Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (550. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yani yok cikmadi demek. Ben ciktiginda paylasacagimi belirttim zaten. TR gecikecek anlasilan..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Çok sağolasın kardeş. Samimiyetin için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Yani yok cikmadi demek. Ben ciktiginda paylasacagimi belirttim zaten. TR gecikecek anlasilan..

Amerıka dışındakiler sağlam mı yani parmak izi yada stabıl olmama gibi sorunlar yoksa ben yukleyım artık :)

• osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Siz bilirsiniz dilediğinizi yapmakta özgürsünüz. Customized dışındakiler zaten ülke romları bu sebeple tek tercihiniz Customized GEL kalıyor. Tek sim cihazım olmadığı için stabilite konusunda yorum yapamam. 33-83 romlarını deneyebiliyorum sadece.

Ayrıca beklemenize gerek yok, E6653 deki romlarıda deneyebilirsiniz. 03-53 aynı cihaz romlarıdır. 53 kısmında birçok ülke aldı 7.1.1 güncellemesini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 18 Temmuz 2017; 14:3:55 >
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Eyvallah, bilgim varsa yardımcı olmaya çalışıyorum.
  • Docku iade ettim zira adamın biri benim araba kırmızı ışıkta dururken vurdu. masraf illaki çıkar %100 haklı olsamda. Ya konu alakasız ama cinnet geçireceğim nasıl bir ülkede yaşıyoruz? Adama baktım çarptıktan sonra niye kırmızıda duruyon dedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker1903

Docku iade ettim zira adamın biri benim araba kırmızı ışıkta dururken vurdu. masraf illaki çıkar %100 haklı olsamda. Ya konu alakasız ama cinnet geçireceğim nasıl bir ülkede yaşıyoruz? Adama baktım çarptıktan sonra niye kırmızıda duruyon dedi.

dock iadesi, araba kazasi

Pek bagdastiramasamda gecmis olsun, herkesin basina geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 18 Temmuz 2017; 18:13:41 >
  • Parlaklığı kendi ayarlamamız pil konusunda iyi yoksa otomatik olarak cihazın mı yapması. Otomatik parlaklıkta sensör çalıştığı için kazandığı tasarrufu oraya harcıyor düşüncesindeyim. Artı olarak ekran kapalı iken de çalışıyor.

• arkadaşlar iyi akşamlar hızlı cevaplayabilirseniz sevinirim.http://www.hepsiburada.com/sony-xperia-z5-dual-sim-sony-turkiye-garantili-p-HBV000002BW29
    1500 liraya z5 dual sim. bunun normal z5'ten farkı var mı çift hat dışında? z2 kullanıcısıydım ve çok memnundum bana fazlasıyla yetiyodu fakat ekranı bozuldu. z2'den eksik kalır yanı yoktur tabiki ama şarjı nasıl gidiyor bunun hakkında fikir alabilirsem sevinirim. tüm mesajları okumak isterdim haklı olarak konuya bak diyebilirsiniz ama acele etmeliyim biraz. bu fiyata kaçırma mı dersiniz yoksa başka modellere mi bakayım?

• quote:

Orijinalden alıntı: mustyaky

arkadaşlar iyi akşamlar hızlı cevaplayabilirseniz sevinirim.http://www.hepsiburada.com/sony-xperia-z5-dual-sim-sony-turkiye-garantili-p-HBV000002BW29
    1500 liraya z5 dual sim. bunun normal z5'ten farkı var mı çift hat dışında? z2 kullanıcısıydım ve çok memnundum bana fazlasıyla yetiyodu fakat ekranı bozuldu. z2'den eksik kalır yanı yoktur tabiki ama şarjı nasıl gidiyor bunun hakkında fikir alabilirsem sevinirim. tüm mesajları okumak isterdim haklı olarak konuya bak diyebilirsiniz ama acele etmeliyim biraz. bu fiyata kaçırma mı dersiniz yoksa başka modellere mi bakayım?

z5 ten cift sim takilmasi disinda bir farki yok
    ben de biraz arastirip f/p olarak en mantikli telefon bu geldigi icin dun siparis verdim yarin teslim edilir

• quote:

Orijinalden alıntı: speedyrazors

quote:

Orijinalden alıntı: mustyaky

arkadaşlar iyi akşamlar hızlı cevaplayabilirseniz sevinirim.http://www.hepsiburada.com/sony-xperia-z5-dual-sim-sony-turkiye-garantili-p-HBV000002BW29

z5 ten cift sim takilmasi disinda bir farki yok
    ben de biraz arastirip f/p olarak en mantikli telefon bu geldigi icin dun siparis verdim yarin teslim edilir

hocam 2.5 senedir z2 kullanıyorum hiç pişman ettirmedi. biraz hor kullandığım için 2.5 sene dayanabildi yoksa baya sağlam da telefondu. inanın elim sonyden başkasına da gitmiyor bildiğim için. en iyi tercih bu olacak sanırım. yorumunuz için teşekkürler.

• mustyaky kullanıcısına yanıt
    Tüm renkler 1500 olmuş kaçırmayın derim. Cihaz süper cihaz, 1500'e garantili cihazlar arasında. Z5 konusu devleşecek Hepsiburada sayesinde :)
    Siz nasıl kullanıyorsunuz parlaklığı?

• NirceNidya kullanıcısına yanıt
    Ben elle ayarliyorum. Gunes altinda disarda 100, evde iste 60-70 arasi kullaniyorum geceleri 40-50 arasi. Gozumu yormasina gore..

• Arkadaşlar cihazım 1,5 yıllık. Battery testteki bu değer sizce de saçma değil mi? Ek olarak şarjım çok hızlı bitmeye başladı. Cihazı yatmadan önce bırakıyorum sabah yüzde 10-15 kaybolmuş şekilde alıyorum. Boşta tüketim yapan bişey var ama anlamadım.

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

Boşta bu tüketim normal değil gibi geldi bana. Önerilerinize açığım arkadaşlar.
    ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slord236 -- 19 Temmuz 2017; 1:33:18 >

• slord236 S kullanıcısına yanıt
    Telefonunuz uykuya dalmiyor malesef, uyanik tutan bir servis veya uygulamaniz var. Guncellemeyi nasil kurdunuz? Wipe yaptiniz mi? Reset yaptiniz mi?

batterystats.bin dosyaniz hatali deger sununca o deger yuksek cikabiliyor. 3-4 tam bosalt doldurda dogru deger sunar normalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 19 Temmuz 2017; 9:20:56 >
    Neden otomatik parlaklığı tercih etmiyorsunuz?

• NirceNidya kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum, degismesi hosuma gitmiyor sanirim.

Wipe yaptım kurarken. Kurduktan sonra da her zamanki gibi fabrika verilerini sıfırladım. Bu uyanık tutan uygulamayı bulmanın bir yolu var mı hocam? Aksi takdirde tekrar kurulum yapıcam.

• slord236 S kullanıcısına yanıt
    WakeLock Detector Lite var. Cihazinizda root yoksa, ugulama aciklamasinda Root olmadan calistirma yontemi var. Slayt aciliyor orada anlatiliyor. En son slaytlarda yazan adb shell pm grant li komutu girmeniz yeterli pc den. Batarya gecmisini okuma izni veriyor bu sekilde. Cihazi tam sarj edin, kapatin 5-10dk da oyle sarj edin. Sonra uygulamayi kurup izin verin. 0 a inene kadar sarjinizi takip etsin uygulama. Telefonu yeniden baslatirsaniz izin gidiyor tekrar vermeniz gerekir. 100 den 0 a bir kontrol edin bakalim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 19 Temmuz 2017; 13:53:33 >
  • 
Sayfa: önceki 548549550551552
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.