Şimdi Ara

Android Ana Konu! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
1
Favori
16.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zaftolga

telefon ilk geldiğinde bir scene vardı ben onu değiştirdim başka scene geçtim htc yazan değiştirmeden önce ayarlarınızı kaydetmek istermisiniz diye sordu bende hayır dedim ve htc scene geçtim ondan olabilir mi android markete girememem ?

scene olayının market ile alakası yok. rom'u güncellersen sorun muhtemelen çözülür.
  • bu cihaz kaç saatte şadj oluyor ? yanında usb kablo ve pirize takılan bir aparat gelsi sabah 10 da taktım saat 15:30 oldu ancak yüzde 30 dolmuş gözüküyor.

bu cihazın romu nerde yazıyor ve romu nasıl yenileyebilir yada güncelleyebilirim ben daha cihazı pc ye tanıtamadım romunu nerden bulacam cihazı pc ye nasıl tanıtacam ? cihazım t-mobile hero buna uygun rom hangisidir anlacağınız çok tecrübesizim lütfen yardım edin msn le yardım edecek biri varsa çok sevinirim ?

romu 2.73.405.5 e upgrade etmek için cihazın root olması mı gerekir ? birde ben evde pc de işletim sistemi win 7 kullanıyorum bu pc sistemiyle rom upgrade i yapabilirmiyim ?

ROM UPGRADE için htc sitesinde verdiğiniz linke cihazın seri numarsını yazdığımda şöyle bir cevap yazdılar Sorry, this software download is not suitable for your device neden bu yazılım benim cihazıma uygun değil anlamadım ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaftolga -- 10 Ekim 2009; 16:58:59 >
  • hard reset olayını çözdüm android markete girmeyi başardım ama şarz sorunu devam ediyor saatlerdir pirize takıldı ama yüzde 50 si ancak doldu ne yapmam lazım sorun ne olabilir ?
  • quote:

hard reset olayını çözdüm android markete girmeyi başardım ama şarz sorunu devam ediyor saatlerdir pirize takıldı ama yüzde 50 si ancak doldu ne yapmam lazım sorun ne olabilir ?

Dostum sende kesin sorun var ben pirize takiyorum 1 saat surmeden doluyor kesin bir problem var rom atmak belki cozum olabilirr.
  • haklısın kesin bir yerlerde sorun var bende cihazı pazartesi günü bilen birine yolluyacam
  • selam arkadaşlar,

HERO'ya sadece micro SD kartlar mı takılabiliyor yoksa micro SDHC'yi de destekliyor mu?

bir de,

class 6 olayı ne derece önemli?

(bilgi sahibi olanların yorumlarını bekliyorum)

• quote:

Orijinalden alıntı: unik06

selam arkadaşlar,

HERO'ya sadece micro SD kartlar mı takılabiliyor yoksa micro SDHC'yi de destekliyor mu?

bir de,

ben 16 gb lık sd hc card kullanıyorum class 6 olayını da duydum fakat bilgim yok.
  • quote:

haklısın kesin bir yerlerde sorun var bende cihazı pazartesi günü bilen birine yolluyacam

peki usb'den de mi yavaş doluyor? yoksa sadece prizden mi? adaptörün de bozuk olabilir çünkü.
    bir de eğer wifi gps vb açıksa dolma süresi çok uzuyor. telefonu kapatıp şarj etmeyi dene. sonra da usb'den doldurmayı dene
    eğer bunlar işe yaramazsa birine yolla, çünkü zaten Türkiye'de bu telefonu satan yer yok, boşuna yeni telefonu bilmeyen birine kurcalatmamış olursun.. benden tavsiye

quote:

Orijinalden alıntı: mbbatu
    quote:

Orijinalden alıntı: unik06

selam arkadaşlar,

bir de,

ben 16 gb lık sd hc card kullanıyorum class 6 olayını da duydum fakat bilgim yok.

Class 2/4/6 demek karta saniyede minimum kaç mb yazılabilir onu ifade eder. class 6 kartlar minimum 6 mb/s yazma hızına sahiptir ve en iyisidir. bulabiliyorsanız class 6 kart alın. bende 8gb'lık class 4 kart var, sorunsuz kullanıyorum, ama class 2 yavaş kalabilir, özellikle albüm'de falan..
    yani tercihiniz ya class 6 ya da 4 olsun.

• usb den fazla uzun denemedim .pirizden çok uzun doluyordu .hep telefon açık şarj etmeyi denedim ama açık olsa bile en az 10 saat pirize takılı durdu bu akşamda kapatıp sadece usb den şarjı deniyeceğim.

bu cihaza uygun adaptörü nerden bulabilirim sizin adaptörde out put kaç yazıyor voltu ve amperi ??
  • hero apps to sd hafiza kartindan program calistirmak bilenbirarkadas anlatirsa sevinirim
  • hero apps to sd hafiza kartindan program calistirmak bukonuyla bilgisi olan bir arkadas yokmu yardim
  • Arkadaşlar benim başka bir sorum daha olacaktı :D Şimdi tecrübeli arkadaşlar vardır iphone omnia kullanmış olan, telefonun dokunmatik ekranını diğerleriyle karşılaştırdığınızda nasıl görünüyor.
    Yalnız şöyle düşünmemiz de fayda var sanırım ben omina kullanıyorum orjinal romuyla dokunmatik ekran hiç yk zaten o kalemi kafasına kafasına vurmak gerekiyor ama custom rom yükleyince çok acayip fark var. Yani omnianın normal haliyle karşılaştırma yapmamak lazım bile rom yüklenmiş haline göre değerlendirebilecek arkadaş varsa çok iyi olur. Ayrıca şöyle bir şey okumuştum bir yerde ne kadar doğru yanlış bilmiyorum. Mesela omnia ile iphone nun dokunmatik ekran teknolojileri bile farklıymış omnia (samsungların hepsinde böyledir sanırım) basınca duyarlı yani sert bir cisimle bastırılması gerekiyor tlfa, iphone ise dokunmaya duyarlıymış ve büyük farkı da ekranlar arasındaki bu teknoloji farkı sağlıyormuş.
    Herodan nasıl bir performans alıyorsunuz orjinal haliyle veya (yükleyen vardır kesin ) custom haliyle, videolara güven olmuyor zaten, bilgilerinizi aktarırsanız çok güzel olur. Şimdiden teşekkürler....

• Su anda Samsung Galaxy I7500 kullaniyorum. Daha önce sirasiyla Htc TyTn2, Nokia 5800 ve Htc touch HD kullandim.

Su an kullanmakta oldugum telefonun dokunmatik olayi hepsinden daha iyi. Isletim sistemi, menüler gecisler falan hizli bu yüzden cok zevkli bir hale geliyor telefonu kullanmak. Tabii bu tamamen kendi görüsüm, herkes katilmayabilir.
  • Arkadasım Iphone ve Heronun dokunmatik ekranları arasında fark yok ancak diger telefonların cogu farklı.Senin de dedigin gibi dokunmaya duyarlı Samsungdakiler ,iphone ve hero ise resistive yani ısıya duyarlı.O yuzden inanılmaz fark var ekranlar arasında.Yine iphone ve hero da fotograf,internet sayfası zoomlamak vs. icin cift parmak kullanabiliyosunuz.Multi touch sanırım adı...
    Ozetle heronun dokunmatik ekranı muhteşem.Diger hiç bir telefondan bu verimi alamazsın bence...(ıphone hariç)
  • iphone-hero-> capacitive (kapasitif)
    diğer çoğu (samsungda dahil) -> resistive

Resistive' de kalem kullanmak gerekir. Multitouch yoktur.
    Capacitive ise elle rahatça kullanılabilir. Multitouch vardır.
  • ben i7500 de capasitif diye biliyorum yanlış mı acaba
  • @zmenus

omnia hd kapasitiftir. Ki ne kadar başarlı telefon o ayrı. Ayrıca artık yeni teknoloji rezistiflerde multi-touch var.

@kemalsana

evet doğru kapasitif. Fakat Android alınacaksa hiç önermem. Herşeyi eksik. Ya bekleyin yeni gelecek ürünleri, yada Hero alın kesinlikle bulabiliyorsanız

Konuyu Android Ana Konusu olarak değiştiriyorum bilginize..
  • hero da telefon görüşmeleri için hangi kulaklığı önerirsiniz arkadaşlar ?

bide hero da internet paketi kullanıyormusunuz kullanıyorsanız 100 mb mı 1 gb mı ? internet bağlantısını sürekli açıkmı tutuyorsunuz ?

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaftolga -- 13 Ekim 2009; 22:05:50 >
  • Arkadaşlar teşekkür ederim cevaplar için en son kafama takılan soru ise garanti olayı Şimdi doğubanktakiler zaten garantisiz diyea biliyorum yurtdışından aldığımızda nasıl oluyor biliyor musunuz ?

İki sene uluslararası garantisi falan oluyormuş böyle cihazlarda var mı gerçekten böyle bir şey ? Varsa da türkiyede bunu ne kadar kullanabiliriz?

Bir dahaki aya geliyor inşallah telefonum ama o kadar bekleyip de başına bir şey geldiğinde bön bön telefona bakmak çok kötü olur cevaplar için teşekkürler..

quote:

bide hero da internet paketi kullanıyormusunuz kullanıyorsanız 100 mb mı 1 gb mı ? internet bağlantısını sürekli açıkmı tutuyorsunuz ?

teşekkürler.

Ben 100mb lık paketi omniamda kullanıyorum çok rahat internette gezip tozmama yetiyor download vs. hariç, yalnız çok youtube falan meraklısı bir insan değilim belki oradan sıyırıyorumdur

• htc heroda telefondan internete bağlanılmıyor ayarla ilgili sorun var galiba.Nasıl Düzeltilir?Birde heroda not defteri var mı?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.