Şimdi Ara

Android Ana Konu! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
16.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • .flv dosyalarını oynatabilen var mı acaba Hero'da?
  • Android Market'te flv player mevcuttu yanlış hatırlamıyorsam.
  • Arkadaşlar androidin beklenen updatesi 2.0 çıktı baya bir araştırdım bulup indirdim ama nasıl kurulcağı hakkında hiçbir bilgim yok.. Bilenm arkadaşların yardımlarını bekliyorum

İnş yanlış rom diğildir

Boyut 114 mb

İndirip deniyenler var

http://htcpedia.com/forum/showthread.php?t=1448

What is wrong:
    - some htc app do not work yet FC's
    - no protected/paid apps in the Market

Enabling APP2SD:
    - first, note that because of a bug we are working on, App2sd cannot be disabled once you enable it.
    - Make sure you have adb set up and issue the following commands:
    # adb remount
    # adb shell apps2sd on
    # adb reboot

If you base your work on that rom, give credit, thks.

If you like LOX work, please donate.
    If you like Behnaam's work, please donate.

Note: you don't like HTC lock screen? Then remove it:
    # adb remount
    # adb shell rm system/app/HtcLockScreen.apk

• arkadaslar android için t9 sanal klavye varmı? klasit tuş takımı seklinde kullanabilecegimiz sms için?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbbatu

quote:

Orijinalden alıntı: laconf

HTC Hero için yeni çıkan radio rom:http://content.modaco.net/hero/update-hero-radio-63.18.55.06IU_6.35.08.22-signed.zip
    ve yeni MoDaCo Rom :http://android.modaco.com/content/htc-hero-hero-modaco-com/292018/04-11-2-9-modaco-custom-rom-core-chinese-with-tck-featuring-wavesecure/

Bu ikisi telefonu baya hızlandırıyor arkadaşlar, tavsiye ederim..

bende dün yükledim modaco 2.9 rom u süper olmuş sormak istediğim bişey daha var bluex diye bluetooth programı var bu programı yükleyip çalıştırabilen oldumu acaba
    bu da bluex in linkihttp://www.mobildepo.com/android_isletim_sistemli_telefonlarda_bluetooth_dosya_paylasimi-t44679.0.html

http://www.medieval.it/content/view/61/86/ bu siteye bi bak derim hocam

• arkadaslar bede htc hero var telden 3G ye nasil balanicaz
  • arkadaşlar vatan bilgisayarlardan alınan herolarda market yok nasıl hallediliyo acaba bu sorun.bir de htc sync yi bilgisayara kurdum htc'nin sitesinden indirip bir türlü telefonu tanımadı.
    son kez olarak vatan bilgisayardan alınan herolarda ne gibi işlemler yapmak gerekli özellikle program yüklemek için.teşekkürler şimdiden cevaplarınız için
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcagatay

quote:

Orijinalden alıntı: laconf

quote:

Orijinalden alıntı: xcagatay

Arkadaslar süper bir baslık olmus :)
    yeni HERO alan biri olarak cok sevindim.
    Oncelikle HERO mu su an cok seviyorum ama bazı sıkıntılarım da var. En buyuk sıkıntım hız...bana mı yavas geliyor yoksa cidden yavasmı bilemedim.Iphonum yok ama ipod touch var.Touch cok daha hızlı işlemlerde vs. iphone da o kadar hızlıysa HERO cidden yavas kalıyor.Internette de bana bariz yavas geldi.Tus takımı cokta rahat degil benm gibi buyuk parmakları olanlar sıkıntı cekecektir.Konusurken ekran siyah oluyor ve kapatmak icin elinize aldıgınızda siyah bir ekranla karsılasıp ne yapacagınızı sasırıyorsunuz.İşlemlere bazen 2 saniye sonra cewap veriyor...Bir diger onemli sorunum ise YAHOO mailimi kuramamam.Cok ugrastım olmuyor ama browser uzerinden bakiyorum.
    Sevdigim yonleri ise...Oncelikle kişiselleştirme olayı ekran hasssasiyeti + multitouch +kisileri facebook hesabıyla eslestirme,GPS yukledim ve muhtesem calısıyor,ekran kalitesi bana gore cok iyi,cogu kisi sekliini begenmese de ben cok begendim.Markette bi sürü application var ama ucretlileri goremiyorum nedense...Kullanıcı dostu bir menusu var,video foto goruntuleme basarılı,müzik calarının ses kalitesi bana cok iyi geldi,tartısılır tabi...
    aklıma geldikce yazarım ben :)

aramıza hoş geldin!!

yavaşlık konusu eski rom'u kullanıyorsan söz konusu olabilir...
    Settings>About>Build Number'a bak
    2.73.405.5 en yeni versiyon ve oldukça hızlı (bence iphone 3g'den hızlı menüler)

unlocked Hero için rom download adresi:http://www.htc.com/uk/SupportDownload.aspx?p_id=283&cat=2&dl_id=671

Marketteki paid application'ları indirebilmek için root olmak gerekiyor malesef, ya da custom modaco rom kurman lazım.

Haklıymıssın yeni romu yukledim ve inanılmaz farketti.Su an kılıf bulamam dısında bir sıkıntım kalmadı...Nerden bulabiliriz silikon vs. kılıf?=

Arkadaşlar delirecem lütfen bana biri şu son romu gönderbilir yada çalışan bir link verebilir mi. sitesinde sn noyu girince hata veriyor cihazım kvk garantili türkçe ve 1.5.

• Android'li telefonlarda ve özellikle Hero'da youtube videolarının yavaş çalıştığını çok kez duymuştum. Doğru mu?
    Eğer doğru ise bu nedir :http://www.youtube.com/watch?v=_G914ETgHz8
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaftolga

bu cihaz kaç saatte şadj oluyor ? yanında usb kablo ve pirize takılan bir aparat gelsi sabah 10 da taktım saat 15:30 oldu ancak yüzde 30 dolmuş gözüküyor.

bu cihazın romu nerde yazıyor ve romu nasıl yenileyebilir yada güncelleyebilirim ben daha cihazı pc ye tanıtamadım romunu nerden bulacam cihazı pc ye nasıl tanıtacam ? cihazım t-mobile hero buna uygun rom hangisidir anlacağınız çok tecrübesizim lütfen yardım edin msn le yardım edecek biri varsa çok sevinirim ?

romu 2.73.405.5 e upgrade etmek için cihazın root olması mı gerekir ? birde ben evde pc de işletim sistemi win 7 kullanıyorum bu pc sistemiyle rom upgrade i yapabilirmiyim ?

ROM UPGRADE için htc sitesinde verdiğiniz linke cihazın seri numarsını yazdığımda şöyle bir cevap yazdılar Sorry, this software download is not suitable for your device neden bu yazılım benim cihazıma uygun değil anlamadım ??

Arkadaşlar bende "Sorry, this software download is not suitable for your device" bu hatayı alıyorum ve rom upgrade yapamıyorum app market zaten yok. lütfen yardım nereden bulacağım bu rommu.

• bence markete gerek cok da yok. markette ne cıkarsa kısa bi sure içinde crack lisi çıkıo. türk milleti market çıksa marketten parayla uygulama indirirler mi onu dabilmiyorum

neyse mesela burada abartmıorum en az 2000 tane paralı parasız uygulama var. e markette zaten hepi topu kac tane adam gibi uygulama var ki. hello world leri cıkarınca 2000 tane kalmıo bile

http://forum.androidturkiye.net/viewforum.php?f=30&sid=b6e035753cbcaaba6d018a8cdf781f00
  • arkadaşlar mevcut gmail adres bilgilerimizi nasıl değiştiriyoruz acaba biri yardım edebilir mi??

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmcntkn -- 18 Mart 2010; 19:23:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmcntkn

arkadaşlar büyük heyecanla beklediğim g1'im cumartesi elimde olacak. sırf fiziksel klavyesi olduğu için bu modeli seçtim. klavyesiz cihazlara gıcığım var da bana acilen ekran koruyucu jelatin lazım sağda solda gören varsa yardımcı olabilir mi acaba
    ayrıca merak ettiğim bir diğer konu da g1 de microsd hc kart destekliyor mu? elimde 8gb lık microsd hc kart var ve elimde patlamasını istemiyorum açıkcası

türkiyede g1 var mı ? fiyatı ne kadar ? ayrıca garanti kapsamı dışında bozulursa yedek parçası filan bulunur mu teknik servisşlerde

• quote:

Orijinalden alıntı: nsipahi

türkiyede g1 var mı ? fiyatı ne kadar ? ayrıca garanti kapsamı dışında bozulursa yedek parçası filan bulunur mu teknik servisşlerde

türkiye'de g1'in resmi satışı yok.. yurtdışından getirilen cihazlar var sadece.. dolayısıyla türkiye sınırları içinde garanti durumu söz konusu değil.. ancak herhangi bir arıza durumunda servislerde ücreti karşılığında yardımcı olurlar diye düşünüyorum.. hiç servise işim düşmedi, bundan sonra da düşmez umarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cmcntkn -- 8 Temmuz 2010; 23:03:58 >
  • Bu konu çok cansız Android demek ki bayağı sorunsuz ve kolay kullanımlı :) Win tabanlı cihazların konuları yüzlerce sayfaya ulaşıyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetvel

Bu konu çok cansız Android demek ki bayağı sorunsuz ve kolay kullanımlı :) Win tabanlı cihazların konuları yüzlerce sayfaya ulaşıyordu.

sorunsuz, kolay kullanımlı ve aşırı hızlı bir tek maemo kullanmadım şimdiye kadar (gerçi okuduğum kadarıyla daha çok geliştirilmesi gerekiyor) onunla ilgili bir yorum yapamam ama, eğer android hiç kullanmadıysan şiddetle tavsiye ediyorum

ancak bu kadar hızlı gelişen bir platformun konusunun bu kadar cansız olması gerçekten dikkat çekici..

• Android favori uygulamalarım. Benim için olmazsa olmazlar ;

1 - Phonemypc - bilgisayara ve telefona bir program yükleniyor, şifre girdikten sonra bilgisayarınızın her şeyini internet üzerinden yönetebiliyorsunuz. Ben bursadan ankaradaki bilgisayarımın torrentlerini düzenledim, browseri açıp torrent ekledim fln fln, aklınıza ne gelirse yani. Program ücretsiz.

2 - Camera 360 , Camera zoom fx , Fxcamera = bu üç programda da muhteşem efektler var, çok ilginç fotoğraflar yaratabiliyorsunuz, hangisi daha iyi diye karar veremediğim için üçü de yüklü.

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Camera360 programının linkini güncelledim

http://rapid-share.com/files/405278651/Android.GPhotoPaid.v0.9.1.apk

- yi kaldır

3 - CardioTrainer - Bu programı sadece kalori sayacı olarak düşünmeyin, inanılmaz gelişmiş bir program ve o an yaptığınız sporu seçip ona göre adımınızı , yaktığınız kaloriyi ve süreyi söylüyor (sesle) ve aynı anda google maps üzerinden çizdiğiniz rotayı gösteriyor. Ayrıca yaptığınız egzersizlerin kaydını tutarak kendi kendinizle yarışıp, kayıtları internet üzerinde saklayabiliyorsunuz, program ücretsiz.

4 - World Newspapers - bu programla tüm ülkelerdeki binlerce gazete ve dergiyi takip edebiliyorsunuz, örneğin benim favorilerim şu anda ; Gamepro,Gamespot,Hürriyet,Milliyet,Mens Health,Mobileburn,National Geographic, fhm,maxim ve Playboy Program ücretsiz, sömürün.

5 - Astro File Manager - Android telefonların olmazsa olmazı, cihazın içindeki tüm klasörleri dosyaları görebilir ve editleyebilirsiniz. Ayrıca benim gibi önemli belgeleri masaüstünüze klasör kısayolu şeklinde ekleyebilir, usb flash disk olarak bile kullanabilirsiniz. Gizli bir klasör oluşturmak için (android resim galerisinde görünmesini istemiyorsanız) klasörün başına nokta koymanız yeterli " .gizli " gibi...

6 - Music Junk veya Tunee Music - ikiside bende yüklü, hangisi daha iyi karar veremedim, search bölümüne istediğiniz şarkıcı veya şarkıyı yazın, çıkan sonuçlardan isterseniz önce dinleyin, sonra indirin. Neredeyse artık bilgisayardan müzik atmıyorum gibi bişey, çok pratik. İndirdiğiniz Müzikleri istediğiniz klasöre atıyor. İkiside ücretsiz ve prensip olarak aynı, arayüz olarak Music Junk daha hoşuma gidiyor.

7 - Time Lapse - Fotoğrafçıların aşina olduğu bir tekniktir, hani 10 saniye içinde gece gündüz olur, bulutlar hızlı hızlı geçer veya bir çiçek açıp kapanır ya, aslında o videolar yüzlerce binlerce fotoğrafların birleşiminden oluşur. Bu programda aynı mantıkla çalışıyor , 5-10 saniyede bir fotoğraf çekiyor, framerate i siz ayarlıyorsunuz ve pro versiyonunda ikibine bilmemkaç çözünürlükte yani Full hd'den daha üst bir çözünürlükte videolar hazırlayabiliyorsunuz. (çünkü videolar fotoların birleşiminden oluşuyor) Program bununla da kalmıyor, hazırladığınız .mov uzantılı videoları tek tuşla facebook, vimeo vs sitelere upload edebiliyorsunuz. Programı Google'a sorabilirsiniz, 1.2.1 sürümü şahane çalışıyor.

Browser olarak opera şu ana kadar en hızlı kullandığım browser. (dolphin ve steel harici hepsini kullandım) Daha onlarca program sayabilirim güzel işe yarar ama hepsinin ufak tefek kusurları var, bu saydıklarım gibi vazgeçilemez değiller benim için.

• Yakında millet 2.2'ye geçiyo burada hala 2.1 güncellemesi yok.. Tamam custom rom kullanıyoruz ama insanın gücüne gidiyor..
  • merhabalar. aklıma takılan bir konu var. şimdi android işletim sistemini kullanan bütün telefonlarda her program sorunsuz çalıştırılabiliyor mu? yani şunu demek istiyorum, atıyorum htc'nin androidli bir telefonunda çalışan bütün android uygulamaları samdung'un androidli bir telefonunda da sorunsuz çalışabiliyor mu? ( tabi donanımsal özellikleri o uygulamayı çalıştırbilecek seviyede olduğunu varsayın).

hani bilgisayarlardaki gibi midir demek istediğim. donanım sorunu yoksa win7'li asus'ta çalışan win7'li hp'de de çalışır gibi. yoksa her telefon modeli için ayrı uygulama mı var?

buna göre samsung galaxy s almayı ya da almamayı düşünüyorum. teşekkürler şimdiden.
  • aynı işletim sistemi hocam, sadece arayüzler değişir. aynı windows 7 örneğindeki gibi çalışır.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.