Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (603. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 601602603604605
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

Gfans ta xzs romu var. Xda daki çoğu z5 kullanıcısı kronik problemler yüzünden başka cihaza geçti.

Anladım.
    Benim de ekran yandı iki taraftan ocak şubat gibi yeni telefon ayarlayıp göndereceim garantiye
  • yhackup kullanıcısına yanıt
    Yarı dönem ve yaz dönemine getirmeyin derim ben. Genel tatil zamanı olduğu için yoğun oluyor. Bunlar harici parça durumuna göre 1 günde hallediyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Slmn alykm arkadaşlar sony Z5 serisi cihazlara güncelleme yayınlayacakmış yine ama oreo almayacağı kesin... Sistem güncellemesi olır büyük ihtimalle kesin bilgi gibi birşey hberiniz olsun...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba 7.1.1 güncellemesi ile yeni gelen özellikleri ve yapmam gereken birşey var mı bana yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Teşekkür Ederim
  • Haklısın daha önce Z3'üm suda yüzememiş boğulmuştu para iadesi almam 2 ay sürdü.

Bu arada sıfırlamama rağmen sorun devam ediyor. Youtubede video izlerken sanki ekran kartı bozulunca ekranda oluşan anlamsız pixel kaymaları oluşur ya aynen o şekilde kaldı ekran sonra 3 4 kırmızı ışık yandı ve yeniden açıldı.

Son güncellemede bence büyük bir problem var.
  • hocam 6.0 a düşürürken abort dedi internetten baktım loader.sini silmem gerekiyor yazıyordu sildim derken kurucağım zaman wipe kısmı bomboş gözüküyor wipede sin ce miscTA kısmında daha önce tik koyduğum kısımlar hepsi sağındaki yere geçmiş ne yapmalıyım?
  • rexot3 kullanıcısına yanıt
    Ben düşürme işleminde loader.sin diye bir şey silin yazdım mı? HAYIR

O zaman nerede okuyup uyguladıysanız onu orada sorun sorunuzu, ilk sayfadaki rehberi uygulamak yeterli yükseltme-düşürme farketmeksiniz.
  • Yazılanları 1:1 yaptım .abort hatası aldım yani sonra etraftan bakıp bir şeyler yapmaya çalıştım

Donanım sıkıntısı, yapacak birşey yok maalesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 8 Ekim 2017; 8:53:55 >
  • Donanımsal olamaz 1 yıldır kullanıyorum güncellemeden önce hiç başıma gelmedi, bir kez bile donmadı bile.

Zaten ekran için yollayacağım, bunu da not düşerim

Bu donanımsal olmamasını göstermez, ilk çıktığından beri 7.1.1 deyim. Bugları var ama şimdiye kadar yaşamadım böyle bir durumu ki beyanatinize göre o kırmızı ışık ya kernel çökmesi yahut donanım hatasıdır.

• Donanımsal sorunun bile güncelleme sonrası ortaya çıkması da garip bir durum.

• O değil de telefon şarjı içiyor. Eskiden 5 saat ekran süresi aldığım yerde şimdi 3.5 saat civarı ancak görüyorum.
  • Servis test menüsündeki değeriniz nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

Servis test menüsündeki değeriniz nasıl?

2466570

değişime ihtiyaç yok diyor.
  • Telefonu 2016 dan beri kullanıyorum. 7.1.1 bu telefonun başına gelmiş en güzel şey, en iyi sürüm. 5.0 lı dönemlerini bilemiyorum. En düşük ekran süresi 3,5 saati de gördüm 5,5 saati de. Ama önceki sürümlerde 5 li saatleri görmek bu yorgunluktaki batarya için imkansıza yakındı. Isınma sorunu ya havalardan ya da sürümden hissedilir derecede azaldı. Telefon daha seri. Özellikle pil tasarruf seçenekleri daha etkili çalışıyor.

• Katılıyorum.

• Z3+ ülkemiz 🇹🇷 cihazlarına dağıtılmaya başlanmıştır.
    32.4.A.1.54 sürüm numaralı güncelleme
    ❗️❗️❗️❗️❗️❗️Güncelleme içeriği: Güvenlik yaması, optimizasyon, şarj ve stabilite iyileştirmeleri
    Yakında Z5,z5 dual, Z5c, Z5p,Z5p dual için gelecek.
  • Merhaba öncelikle aranıza yeni katıldım. Z5 E6603 cihazı kullanmaktayım. 7.0.1 flashladım. Bootloader kilidini açtım. Kernel ve Magisk root yaptım. Buraya kadar herşey güzeldi. Sony X-Reality™, SteadyShot™, DSEE HX™, ClearAudio+™ gibi özellikler çalışıyordu herşey normal iken. Güncelleme geldi 7.1.1 ve telefondan güncellemek istedim olmadı. Sonra Sony Xperia™ Companion ile yüklemeye çalıştım hata verdi bootloader kilidi açık olduğu için yüklenmedi diye.

Bende bi forumda gördüm flashtool aç blu tıkla bağladım relock diye bootloader kilidini kapat sonra güncellemeyi yükle o şekilde bootloader kilidi kapanır dedi ve dediği gibi oldu. Güncelledim 7.1.1 e bi kaç gün kullandım sıkıntı yoktu ilk Sony X-Reality™ özelliği çalışmıyordu ekran seçeneklerinden diğerlerine geçiş yaptım ama üstteki resimde piksel değişmesi olmuyor resim aynı kalıyordu buda çalışmıyor anlamında idi ilk ordan güncelleme hatalı dedim. Kamerayı açtım sorunsuz ama video çekim moduna geçtiğimde kasma oluyor ekran gelmiyor çok geç geliyor video kalitesine düşürünce vga ya kasma olmuyor gibi birşey.

Bunu halletmek için Sony Xperia™ Companion yazılım onarımını denedim olmadı. Daha sonra 7.0.1 e flashladım oda olmadı. En son 6.0.1 e geçiş yaptım belki düzelir diye hata gene aynı şuan Sony Xperia™ Companion ile bağladım Z5 E6603 e 32.4.A.1.54 sürümü gelmiş onu yüklüyorum bu şekildede düzelmez ise ne yapmalıyım ayrıntıyı tekrar paylaşırım.

• Sony Xperia™ Companion yazılım güncellemesini indirirken tlfonun kamerasına tekrar giriş yaptım. Şuan kamerayı açtım video çözünürlüklerini değiştirdim vga, hd, hd tam 60 fps, hd tam 30 fps derken video çekmemeye başlamadan önceki donması gitti normale döndü ama bu sefer video kayıt a başladımda donma tekrar başladı görüntü çok geç geliyor aynı durumda hala. Tek kayıt a başlamadan önceki ekran görüntüsü çevreyi izlemede donma kalktı sadece can sıkıcı bir durum :(
  • 
Sayfa: önceki 601602603604605
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.