Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (605. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
523.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 603604605606607
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theVerge

DOSYALAR HAZIR Z5 SEVERLER

32.4.A.1.54 7.1.1 Tek Sim : Google Drive

32.4.A.1.54 7.1.1 Çift Sim : Google Drive

İçlerinde TWRP ve Patch edilmiş boot dosyaları mevcut. Kurulum ilk sayfada anlattığım gibi..

dmverity, sony ric, drm fix ve son sürüm 1.27.2 busybox eklendi..

fastboot flash boot 32.4.A.1.54_X.img
    fastboot flash recovery twrp_recovery_X.img

Hocam ne yenilik geldi güncellesem mi

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

SAMSUNG&#8482;| Teknisyen

• Emirhan Terzi kullanıcısına yanıt
    Size kalmis, 350mb guvenlik yamasi sistem uygulama guncellemeleri gibi duruyor. Ozel bir problem cozulseydi yazarlardi mutlaka.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
  • quote:

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

Cihazın ısınmasından şikayetçi arkadaşlar, TWRP üzerinden vereceğim zip dosyasını kurun. Cihaz daha performanslı ve serin olacaktır. Keyif katsayınız artsın :)

İndir : FSC+ Z5 Tek Sim & Dual Sim

Hocam burda bahsettiğiniz linklerde
    Back_To_Stock_LOS.zip
    [NON-STOCK]_FSC_plus_thermal_engine_1.7.zip
    [NON-STOCK]_FSC_thermal_engine_1.7.zip

3nü twrp ile flashlıcağız yoksa sadece 1 ni mi alcaz? Eğer 3ü ise Kurulum için sıralama var mı?

STOCK İLE NON-STOCK arasındaki fark nedir?

STOCK: Stock rom olan yani sony sağladığı güncelleme

NON-STOCK: Stock olmayan romlar mı (LOS,CARBON,RR,crDROID...) gibi mi

Yanlış mı biliyorum yanlışım varsa düzeltirmisiniz? Şimdiden teşekkür ediyorum

• Arkadaslar z5 dual ıcın sıstem guncellemesı geldı. 54 ıle bıtıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Z5userss -- 10 Ekim 2017; 13:11:20 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • seccenar S kullanıcısına yanıt
    2 surum var normal ve plus olan. Plus olanda sistemin performansini iyice dusurup batarya ve isinma iyilestirmesi yapiyor. Back To Stock, orjinal sistem ayarlarina donmek icin.

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
  • Yeni güncellemeyle şarjda acaip iyileşme var

2 surum var normal ve plus olan. Plus olanda sistemin performansini iyice dusurup batarya ve isinma iyilestirmesi yapiyor. Back To Stock, orjinal sistem ayarlarina donmek icin.

Teşekkür ederim takipte kalmaya z5 i geliştirmeye devam xposed paketi yüklemek gerekli mi yararlı olacak uygulamaları varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seccenar -- 10 Ekim 2017; 21:5:50 >
    Reklam vs. her şeyden kurtulursunuz. Arayüzde dilediğiniz gibi değişiklik yapabilirsiniz. Daha iyi pil performansı için uygulamaları deep sleep moduna sokarsınız vs. Yararı var ama detaylı kullanmak gerek..

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
  • Merhaba 7.1.1 güncellemesi ile yeni gelen özellikleri ve yapmam gereken birşey var mı bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Teşekkür Ederim ve 350MB lik bir güncelleme daha geldi ne için acaba az aydınlata bilir mi siniz ?

• Z5 arka kapak sağ üst kısımdan çok az gövdeden ayrılmış, daha 2 aylık telefon. Servise mi vermek gerekiyor bundan dolayı, kendim çift taraflı bantla yapıştırsam,ilerde başka bir arıza olursa arka kapak açılmış garanti dışı filan derler mi ?

Orijinalden alıntı: bexter

Z5 arka kapak sağ üst kısımdan çok az gövdeden ayrılmış, daha 2 aylık telefon. Servise mi vermek gerekiyor bundan dolayı, kendim çift taraflı bantla yapıştırsam,ilerde başka bir arıza olursa arka kapak açılmış garanti dışı filan derler mi ?

Forumda orjinal contasını satan arkadaş var. Biraz ince işçilik ile kendiniz yaparsınız.Diğer türlü sıradan bantlar ile olmaz.
  • Şimdi şöyle bir derdim var. Bir iki fotoğraf vardı telefonda silmişim. Recovery için uygulamalar var ama root istiyor. Telefona root yaparsamda ilk sayfadan anladığım kadarıyla silinme olacak. Var mı tavsiyesi olan?

Orijinalden alıntı: Kadirfke

Tam tersi hocam pil de iyileştirme var 3.5 saat ekran süresi oldu 5 saat bende

Malesef durum bende tam tersi :)

teypkodu.com
    blog.yakupulutas.com
  • Hocam cihazda bir önceki sürümün rootlu hali mevcut telefonh güncellersem root özelliği ortadan kalkar mı yoksa yeni sürümü aynı şekildw rootlu olarak mı kullarım ve son olarak cihazı güncellemek istemezsem bu bildirimi nasıl kapatabilirim

Ne Mutlu Türk'üm Diyene!
  • .160 'lı 7.1.1 güncellemesi kurmuştum ve bildirim panelini çok kullanışsız bulmuştum. Bu son .54'lü sürümde bildirim panelinde bir değişiklik varmı ?

Mesela 1. kademe indirdiğinizde tarih görünmüyordu ki bence çok kullanışsızdı.
    Telefonu LTE'ye aldığınızda ve sonra kapattığınızda cihaz 2G'ye düşüyordu. Bu da bir handikaptı.
    Ve son olarak şarj hissedilir bir problemdi !

Bence bu telefonun final sürümi 6.0.1 son sürümdü. Telefon kendine geliyor :)
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.