Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (650. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şimdi deneyeceğim. İnşALLAH olumlu sonuç alırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

Yani Türkiyede bulamazmıyız bunun parçasını ? Ayrıca telefonu ikinci el almıştım bugün mikrofonunu yaptırdım. Mikrofonu yapan telefoncu ekranın değişmiş olduğunu söyledi. Ekranın değişmesi sıkıntı çıkarır mı? Ben orjinal sanmıştım alırken

merak ettiğim için soruyorum. dün bende sattım cihazı arkadaşıma. kaç tl ye aldın 2. eli birde ne kadar kullanılmıştı.

• osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben biraz uyguna aldım. 450 Liraya aldım. Aslında kasanın temizliğinden ekranın değişmiş olduğunu tahmin etmiştim. Ama z5 için 450 lira çok değil

• Sensörle ilgili aynı sorunu sıfır aldığım z5 te de yaşadım.gıcık bir durumdu.sönsör aşırı hassas gibi çalışıyordu.Arama anında kararıyordu ekran dediğiniz gibi,i.Karardığında bir bezle sildiğimde ekran açılıyordu.herhangi bir kılıf koruyucu yokken de aynı sorun vardı.servis ekranı değişmeden halletmiş ne yaptılar tam bilmiyorum.

Gel gör ki sönsörde şimdi de kapanmama sorunu var:)kulağa yaklaştırdığımda ekran açık kalıyor.Kronik bir sorun bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Eger root attiysaniz XZ ye bana PM atin. Yapalim birlikte, zor bir sey degil.

Tesekkur ederim ustad. Olir diye onay alip oyle atayim dedim root u. Rootlayacagim ilk firsatta. Mesaj atarim size

• Vay arkadaş şu telefonun bir orjinal kapağını bulamadım yav,

Hep çakma çıkıyor kırılıp duruyor.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bir fikrinizi almak istiyorum. Ben bu sensör sıkıntısı yüzünden telefonumu android 6 ya döndürdüm. Belki düzelir diye ama aynı sorun devam etti. Bende uygulama güncelleme bölümünden güncelleme yaparak telefonu tekrardan Android 7 ye yükselttim. Yükselttikten sonra yazılım güncelleme kısmına baktım 110 mb lik bir güncelleme vardı. Bende kurmadım o güncellemeyi öylece bıraktım.

Dün telefonu facebookta ilana koydum bir arkadaş geldi baktı inceledi telefonu. Ona sensör sıkıntısını söyledim geldikten sonra da gösterdim sensör benim için önemli değil dedi. Daha sonra aldı telefonu.

Dün akşam saat 10 gibi mesaj attı. Telefonu güncelle kısmına basmış telefon güncellenirken ekran gitmiş bir dahada gelmemiş. Dedim bu konu hakkında bilgim yok. Yarın telefoncuya götür sonuçtanda beni haber et. Tamam dedi.

Bugün aradı beni. Telefoncuya götürmüş telefoncu bir makine ye geçirmiş telefonu ve çocuğa ön kamera taraflarında oksitlenme var bu yüzden kapanıyor. Oksitlenme de telefon çok ısındığından dolayı olmuş ve ben bunu tamir edemem demiş. Bugünde beni arıyor telefonu iade etmek istiyorum diyor.

Bende kimsenin hakkına girmek istemiyorum. Çocuğa telefonu suya soktun mu diyorum hayır kesinlikle sokmadim diyor. Bende tamam gel burdaki telefonculara göstereceğiz bakalım ne diyecekler dedim.

Şimdi ısınmadan dolayı bir telefon oksitlenirmi? İlk defa duyuyorum ve mantığımada ters geliyor. Sizce ne yapayım

• Cok gecmis olsun, ne diyebilirim ki?

O adama da hak veriyorum sizede. Sattigin mal icin 2 gun sonra bunu al diyor. O ne yapti bilinmez.. Siz bir telefoncuya gostermistiniz oncesinde o oksitlenmeden bahsetmedi sanirim. Sensorde sorun yaratan seyde bu olabilir gibi.

Evet bende kendisine hak veriyorum. Bir hevesle Sony aldı kursağında kaldı... Kul hakkınada girmek istemiyorum. Benim gösterdiğim telefoncu oksit ile ilgili hiçbir şey söylemedi. Ne yapacağımı şaşırdım.

Paki diyelim ki oksitlenme söz konusu, bunun bir yolu yok mudur, temizlenmez mi ?

• Parca halen calisiyorsa elektronikci saatciler temizler, eger zaten calismasinj durdurmus ise tek case degisim.

İzopropil alkol ve ultrasonik temizleyici saatçilerde olmayabilir ben alkolü alıp kuyumcuya gitmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 13 Mart 2018; 15:6:24 >
  • yhackup kullanıcısına yanıt
    Teleservice e baktınız mı hocam. Orjinali maalesef bir tek orada vardır. Yok orası pahalı dersen tek seçenek var. Aliexpress üzerinden ucuzundan alıp silikon kılıf gibi eskidikçe çatladıkca değiştireceksin.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Onlar malzeme satmıyor.

biliyorum hocam vereceksiniz kendileri yapacak ama sadece bir arka kapak için fazla bir fiyat çıkmaz gibi.
    450-500 liradan bahsediyorlar

Yok artık hocam. Bence onda başka değişen parçalarda vardır. Yine de pahalı fiyata karşı en temizi aliexpress ten alıp çatladıkça değiştirmek. Zaten 2-3 dolara veriyor çatlamasa bile sıkıldıkça değiştirme imkanı verir.
    Arka kapak tek değişmiyor kasayı yeniliyorlar.

Ama onlarında kamera camı ne kadar kalitelidir ki :(

• Komple kasa değişiyor demek ki. O zaman aliexpress den almak lazım bende z5 premium için düşüyorum bakalım. Alırsam yorum yaparım

Yorumlara bakmak lazım hocam illa ki deneyenler vardır. Resim atanlar oluyor onlara bakmak lazım

• 
Sayfa: önceki 648649650651652
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.