Gittigidiyordan 10 liraya bulabilirsin. Ben aldım içinden 3 tane çıkıyor. Çok kaliteli değil ama fiyatına göre iyi bir ürün
quote:
Orijinalden alıntı: erkanv
Gittigidiyordan 10 liraya bulabilirsin. Ben aldım içinden 3 tane çıkıyor. Çok kaliteli değil ama fiyatına göre iyi bir ürün
direk g1 için satılmıyor ama touch diamond2 için olanların g1'e uyması lazım ancak gel gör ki touch diamond2 için sadece aynalı olanlardan gördüm ben. normal saydam olan göremedim. ya yok yada gözümden kaçtı herhalde. eğer görürsen direk link verebilirsen sevinirim.
Buldum hocam aşağıdaki linki var. Ben bundan alımıştım.
bluex ya da başka türlü bluetooth dosya yollama programları hero'da çalışmıyor.. ancak bu sorun 2.0 ile birlikte çözülecek. 2.0'da doğrudan destek geliyor bluetooth'a..
ayrıca 2.9 rom'un custom kernel'i sayesinde telefon tamamen türkçeleşti.
quote:
Orijinalden alıntı: laconf
bluex ya da başka türlü bluetooth dosya yollama programları hero'da çalışmıyor.. ancak bu sorun 2.0 ile birlikte çözülecek. 2.0'da doğrudan destek geliyor bluetooth'a..
hadi ya nasıl oldu ben niye fark etmedim
quote:
Orijinalden alıntı: mbbatu
quote:
hadi ya nasıl oldu ben niye fark etmedim
more locales isimli program gerekiyor diğer dillerin de atkif olması için..
sorunu hallettim de anasayfadaki saatin altındaki hava durumu niye ingilizce
htc hero ile internet bankacılığı işlemlerini nasıl yapabilirim ?
Başka yere de yazdım ama bu konuyu yeni buldum :) Hero almayı düşünüyorumda bu Android 2.0 Eclair update olayı ; yeni bir telefon mu yoksa mesela mevcut Hero muza internetten indirip updatei mi yapacağız ?
arkadaşlar android v.2.0 çıktımı acaba yoksa hala 1.6. donut mı var. bazı yerlerde v.2.0 çıktı falan yazıyor anlamadım gitti???????
quote:
Orijinalden alıntı: eggman Başka yere de yazdım ama bu konuyu yeni buldum :) Hero almayı düşünüyorumda bu Android 2.0 Eclair update olayı ; yeni bir telefon mu yoksa mesela mevcut Hero muza internetten indirip updatei mi yapacağız ?
mevcut hero'ya 2.0 yazılım güncellemesi gelecek. bazı forumlarda yılsonundan önce geleceği söyleniyor.HTC'nin yaptığı tek resmi açıklama ise Hero'nun 1.6yı pas geçip doğrudan 2.0'a güncelleneceği oldu.
Android 2.0 Motorola Droid ile çıktı, dendiği gibi HTC Hero yada gelecek, biz Galaxy kullanıcıları kedi ciğere bakar gibi izlicez sanırım.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: eggman Başka yere de yazdım ama bu konuyu yeni buldum :) Hero almayı düşünüyorumda bu Android 2.0 Eclair update olayı ; yeni bir telefon mu yoksa mesela mevcut Hero muza internetten indirip updatei mi yapacağız ?
mevcut hero'ya 2.0 yazılım güncellemesi gelecek. bazı forumlarda yılsonundan önce geleceği söyleniyor.HTC'nin yaptığı tek resmi açıklama ise Hero'nun 1.6yı pas geçip doğrudan 2.0'a güncelleneceği oldu.
Teşekkürler.
quote:
Orijinalden alıntı: narayan
Android 2.0 Motorola Droid ile çıktı, dendiği gibi HTC Hero yada gelecek, biz Galaxy kullanıcıları kedi ciğere bakar gibi izlicez sanırım.
uzun zamandır yabancı forumlardan takip ediyorum da herkesde bir "Galaxy için 1.5 dan sonrası update edilmeyecek" diye ibareler var. Samsung da aksini sölemiyor inatla. bende bi hafta kadar daha bekleyip olmazsa Hero'ya geçiş yapacağım.
HTC G1 için v2.0 güncellemesini takip edebileceğimiz bir link var mı acaba?.. Nerede yayınlanır?..
quote:
Orijinalden alıntı: bynedim
HTC G1 için v2.0 güncellemesini takip edebileceğimiz bir link var mı acaba?.. Nerede yayınlanır?..