım, yolda mp3 dinlerim internete girerim , gps takılırım diye düşünüyorsanız iki kere düşünün derim.

Ofiste ya da okulda vs. şarj imkanınız varsa ve günün önemli kısmı oturarak geçiyorsa pil çok sorun olmaz.

• Ana sayfaya atilan kisa yollari basil silebiliriz ?
  • Sanıyorum önce basılı tutacaksın ardından ekranın altında çöp kutusu olacak oraya taşıyacaksın
  • Uzun sure ikona basili tutunca altta remove cop kovasi cikiyor onun uzerine tasininca icon siliniyor.tesekkurler.
  • arkadaşlar özellikle meridian player' ı kullanan kişilere sorum....

-filmin altyazısını aynı isimle kaydedip SD karta SRT. yada Sub olarak atmama rağmen altyazının formatıyla ilgili bir hata veriyor program, siz nasıl kullanıyorsunuz.
    - mp4 lerde ( cevrilmiş veya orjinaş ) ses ile görüntü arasında mutlaka senkron sorunu çıkıyor.çözüm varmı.

ipucu : video search die market programı var. you tube dan video indiriyor heroya, çok kullanışlı tavsiye ederim. ancak senkron sorununu çoğu videoda oradada çözemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rakkas79 -- 17 Ekim 2009; 10:51:49 >
  • Hero kullanan Arkadaşlar, marketten bazı uygulamalar indirdim, All programs sayfasından beğenmediklerimi silmek istiyorum. Denedim Remove olmuyor.
    Bilgisi olan arkadaş paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.
  • Arkadaşlarhttp://forum.donanimhaber.com/m_35230375/tm.htm adresinde mobil işletim sistemleri hakkında bir konu hazırladım ancak ilk elden Android deneyimleriniz olduğu için eksiklerimi tamamlayıp veya yanlışlarımı düzeltmek için biraz vaktinizi ayırmanız mümkün müdür acaba? Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • bu teknolojiye yetişemiyoruz..yani android in taksidi bitmeden , zandroit cıkacak... nabayım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkhınho

Hero kullanan Arkadaşlar, marketten bazı uygulamalar indirdim, All programs sayfasından beğenmediklerimi silmek istiyorum. Denedim Remove olmuyor.
    Bilgisi olan arkadaş paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler.

Settings->Applications->Manage Applications altından istediğin programı kaldırabilirsin

ya da Market'ten Quick Uninstaller'ı indirebilirsin.
  • Android ve WM başlıkları ayrılmış
    Hayırlısı olsun herkese, bence güzel gelişme
  • herkese hayırlı olsun yeni başlığımız.
    ben hero dan çok memnunum her nekadar memlekete gelmeden eskisede....
    arabadaki ses sistemine jak la bağlayıp klibi eşliğinde ses kalitesi çok yüksek müzikleri dinlemek izlemek keyif veriyor.
  • arkadaşlar android için şu anda uyumlu İGO uygulaması varmı
  • htc hero ile hero sprint arasında ne fark var bilen var mı görünümü falan da değişmiş de
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbbatu

quote:

Orijinalden alıntı: xcagatay

Sagolasın :) bende aliyim bari bunlardan alıcın aynı mıydı ? ismiini hatrlıyormusun ? aynı adamdan aliyim bende...

quote:

Orijinalden alıntı: mbbatu

quote:

Orijinalden alıntı: xcagatay

quote:

Orijinalden alıntı: rakkas79

Ebuy da kilif mevcut

Ebaydan nasil alabiliriz? hiç almadım da...Gumruk ws. sorun oluyormu 3 kurusluk ürün icin yoksa direk adresine geliyormu ?

dostum herom için 6 adet ürün aldım ebay den sd card, sd card reader, silikon kılıf, fm transmitter, bluetooth kulaklık, yedek şarz hepside geldi gümrükte takılma filan yok

suana kadar ebay bana hiç yamuk yapmadı ne aldıysam geldiği için çekinme türkiye ye gönderenlerden alabilirsin.

Ebay dan ilk siparişimi verdim baya bi süre geçti hala ürün gelmedi :( ne kadar sürerki bu en fazla yauı

• Space physics isimli oyunu tavsiye ederim arkadaşlar. Çok eğlenceli.. keşke marketten uygulama satın alabilsek de full sürümü alabilsem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hook1903

htc hero ile hero sprint arasında ne fark var bilen var mı görünümü falan da değişmiş de
  • touch diamond yükleyen varmı ve yükleme nasıl yapılıyor ___???
  • arkadaşlar büyük heyecanla beklediğim g1'im cumartesi elimde olacak. sırf fiziksel klavyesi olduğu için bu modeli seçtim. klavyesiz cihazlara gıcığım var da bana acilen ekran koruyucu jelatin lazım sağda solda gören varsa yardımcı olabilir mi acaba
    ayrıca merak ettiğim bir diğer konu da g1 de microsd hc kart destekliyor mu? elimde 8gb lık microsd hc kart var ve elimde patlamasını istemiyorum açıkcası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmcntkn -- 30 Ekim 2009; 0:50:27 >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.