Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (652. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    4 saati nasıl alıyorsunuz peki ? Herhangi bir güç tasarrufu açık mı , mobil veri, konum , senkrinizasyon gibi ayarlar açıkmı yoksa kapalı mı ?
  • Beyler lineageos romunu kullanmaya başladım. Fakat ses kalitesi kötü, cızırtılı geliyor var mı çaresi?

Ayrıca arama yani dialer i orjinal STOCK gibi nasıl yapabilirim. STOCK romdan apk yi çekip bununkiyle değiştirsem sonuç alabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapacak birşey yok hocam. Heprkes istediğini yazabiliyor. eğer staminasız 3:45 alınmış ise bence başarılı. Stamine ile 4 saatleri çok rahat görür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: messevim

4 saati nasıl alıyorsunuz peki ? Herhangi bir güç tasarrufu açık mı , mobil veri, konum , senkrinizasyon gibi ayarlar açıkmı yoksa kapalı mı ?

Tasarruf modu yok konum kapalı. mobil veri %80-85 3g olarak. %20 dw Wifi. Senkronizasyon kapalı. Parlaklıkta genek toplamda yarı yarıya yada altında. Telefonu bi kaç gune kargo yapacağım. normalde %100 sarj pej etmem dun aksam sana tekrar yazmak ıcın doldurdum. Aksam tekrar yazarım. Bıde abımın telefona bakayım o kac alıyomus onuda yazarım oda z5.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Normalde zaten teleservice yada kvk hallediyor bunu kullanıcıyı uğraştırmıyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, çok memnun olurum.

• ouzqan kullanıcısına yanıt
    Stamine de şarj değeri şimdilik iyi gidiyor ama telefon bildiğin 1Gb Ramli cihazlara döndü çok ağır çalışıyor :)

• Hocam stamina mod a gir orada stamina düzeyi var. Pil süresi seçeneğinde olabilir. Oradan dengeli veya performans seçeneklerine geçip birde öyle bak bakalım. Mesela Dengeli de kullanıyorum memnunum.
  • @messevim

bu Rev5 1.5 yıllık tek sim z5
    ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★
    ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

bi kaç saat sonrada Rev3 kendi telefonumun ss i atarım. benim tel 1 ay sonra alındı ama üretimi daha önce belki o sürede batarya biraz kendini yemiştir :)

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 16 Mart 2018; 22:11:46 >

• Beyler ufak bi sorunum var. ben alarm müziği seçme kısmında varsayılan uygulamayı telefonun kendi uygulaması olarak seçtim ama telefonun kendi uygulamasında sadece var olan saçma klasik alarm müzikleri var, hani şu sessiz ve varsayılan alarm müziği yazan bölüm. eskiden 2 seçenek çıkıyodu bu dosya uygulamasındanda yapılıyordu. varsayılan uygulama ayarlarına baktım alarm seçmek için olan herhangi bir varsayılan uygulama sekmesi göremedim. müzik çalarda güncellendikten sonra ne telefon müziğini ne de alarm müziğini ayarlayabiliyor. nasıl telefondaki bir müziği alarm müziği yapabilirim? gerçekten bu kadar saçma bir sorunla ilk defa karşılaşıoyrum resmen kapatmış adamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladio2

Beyler ufak bi sorunum var. ben alarm müziği seçme kısmında varsayılan uygulamayı telefonun kendi uygulaması olarak seçtim ama telefonun kendi uygulamasında sadece var olan saçma klasik alarm müzikleri var, hani şu sessiz ve varsayılan alarm müziği yazan bölüm. eskiden 2 seçenek çıkıyodu bu dosya uygulamasındanda yapılıyordu. varsayılan uygulama ayarlarına baktım alarm seçmek için olan herhangi bir varsayılan uygulama sekmesi göremedim. müzik çalarda güncellendikten sonra ne telefon müziğini ne de alarm müziğini ayarlayabiliyor. nasıl telefondaki bir müziği alarm müziği yapabilirim? gerçekten bu kadar saçma bir sorunla ilk defa karşılaşıoyrum resmen kapatmış adamlar.

ayarlar- uygulamalara gel ordan sağ üstten sistem işlşemlerini göster i tıkla . daha sonra listenen uygulamalardan ses seçiçi yi bul varsayılanlarını temizle.

diğer soruna gelince epeydir değiştirmiyorum zil sesini. ama alarma atayacağım farklı bi ses için önce zil sesi ayarlayıp daha sonra alarmdaki ses seçicide listelenmesi ile yapmıştım. öyle hatırlıyorum :)

telefondaki bi müziği alarm sesi yapmak içinde. bazen bi dosya yöneticisi de yeterli olabiliyo yada müzik çalar program. telefondan müzik nadiren dinlediğim için bildiğim program sadece poweramp bayadır güncellenmiyor eskimiş oda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 16 Mart 2018; 21:6:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: osmancan71

quote:

Beyler ufak bi sorunum var. ben alarm müziği seçme kısmında varsayılan uygulamayı telefonun kendi uygulaması olarak seçtim ama telefonun kendi uygulamasında sadece var olan saçma klasik alarm müzikleri var, hani şu sessiz ve varsayılan alarm müziği yazan bölüm. eskiden 2 seçenek çıkıyodu bu dosya uygulamasındanda yapılıyordu. varsayılan uygulama ayarlarına baktım alarm seçmek için olan herhangi bir varsayılan uygulama sekmesi göremedim. müzik çalarda güncellendikten sonra ne telefon müziğini ne de alarm müziğini ayarlayabiliyor. nasıl telefondaki bir müziği alarm müziği yapabilirim? gerçekten bu kadar saçma bir sorunla ilk defa karşılaşıoyrum resmen kapatmış adamlar.

ayarlar- uygulamalara gel ordan sağ üstten sistem işlşemlerini göster i tıkla . daha sonra listenen uygulamalardan ses seçiçi yi bul varsayılanlarını temizle.

diğer soruna gelince epeydir değiştirmiyorum zil sesini. ama alarma atayacağım farklı bi ses için önce zil sesi ayarlayıp daha sonra alarmdaki ses seçicide listelenmesi ile yapmıştım. öyle hatırlıyorum :)

telefondaki bi müziği alarm sesi yapmak içinde. bazen bi dosya yöneticisi de yeterli olabiliyo yada müzik çalar program. telefondan müzik nadiren dinlediğim için bildiğim program sadece poweramp bayadır güncellenmiyor eskimiş oda :)

Uygulamalardan direk uygulama tercihlerini sıfırla dedim. eskiden ayarladığım her şey gitti ama olsun :D
    Dediğiniz şekilde olmadı. dosya yöneticiside müzik çalarda alarm veya müzik seçme yeteneğine sahip değil. SAKIN OLA VARSAYILAN ALARM VEYA ZİL SEÇİCİYİ MEDYA DEPOSU SEÇMEYİN. yoksa sonsuza dek 6-7 dandik müziğe kalırsınız:d

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: osmancan71

quote:

Uygulamalardan direk uygulama tercihlerini sıfırla dedim. eskiden ayarladığım her şey gitti ama olsun :D
    Dediğiniz şekilde olmadı. dosya yöneticiside müzik çalarda alarm veya müzik seçme yeteneğine sahip değil. SAKIN OLA VARSAYILAN ALARM VEYA ZİL SEÇİCİYİ MEDYA DEPOSU SEÇMEYİN. yoksa sonsuza dek 6-7 dandik müziğe kalırsınız:d

poweramp kullanın.

ben deneyip yazdım onu :) ses seçicinin varsayılanlarını sıfırlayınca düzeliyor

buda dediğim şekilde alarm sesi ayarlama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 16 Mart 2018; 22:13:1 >

Buda rev 1 z5 yüzde 75 parlaklık full mobil data abidik gubidik sony bloatware lerini adb uninstall ile silin wifi ile 5 saat falan alır cihaz
    ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

• quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

Buda rev 1 z5 yüzde 75 parlaklık full mobil data abidik gubidik sony bloatware lerini adb uninstall ile silin wifi ile 5 saat falan alır cihaz
    ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

bugün xiaomi forumunda mi mix 2 nin 9saat 40 dk lik ss ini gördüm.. yıkıldım :/ sony batsın artık :D xz2 de çirkin çıktı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 16 Mart 2018; 22:47:7 >

20nm nin ve sony nin asalaklığının ürünü olarak 6-7 alırsak woooaww diyoruz işte. ultra stamina desen nanay zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

20nm nin ve sony nin asalaklığının ürünü olarak 6-7 alırsak woooaww diyoruz işte. ultra stamina desen nanay zaten

bu ara çok inceliyom başka telefonları. heralde bi sony arayüzü bukadar işlevsiz :D xiaomi huawei samsung arayüzlerinde baya özellikler var rootsuz kullanıma müsait bu markalar. bilmiyorum belki xz1 xz2 de çok farklıdır arayüz ama onuda pek sanmıyorum :D . niye bukadar ilgisizler mobil platforma onuda anlayamıyorum. yenide değillerki
    Teşekkür ederim. Ama değerler bana kötü gibi geldi...

• ouzqan kullanıcısına yanıt
    Evet dediğiniz yerden ayarı yaptım biraz daha iyi oldu. Buda gün sonunda aldığım ekran süresi. Sabah 8 den 17 ye kadar mobil veri ful acıktı. Ekran ışığı otomatik, konum kapalı. Oyun oynamadım müzik dinlemedim. Face, chrome, video vs..

• Arkadaşlar teknosadan 1400/8taksit şeklinde kasko ve 1yıl extra garantiyle aldım cihazı. fiyat ve cihazın ömrü hakkında bilgi verebilirmisiniz
  • 
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.