Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
521.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TheElder

Batarya değişimi ilk 1 sene için mi geçerli? Yoksa 2 yıllık garantinin bitimine birkaç ay kala batarya değişimi talep etsem de olur mu? Batarya değerim şuan 2381000, değişim sınırını geçmiş ve telefonu alalı da 1,5 sene oldu.

Ayrıca, ismi doğru mu emin değilim, ekranda farklı bölgelerde "pixel yanıkları" var. Beyaz arka planda belli oluyor. Hazır servise gitmişken, eğer böyle bir hakkım varsa, batarya değişimi de isteyeceğim.

Batarya değerinize nereden baktınız acaba ve hangi değerlerde bitmiş oluyor
  • MEKA_CRAZY kullanıcısına yanıt
    bu sayfanın başında dahi yazıyor onlarca kezde yazılmıştı..
  • Merhaba dostlar.. Ağustos 2016 dan beri Z5 kullanıcısıyım. Telefondan genel olarak memnunum ekran hariç. Ekranda beyazlanmalar oluşmaya başladı ve gittikçe daha belirgin hale geliyor. Ekranın en üst kısmında yatay bir beyaz çizgi var. Sol tarafta yine aynı şekilde. Birde orta kısımda mercimek büyüklüğünde bir beyazlanma oluşmaya başladı. Bunların dışında ekran renk tonlarını doğru vermiyor. Örneğin kırmızı pembeye yakın, sarı rengi yeşile yakın veriyor. Şimdi bu durumda telefonu garatiye yollasam sonuç ne olur sizce? Birde telefon kaç günde geri gelir acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zffb -- 4 Kasım 2017; 4:51:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, benim şöyle bir sorunum var ;

Z5 dual kullanıyorum (stock)

Kilit ekranı saati olarak dijital saat kullanıyorum.

Ama zaman zaman kendi kendine, Sony saatine yada analog saate geçiş yapıyor???

Bu durum sinirlerimi bozuyor, neden böyle oluyor ben sürekli ayarlara girip düzeltiyorum. Telefonu en az hafta da bir restrat etmeyede çalışıyorum, stabil çalışması için ama bu durum hep oluyor. önceden güç tasarrufu moduna geçince oluyor sanıyordum ama şarjım full dolu olsa bile bu durum karşıma çıkabiliyor

Yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler.

• arifomer kullanıcısına yanıt
    Double tap 2 wake özelliği açıksa cihaz elastik kumaşlarla etkileşime girebiliyor tüm synaptics dokunmatikler gibi. Kapatıp 1 hafta kullanın, olayın olup olmadığını görün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • zffb Z kullanıcısına yanıt
    Kasada çatlak kırık yoksa (çizik olabilir) teleservice e verebilirsiniz. Ekran değişecektir. Kullanıcı hatası değil bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

Kasada çatlak kırık yoksa (çizik olabilir) teleservice e verebilirsiniz. Ekran değişecektir. Kullanıcı hatası değil bu.

Hocam ekran değişince cihazın su geçirmezliği devam eder mi? Birde benim cihaz daha önce KVK da değişmişti yani swap cihaz kullanıyorum ama ilginçtir ekran beyazlanmaları aynı yerde oluştu. Cihazın değiştiğinden şüpheliyim..

• zffb Z kullanıcısına yanıt
    Cihaz değişmiştir ama ekranda sıkıntı var. 1. Yılı dolmadan kvk da ben de değiştirttim ekranı ki yapan h*yar üst mikrofonu bozmuş. Teleservice ten istersiniz basınç testi yapılmasını sıkıntı olmaz.

• Arkadaşlar 7.1.1 sonrasında kulaklığı görmüyor telefonum. Ancak soundabout ile çalıştırabiliyorum. Bu sorunu nasıl çözebilirim? telefonum Xperia Z5 tek sim.

• quote:

Orijinalden alıntı: zffb

Merhaba dostlar.. Ağustos 2016 dan beri Z5 kullanıcısıyım. Telefondan genel olarak memnunum ekran hariç. Ekranda beyazlanmalar oluşmaya başladı ve gittikçe daha belirgin hale geliyor. Ekranın en üst kısmında yatay bir beyaz çizgi var. Sol tarafta yine aynı şekilde. Birde orta kısımda mercimek büyüklüğünde bir beyazlanma oluşmaya başladı. Bunların dışında ekran renk tonlarını doğru vermiyor. Örneğin kırmızı pembeye yakın, sarı rengi yeşile yakın veriyor. Şimdi bu durumda telefonu garatiye yollasam sonuç ne olur sizce? Birde telefon kaç günde geri gelir acaba?

Aynı tarihlerde almışız. Ben de telefonu teleservice'e bıraktım. Birkaç günde tamamlayıp mesaj atıyorlar. Kasada darbe çizik vs yoksa sıkıntı olmaz herhalde. Benim telefon sıfır ayarında temizdi.

Bu arada z5 pilinden çok şikayetçiydim z2 den sonra. Güncelleme de yapmışlar. Veri tasarrufu diye bir özellik gelmiş. Eski staminadaki queue background data hesabı tasarruf yapıyor muhtemelen. Açmıştım. Tabi genel gereksiz tüketimleri kaldırma işini her zaman yaparım. Şu an pil %50 de ekran süresi 2:55. Ki pilim 1.5 yıllık, artık çabuk bitiyordu.

Umarım böyle devam eder. Yeni güncellemenin hepimize faydası olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeon82 -- 5 Kasım 2017; 19:18:48 >

• CorelDraw04 kullanıcısına yanıt
    Hocam mesajınızı nette ararken gördüm. Beni de bugün Sony Yunanistan aradı. Teknik servisler ile ilgili sorunumu dinledi.

Acaba neden Yunanistan arıyor?

• Sony Avrupa temsilcisi gibi bir şey

• CorelDraw04 kullanıcısına yanıt
    Hocam beni de aradılar.

Teknik servislerin sorununu söyledim. Benim cihazıma ise Teleservice zarar verdi ve garanti dışı bıraktı.

Üstüne gitseydim değişim cihazı alabilir miydim?

Siz nasıl aldınız

• xeon82 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen nerdeki teleservis e yolladın cihazı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zffb -- 7 Kasım 2017; 15:0:24 >
  • Bayadır fotoğraf atmıyoruz

Xperia Z5

Otomatik

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

Gece sahne modu

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

• Önerebileceğiniz kılıf var mıdır ?

• Arka camı patlattım, orjinalini nerden bulurum?

Garantisi devam ediyor, garanti ne kadara yapar?

• bugün yine telefonu kurcalarken farkettim geçenki sorunun aynısı oldu. apk ları gplay haricinde kurmuyor . bende gplayden apk install programı yükledim 2-3 tane sorun çözüldü ama bi hata yaptım :D paket yükleyiciyi tb ile sildim telefon bootlop oldu :) recovery felan açılıyor telefonda whatsapp yedekleri felanda var rica etsem paket yükleyiciyi zip şeklinde sisteme flashlayabilir misiniz yani bi zip oluşturabilir misiniz . şuan en güncel sürüm yüklü . yada link varsa hazır zip oluşturma yollayın ben yapayım öğrenmiş olurum :D
  • osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Kullanımı

Program

apk
    Google Docs
    com.google.android.packageinstaller.apk
    https://drive.google.com/open?id=1oYHy3U0kizJzTOd1Re8jnUwosHbx7g6L

• yhackup kullanıcısına yanıt
    orj. sadece servislerde var. orj diyenlere inanmayın, çoğu aliexpress ten alıp orj. ayağına milleti kerizliyor. orj.de arkada 1-2 puntoda parça numarasının altında parça seri kodu yazar çin mallarında yazmaz.
  • 
Sayfa: önceki 611612613614615
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.