Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (710. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ikisinide, 1 aydır cihaz kvk da yatıyor aslında temin edemediklerinden değil bana kalırsa, sony mobile ile görüştüm haftada 1 istenildiği taktirde parça sevkiyatının gerçekleştiğini aktardılar. büyük ihtimalle söküp takmak istemiyorlar. kvk ya kalırsa güya parça temini yokmuş
  • hocamlar selam, yurtdışından aldığım bir z5 premium telefonum var. IMEI kaydı yapmam gerekiyor yakın zamanda. IMEI değişimi yapan bildiğiniz bir yer var mıdır?
    Mümkünse Ankara içi, İstanbul da olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Z5 Premium telefonum yamulmuş arkadaşlar bildiğin hafif eğimli duruyor cetvelle ölçtüm 4 mm yamuk duruyor sol tarafdan bakıldığında düm düz sağ taraftan bakıldığında 4 mm yamuk duruyor.

Ben bu telefonu Haziranda düşürdüm sağ köşenin olduğu taraf kamera tuşunun olduğu kısım 1 cm attı lakin kontrol ettiğimde yamukluk yoktu yani sağ tarafın güç düğmesinin olduğu üst kısımda yamulma söz konusu bunla ilgili internette araştırma yaptım Z1 lerde bu konu olmuş Huaweinin bazı modellerinde ve Iphonelarda olmuş garanti falan bitti zaten servis buna ne fiyat ister bide yaptırmaya değer mi ??

Fotoları yükleyeceğim yalnız düşmeyle olmadı yani sağ taraf güç düğmesinin üst kısmında 4 mm yamulma var.

Sony den soğudum ya keşke almasaydım dedirtti bu mevzuyla internette aşırı ısınmaya bağlı yamulma bükülme yazılmış doğruluk payı olabilir mi ??

• CR7_35 kullanıcısına yanıt
    olamaz, bu bad pixel olayina kadar 4 yil kullandim. cihaz soc isisi 70 dereceyi bile gordu ve bukulme olmadi. ama slim pantolon giyiyorsaniz oluyor bu kasanin inceliginden dolayi.

bu arada kvk z5 serisine destegi sonlandirdi parca temin edemedikleri icin. oppoya gecis yaptim ben, sizde farkli bi cihaza gecin bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    z5 premium, sony nin kasa olarak en güçsüz telefonu. Youtube da jerryrigeverthing kanalından z5 premium testini izleyebilirsiniz. Adam hiç zorlanmadan ortadan ikiye ayırıyor telefonu.
    Zamanla cepteki esnemeler birikip en sonunda fark eedilir bir hal almıştır. Tavsiyem cebe telefonu nasıl koyuyorsanız aynı şekilde ters koyun. O zaman düzelir zamanla :D

• Garantisi bitmiş eski z5 için drm şifresi yedeklemeden. Bootloader açıp, karnel yükleyip, root atsam nasıl olur. Bu Drm gerekli mi? Android 6 ya dönmeden işlemleri yapabilir miyim?

• iboshow15 kullanıcısına yanıt
    Root hiç yapmadım. Ancak şunu biliyorum.
    DRM keyleri sadece cihaza özeldir, başka bir cihazınki olmaz.
    Yani DRM yedeklerini almazsanız daha sonra cihazın kamerası karıncalı gibi vs.. parlak çeker, bilginize.
  • rocker1903 kullanıcısına yanıt
    merhabalar z5 ıcın olan scr 42 kılıfınız Telefonu hala kullanmıyorsanız duruyor mu acaba hiçbir şekilde ürünü bulamıyorum.
  • baris0606 kullanıcısına yanıt
    O ürünü zamanında ben de çok aradım yeşil Z5'im için ama sadece yurtdışında stoklarda mevcut. Türkiye'ye hiçbir aksesuarını getirmiyorlar maalesef.
  • Root yaparken Ses Kalibrasyon Aracı kismini es gecmenizi öneriyorum. Ses cok yüksek ciksa bile hoparlörün belli bir siniri var ve o siniri gecince sesler patlak gibi kaliteli cikmiyor aksine daha cok bozuluyor. Orjinal hali ile kalmasini öneriyorum.
  • Benim XperiaZ5'in kasa iyice pert oldu arka camda çatlak, bana anakartı perte çıkmış ama kasası temiz bir cihaz lazım eğer varsa benimle iletişime geçin
  • Arkadaşlar, internetten z5 batarya alıp performansından memnum kalan var mı? Tavsiye verebilir misiniz batarya konusunda. Bir telefoncuda yeni batarya taktırmıştım, üç ay olmadı henüz, şarjı hemen tükeniyor.Yüzde yüzden sıfıra iniyor birkaç saatte.
  • Kullanan arkadaşlar sürüm olarak hangisini tavsiye edersiniz 7.1.1 cihaz çok ısınıyor ve kasılmalar oluyor bazen sürüm düşürecem 5.1.1 mi yoksa 6.0.1 tavsiye edersiniz?

• Arkadaşlar bugün telefonda çok garip bir problem başladı. Normal video izlerken telefon dondu ve kapandı. Şu an kullanırken telefondan ses gelen herhangi bi işlem yaptığımda telefon donarak çalışıyor. Telefon çalarken, telefon görüşmesi yaparken veya herhangi bi uygulamada video izlerken eğer ses varsa o işlemde telefon donarak takılarak çalışıyor. Kapatınca o uygulamayı düzeliyor. Daha önce yaşayan oldu mu bu problemi?

• Arkadaşlar z5 telefonumla ilgili şuana kadar edindiğin kullanım notlarını paylaşmak istiyorum
    ilk öncelikle telefonu kamerası için almıştım fakat kamerası istediğim gibi değil video çekimi iyi fakat fotoğraf özellikle arka kamerası aldığım ilk günden itibaren istediğim kalitede çekim yapmıyor. 23 megapixel olması beni cezbetmişti fakat pixellere takılmamak gerekiyor anladığım kadarıyla mesela daha önce htc desire 500 vardı 8 megapixel kamera ama çok güze resim çekiyordu. neyse ışık kenardan gelirse kamerada yeşil bir hale bırakıyordu garantiden değiştirdim fakat aynı değişen bişey olmadı. teknosadan almıştım telefonun menü geçişleri uygulamalar arası geçiş iyi pek takılma yaşamadım fakat ısınma sorunu elbette var nedense Android 7.1.1 de bu sorunu yaşıyorum o yüzden Android 6 ya geçtim 5 i hiç denemedim ama onuda deneyeceğim (çok sık sistem değişimi ve format atıyorum) android 6 da şarjı daha uzun süre gidiyor rahat 1 gün çıkıyor ertesi gün akşama anca bitiyor az kullanırsam daha fazla gidiyor. fakat android 7 ye güncelleme uyarısını kapattığım halde geri geliyor telefonu yeniden başlatınca hiç gelmesin istiyorum ama kapatıp açınca hemen uyarı bildirimi ... kapatmanın yolu nedir bilen varsa memnun olurum. bir sorunda ekran aydınlatmasında yaşıyorum ekran hep parlak kalsın istiyorum fakat kendi kendine kararıp parlıyor google playdan uygulma indirirken ayarlarda ekran parlaklığı sonda olmasına rağmen gittikçe parlaklığı azalıyor. androin 6 da bu sorunu belki 1 yada 2 defa yaşamışımdır ama 7 de hep bu problem var. bunun sebebi nedir ? otomatik aydınlatma olmamasına rağmen bilmiyorum. telefonun sesi iyi ama hoparlör çıkışlarını ince plastik cisimle temizlediğimde ses daha kuvvetli gelmeye başladı uzun kullanımlarda hoparlörlerde toz birikiyor bu da sesi azaltıyor. sony mobile flasher kullanıyorsanız iyi bir antivirüs kurun programda virüs buluyor temizleyince çalışmasında sorun olmadı. bu telefon için yayınlanmış özel rom varmıdır bilmiyorum daha doğrusu stabil çalışan sağlam temiz rom androin pie gibi ve merak ediyorum neden android 7 den sonra güncelleme verilmiyor bu sistemden memnun olan var mı ?

• aluysa A kullanıcısına yanıt
    Ben rootlu 7.1.1 kullanıyorum, daha önce 6 ve 5.1.1 de kullandım 1 er ay kadar. Batarya göreceli olarak uzun gitse de ben 7.1.1 de yakaladığım oyun performansı ve seriliği hiçbir sürümde yakalayamadım, zaten antutu 8 sürümünden de 118 bin puan almam durumu yeterince açıklıyor. Kamera olarak da xnext kullanıyorum foto kalitesi bariz şekilde iyileşiyor. Daha fazla manuel ayar istiyorsanız da fv5i tavsiye ederim.Bataryam da gün sonunu %20 ile kapattığından çok dert etmiyorum lakin oyun oynadığımda işin rengş çok değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 8 Şubat 2020; 13:56:20 >
  • Arkadaşlar merhabalar,alt hoparlörüm yani sağ hoparlörümden ses gelmiyor,durum kullanım sırasında beni yormasa da telefon çaldığında ve alarm çaldığında duyamıyorum bazen.Servis menüsüne girip ordan test ettiğimde de ses çıkmıyor.Şuan için fabrika ayarlarına döndürdüm sorun düzelmedi.
    Wipe Cache'leri silme şansım var mıdır,boot kısmına erişemedim?
    Sony Companion ile onarım yapsam sizce işe yara mı?
    Bu ikisini de denedikten sonra baktım olmuyor ya temiz bir XZ alıcam yada iki hoparlörü de değiştiricem.Telefonlara geç dönüp insanlara açıklama yapmak yormaya başladı.
    Ekleme;Allahını seven üstüme Z5 Thin Fit Kılıf atsın,birini kırdım başka kılıf kullanamıyorum,Türkiye'de de yok gavur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silenforce -- 10 Şubat 2020; 14:10:6 >
  • Silenforce kullanıcısına yanıt
    Hocam hoperlorlerin metal kısmıyla kontak kuran fleksin yapışkanı zaman içinde kendini saldığından artık temas etmiyor olabilir ya da hoperlor içinde bulunan bakır tel kopmuş da olabilir zamana dayalı yıpranmadan ötürü. Cihazın arka panelinin sol altından bastırdığınızda ses geliyorsa cihazın arkasını söküp fleksi oturtmanızda fayda var. Diğer türlü mecbur hoperlor değişecek. Bu arada XZ'ye geçmenizi KATHİYEN ÖNERMEM, şayet kullananların çoğu performans ve kasılma mevzusundan fazlası ile şikayetçi, bir Z5 kadar performanslı çalışmıyor XZ.
  • Xperia Z5 için 2 yeni build yayınlanmış!

Lineage 14.1 [UNOFFICIAL] -> XDA Xperia Z5
    İndirme Linki :
    AndroidFileHost
    Downloads for : Sony Xperia Z5 | AndroidFileHost.com | Download GApps, Roms, Kernels, Themes, Firmware and more. Free file hosting for all Android developers.
    https://androidfilehost.com/?w=files&flid=303233

LineageOS 17.1 [UNOFFICIAL][BETA] -> XDA Xperia Z5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H-M-Z -- 14 Şubat 2020; 14:19:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Hocam hoperlorlerin metal kısmıyla kontak kuran fleksin yapışkanı zaman içinde kendini saldığından artık temas etmiyor olabilir ya da hoperlor içinde bulunan bakır tel kopmuş da olabilir zamana dayalı yıpranmadan ötürü. Cihazın arka panelinin sol altından bastırdığınızda ses geliyorsa cihazın arkasını söküp fleksi oturtmanızda fayda var. Diğer türlü mecbur hoperlor değişecek. Bu arada XZ'ye geçmenizi KATHİYEN ÖNERMEM, şayet kullananların çoğu performans ve kasılma mevzusundan fazlası ile şikayetçi, bir Z5 kadar performanslı çalışmıyor XZ.
    Hoparlörleri 80 Liraya değiştirttim onu değiştirirken şarj girişinin entegresini de değiştirttim.Toplam 150'ye mâl oldu.Bir de sıfırladım telefonu fişek gibi şuan.Önümüzdeki ay da 128'lik SD Kart aldığımda ömürlük olucak,parçalayana kadar kullanırım heralde.

• 
Sayfa: önceki 708709710711712
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.