Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (551. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdır hocam saolun uğraşıcam
  • z5 dual az once geldi guncellestirme yaptiktan sonra onar yapacagim
    kutunun icinde uch20 quick charge adaptoru cikmasi guzel oldu
  • speedyrazors kullanıcısına yanıt
    Onar yaparsaniz 3gb lik yazilim indirip kuruyor. Sifir telefona gerekli degil aslinda. Hayirli olsun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tesekkurler
    telefonun surumu android 6 7.1.1 e update yapacak eski aliskanlik guncellemeden sonra onar yapmak telefon yeni olsa da ne olur ne olmaz yine de yaparim
  • Bu kadar iyi bir kullanıcı deneyimi beklemiyordum.Alır almaz Android 7.1.1 güncellemesi yaptım.M4 ten sonra jet gibi geldi.Bir telefon hiç mi takılmaz donukluk yapmaz?Yapmaz.Çok memnunum.1500 tlye alınabilecek en iyi cihaz.Şuana kadar ağır oyun da oynasam ısınma olmadı ayrıca.Alacaklara kesinlikle tavsiyemdir...
  • Çok temiz sıfır değişimden gelmiş z5 dual siyah var. 2 ay kullanıldı. Fazlalıktan dolayı satılık. Önü kırılmaz arkası kılıf ile kullanılan telefonum garantisi devam ediyor. 2018 e kadar garantisi var fiyat 1000 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: slord236

Tamamdır hocam saolun uğraşıcam

Misal ben ornek 1 gunluk kullanimi paylasayim. Ekranim kapali oldugu halde islemcileri calisir konumda tutan programlari ve ne kadar sure tuttugunu yaziyor. Benim bilgim dahilinde oldugu icin Samsung Health sorun etmiyorum.

• darkrock0808 D kullanıcısına yanıt
    Cok guzel tekrar hayirli olsun. Dusurmeden kirmadan guzel gunlerde kullanin. Kilif ekran filmi vs. geciktirmeden almanizi oneririm.

• Telefonu almaya niyetlendim. hepsiburada'da radyo var yazıyor. radyosu var mı? Birde Andorid Auto ile uyumlumudur. Teşekkürler.
  • selimsoy kullanıcısına yanıt
    Radyo var, android auto ulkemizde yok. APK yi kendiniz indirirseniz calisir elbet. Denedim calisiyormus. Surusuyle izin istiyor tum hayatimizi google a veriyoruz bu nedir :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 20 Temmuz 2017; 12:10:28 >
  • speedyrazors kullanıcısına yanıt
    Uch20 qch adaptörü değil hocam. Z5 premium ile gelen uch10 ve uch12 qch adaptörü

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Lıfelog yerine neden samsung health kullanıyorsunuz?

• Yanlışınız var hocam uch10 zaten Z5 dual ile gelen standart şarj aleti. Hızlı şarj değil. Hızlı şarj olan uch20 ki Z5 prem. kutusundan da uch20 çıkıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar eskiden flash boot fast boot girebiliyordum lakin artık tuş kombinasyonunda bir kere mavi veya yeşil yanıp sönüyor sonra telefon açılıyor bir yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Radyo var, android auto ulkemizde yok. APK yi kendiniz indirirseniz calisir elbet. Denedim calisiyormus. Surusuyle izin istiyor tum hayatimizi google a veriyoruz bu nedir :)

Teşekkürler.
    Teşekkürler.Telefonla birlikte kılıf ve kırılmaz cam almıştım.Kutunun içinden de ekran koruyucu çıktı.Hem de mat bir ekran koruyucu.Dokunmatik ekran zevkini çok artırıyor mat olunca.Kırılmaz cam da yedek olarak duruyor.Gerçekten çok memnunum cihazdan...

• RecepGk R kullanıcısına yanıt
    Sorun pc nizin usb portlarindandir buyuk ihtimal. Baska pc lerde deneyin.

evet başka portta oldu lakin tekrar sıfırdan sizin xda linkinizden 6603 kurdum ama hala parmak izi özelliğim yok şuan sıfırdan tekrar kurulumu yaptım root işlemine kadar acaba 6653 rom indirsem tekrar kursam parmak izi gelir mi yoksa tek çare tr sürümü mü
  • RecepGk R kullanıcısına yanıt
    E6653 ile gelir parmak izi, 6603 TR daha cikmadi..

Ilk once sadece E6653 un boot dosyasini deneyin komple FTF yi indirip kurmayin. Gelmezse boot ile aonra ftf kurarsiniz.

• NirceNidya kullanıcısına yanıt
    Bunlar tercih meselesi, samsung health tum ihtiyaclarimi karsiliyor.

• 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.