Şimdi Ara

Android 8.0 Oreo güncellemesi alacak Samsung cihaz listesi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
132
Cevap
1
Favori
5.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note5'i çok kötü harcadılar bitek ona üzüldüm.
  • Fashionality kullanıcısına yanıt
    Ben burada 5s'ten bahsetmedim ki. Cevapladığım mesajda bahse konu olan cihaz iPhone 7 ve kullanıcısı sorun yaşadığını ben de 11.3 ve sonrasında düzeleceğini belirttim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • s7 edge son guncellemesini alacak.Şaka gibi gercekten

• Böyle pazarlama gücü olan ve çok satan yani sevilen firma bunu yapıyorsa nedeni diğer nedenlerin(maliyet vs..) yanında kullanıcılarının bunu kanıksamasıdır.. Apple neden böyle yapmıyor sizce ?

• Hepsine versin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung pişmanlıktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugares

Ben bu şirketin 5000₺ ye sattığı cihazı alan mantığı anlamıyorum. 2 sene içinde hala çalışan ama güncelleme alamayan bir cihaz haline dönüşüyor. Almayın, aldırmayın, çıksın gitsin pazardan yada alınabilir seviyeye insinler, merak ediyorum note 8 normal bir kullanıcı için mi6 dan daha fazla ne sunuyor.

Haklısınız cidden arada iki kat fiyat farkı var ama 2 kat performans sunamıyor.
  • J7 pro yokmu ?

• İpone eski telefonları pil bahanesiyle yavaşlattığı gibi Samsung'ta güncelleme vermeyerekten aynı politikayı izliyor.

Samsung'un kınıyorum Note 5 gibi Amiral bir telefona güncelleme vermediğinden dolayı bundan sonra hayatta Samsung cihazı evime sokmam

• Güncelleme konusunda xiaomi gayet başarılı oreo versemese bile miui versiyonlarında güncelleme dağıtıyor. 👍 Samsung her dakika telefon üretmekten 2017-2018 ayrı ayrı seri görüyorum hangisine güncelleme verecek.

• Herkes xiaomi demiş güncelleme konusunda nasıl kaç android sürüm yükseltme güncellemesi veriyor? birde güvenlik yaması düzenli olarak geliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen anneme bu güncelleme olaylarından bahsediyorum maksat gırgır muhabbet, babam geldi "şu benim tlf bi bak güncelleme yap" diyo.

Elektronikten hiç anlamaz ve S3 mini si var garibimin ya :)

Canımsın baba :))

• Kalem olayı çok güzel haklısın ama gel gelelim 5000₺ lik bir katkısı da yok hayatıma. Ufak bir çanta kalem not defteri alır aynı işi görürüm. Saçma gelebilir ama 4 asgari maaş kadar Bi paradan bahsediyoruz. Teknolojik anlamda Bi note serisinin kolaylığını sunmaz ama maddi anlamda note serisinden fazlasını sunar azizim. Amacım cihazı gömmek değil ama gerçek bu benim için.

• intel7mix kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle. 5000₺ ye note 8 alacağıma 1700₺ ye mi6 alır 3300 ₺ ye de ülke gezer ufkumuzu açarım. Hatta daha da acımasız olup 5000₺ ye direkt ülke gezerim. Telefon ihtiyacım yoksa ikincisi daha doğru olur. Biliyorsun bizde ihtiyaç olmadan telefon almak bir hastalık.

• LifeforRelic kullanıcısına yanıt
    Neden tuzla buz olmasın azizim, neden su almasın. Adam sana şu geçirmez demiyor, şu geçirmeye karşı dayanıklı diyor. Suya düştü, su aldı, geçmiş olsun. Kullanıcı hatası. O nedenle suya dayanıklı durumu bana mantıklı gelmiyor ki; suya telefonumun düşmesi ihtimali telefonuma şu sıçraması ihtimalinden daha düşük. Sanırım bunu xiaomi mühendisleri de düşünmüş ki su sıçramalarına karşı telefon dayanıklı. Bu konuda yanlışınız var.
    Kamera konusunda haklısınız lakin bir yere kadar zira sosyal medyaya yükleyeceksin fotoğrafları en fazla, ha daha fazlası varsa bilemem ve saygı duyarım ama 5000₺ ye iyi bir fotoğraf makinesi alırım. Note 8 den çok daha iyi bence.
    Ekran renk gamutu ve kalitesi olarak haklısın. Amoled ekran mükemmel oldu, kendini aştı. O konuda mi6 dan fazlaca üstün ama çözünürlük noktasında aynı fikirde değilim zira mi6 5.15 inch 424 ppi gibi bir değer sunuyor ki yeterli bence. Performans noktasında ikisinde de aynı yolun yolcusu işlemciler var. Note 8 fazlasını sunamıyor.
    Tasarıma gelirsek bu çok göreceli bir kavram, amacım muhalefet olmak değil mi6 çok iyi demeyeceğim ama bence note 8 de işin kılıcı gibi 18:9 ekran oranıyla değil cebe ufak bir çantaya sığmayacak kadar büyük. Liste uzar gider üstad. Biz burada kavgasını ederiz. Kazananı da olmaz. Benim amacım farkındalık yaratmak, bu adamlar bizim aylarca çalışarak elde ettiğimiz maddi ve manevi emeğimizi göz göre göre çalıyorlar. Varsın telefonum kalemsiz olsun, varsın ekranı Amoled olmasın. 3300₺ cebimde kalsın. Daha faydalı işler için kullanabilirim. Bir dil okuluna gidip yeni bir dil öğrenebilir, bir ülke gezip ufkumuzu açabilirim. Note 8 bana bunları sunmaz ama mi6 ile bunlari yaparken sosyal medyaya fotoğraf atarsam kimse umursamaz bile. Çünkü herkes bakıp, darılma diye beğenip geçecek. Saygılar...

• gm5 plus için bekliyoruz bakalım.

• Güncellemenin o kadar fanatiği değilim ama note 5 gibi 2015 cihazına güncelleme vermemek tam manasıyla aç gözlülük değil de nedir?

Apple'ın yaptığını yapsalar değil note 5, note 3'ün bile güncelleme alması gerekirdi. Note 3 alsın demiyorum ama note 5'e vermemek çok abes hatta note 4'e bile verilmesi gerekirdi ama okuduğuma göre bir önceki major güncelleme bile verilmemiş note 4'e. Yazık, ne denebilir.

Samsung'un pahalı telefonlarını alanlar oturup bir düşünsünler; 18 ay sonra sizi unutacak bir firmaya bu kadar para verip ürün almayın, ucuz ve mantıklı f/p cihazlarını alın derdim ancak samsung'un şu anda alınabilecek bir telefonunu göremiyorum, alt düzey cihazları ederinin iki katı resmen.
  • babamın telefonu olan note 5'ı harcamışlar.
  • Galaxy tab e Amerika da androıd 7 kullanıyor Türkiye de hala kit kat şaşırdık mı ? hayırrrrrrrrrr

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.