Şimdi Ara

Android Ana Konu! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
16.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gittigidiyordan 10 liraya bulabilirsin. Ben aldım içinden 3 tane çıkıyor. Çok kaliteli değil ama fiyatına göre iyi bir ürün
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanv

Gittigidiyordan 10 liraya bulabilirsin. Ben aldım içinden 3 tane çıkıyor. Çok kaliteli değil ama fiyatına göre iyi bir ürün

direk g1 için satılmıyor ama touch diamond2 için olanların g1'e uyması lazım ancak gel gör ki touch diamond2 için sadece aynalı olanlardan gördüm ben. normal saydam olan göremedim. ya yok yada gözümden kaçtı herhalde. eğer görürsen direk link verebilirsen sevinirim.
  • Buldum hocam aşağıdaki linki var. Ben bundan alımıştım.

http://urun.gittigidiyor.com/Htc-Magic-i-guardz-3-039-lu-Ekran-Koruyuc_W0QQidZZ20612541
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkanv

Buldum hocam aşağıdaki linki var. Ben bundan alımıştım.

http://urun.gittigidiyor.com/Htc-Magic-i-guardz-3-039-lu-Ekran-Koruyuc_W0QQidZZ20612541

çokk sağolasın hemen aldım bir tane

• bu android cihazlarda neden ön kamera yok inatla. işletim sisteminde mi problem var acaba. bilgisi olan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: laconf

HTC Hero için yeni çıkan radio rom:http://content.modaco.net/hero/update-hero-radio-63.18.55.06IU_6.35.08.22-signed.zip
    ve yeni MoDaCo Rom :http://android.modaco.com/content/htc-hero-hero-modaco-com/292018/04-11-2-9-modaco-custom-rom-core-chinese-with-tck-featuring-wavesecure/

Bu ikisi telefonu baya hızlandırıyor arkadaşlar, tavsiye ederim..

bende dün yükledim modaco 2.9 rom u süper olmuş sormak istediğim bişey daha var bluex diye bluetooth programı var bu programı yükleyip çalıştırabilen oldumu acaba
    bu da bluex in linkihttp://www.mobildepo.com/android_isletim_sistemli_telefonlarda_bluetooth_dosya_paylasimi-t44679.0.html

• bluex ya da başka türlü bluetooth dosya yollama programları hero'da çalışmıyor.. ancak bu sorun 2.0 ile birlikte çözülecek. 2.0'da doğrudan destek geliyor bluetooth'a..

ayrıca 2.9 rom'un custom kernel'i sayesinde telefon tamamen türkçeleşti.
  • quote:

bluex ya da başka türlü bluetooth dosya yollama programları hero'da çalışmıyor.. ancak bu sorun 2.0 ile birlikte çözülecek. 2.0'da doğrudan destek geliyor bluetooth'a..

hadi ya nasıl oldu ben niye fark etmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbbatu

quote:

bluex ya da başka türlü bluetooth dosya yollama programları hero'da çalışmıyor.. ancak bu sorun 2.0 ile birlikte çözülecek. 2.0'da doğrudan destek geliyor bluetooth'a..

hadi ya nasıl oldu ben niye fark etmedim

more locales isimli program gerekiyor diğer dillerin de atkif olması için..
  • sorunu hallettim de anasayfadaki saatin altındaki hava durumu niye ingilizce
  • htc hero ile internet bankacılığı işlemlerini nasıl yapabilirim ?
  • Başka yere de yazdım ama bu konuyu yeni buldum :) Hero almayı düşünüyorumda bu Android 2.0 Eclair update olayı ; yeni bir telefon mu yoksa mesela mevcut Hero muza internetten indirip updatei mi yapacağız ?
  • arkadaşlar android v.2.0 çıktımı acaba yoksa hala 1.6. donut mı var. bazı yerlerde v.2.0 çıktı falan yazıyor anlamadım gitti???????
  • quote:

Orijinalden alıntı: eggman
    Başka yere de yazdım ama bu konuyu yeni buldum :) Hero almayı düşünüyorumda bu Android 2.0 Eclair update olayı ; yeni bir telefon mu yoksa mesela mevcut Hero muza internetten indirip updatei mi yapacağız ?

mevcut hero'ya 2.0 yazılım güncellemesi gelecek. bazı forumlarda yılsonundan önce geleceği söyleniyor.HTC'nin yaptığı tek resmi açıklama ise Hero'nun 1.6yı pas geçip doğrudan 2.0'a güncelleneceği oldu.
  • Android 2.0 Motorola Droid ile çıktı, dendiği gibi HTC Hero yada gelecek, biz Galaxy kullanıcıları kedi ciğere bakar gibi izlicez sanırım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: eggman
    Başka yere de yazdım ama bu konuyu yeni buldum :) Hero almayı düşünüyorumda bu Android 2.0 Eclair update olayı ; yeni bir telefon mu yoksa mesela mevcut Hero muza internetten indirip updatei mi yapacağız ?

mevcut hero'ya 2.0 yazılım güncellemesi gelecek. bazı forumlarda yılsonundan önce geleceği söyleniyor.HTC'nin yaptığı tek resmi açıklama ise Hero'nun 1.6yı pas geçip doğrudan 2.0'a güncelleneceği oldu.

Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narayan

Android 2.0 Motorola Droid ile çıktı, dendiği gibi HTC Hero yada gelecek, biz Galaxy kullanıcıları kedi ciğere bakar gibi izlicez sanırım.

uzun zamandır yabancı forumlardan takip ediyorum da herkesde bir "Galaxy için 1.5 dan sonrası update edilmeyecek" diye ibareler var. Samsung da aksini sölemiyor inatla. bende bi hafta kadar daha bekleyip olmazsa Hero'ya geçiş yapacağım.
  • HTC G1 için v2.0 güncellemesini takip edebileceğimiz bir link var mı acaba?.. Nerede yayınlanır?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bynedim

HTC G1 için v2.0 güncellemesini takip edebileceğimiz bir link var mı acaba?.. Nerede yayınlanır?..

+1
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.