Bildirim
★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (552. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
10 ile 20'yi karıştırmışım hocam haklısın. Kendi şarj aletime de baktım şimdi uch20imiş. Nedense aklımda hızlı şarj uch20 gibi kalmış. Rakam büyük olduğundan daha üst gibi hatırlamışım. Uch12'yi bilmiyorum ama bizim aldığımız Z5 prem. kutusundan uch10 olan quickcharge destekli adaptör çıktı. Benim dual ise hızlı şarj olmayan uch20 ile geldi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk günlerde 4 saat ekran süresi normal mi?Zamanla artar mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
4 saat gayet iyi, ne yaptiginiza bagli artar yada azalir. Icerisinde sp810 ve adreno430 gibi guclu islemci ve gpu var. Ekran ppi degeride yuksek bu sebeple cok guc tuketiyor. Size bagli yani ne kadar olabilecegi. Ben en fazla 4:55 almistim.
İkinci şarjdan sonra 4.30 saat oldu bugün.Yaklaşık 40-45 dk oyun da oynadım.Günlük işlerle 5-5.30 saat rahat görülür heralde.Bu arada size de çok çok teşekkürler.Her sorunun cevabını eksiksiz veriyorsunuz...
Arkadaşlar bugün Xperia Z5 Dual telefonumu Xperia Companion ile onarıp yazılımı yeniden kurdum. Tüm ayarları filan yaptım uygulamaları yükledim fakat aramalarda telefonun zili çalmıyor. Arayan kişi gözüküyor zil sesi sonuna kadar açık. Bunu nasıl düzeltebilirim bankacılık uygulamalarını filan ayarladığım için yeniden kurmak istemiyorum -
Arkadaşlar cihaz bazen uygulamaları ağır açıyor, 1.5 saniye civarında sürüyor. Uygulama arka planda açıksa sorun yok. Aynı şey telefon, mesajlaşma, albüm gibi uygulamalarda da geçerli. Normal değil gibi geliyor bana, cihaz 7.1.1
Normalse hangi durumlarda olur? Düşük pil, ısınma vs.
OTA ile yaptiysaniz guncelleme isini normal. OTA dan yapmadiysaniz telefon sismis olabilir yogun uygulama yuklemesinden vs. Sosyal medya uygulamalari ise bahsettikleriniz Cache kisimlarini silin resim video cok izlediyseniz oda sisirir.
-
OTA otomatik gelen guncelleme iste o sekilmis zaten. Format atmissiniz ama halen bu sekilde ise sorunu cihaz elimde olmadan anlamam guc. Sizinde yapabileceginiz tek sey onarim. Tabi gecikme olarak size yansiyan sey belki normal suresidir. Ilk yuklemeler de hafif bekletir, arka planda durmasinin herhangi bir dezavantaji yok. O uugulamalari ramde bekletebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: theVerge
OTA otomatik gelen guncelleme iste o sekilmis zaten. Format atmissiniz ama halen bu sekilde ise sorunu cihaz elimde olmadan anlamam guc. Sizinde yapabileceginiz tek sey onarim. Tabi gecikme olarak size yansiyan sey belki normal suresidir. Ilk yuklemeler de hafif bekletir, arka planda durmasinin herhangi bir dezavantaji yok. O uugulamalari ramde bekletebilirsiniz.
Pc companion'dan di mi ? Deneyeyim bakalım. Olmadı dediğiniz gibi ram'de beklesin. Onarımın bi zararı olmaz sanırım cihaza?
Merhaba arkadaşlar hepsiburada da az önce gördüm tüm renk seçenekleri 1,499 uygun geldi fiyatı altın rengi almayı düşünüyorum yanlız pil süresi 4 saat az değil mi
battery testteki değeri 2460038 olarak gösteriyor bu iyimi kötü mü :) yazıda good, no need to replace it.
değerin hangi rakamlara yakın olması iyidir. -
Hiçbir uygulama yüklemezseniz 7.55 e kadar uzuyor. Sony nin arkaplan uygulamalarıyla ve wakelock larla derdi var.
3100000 pilin değiştiğindeki 0 değeri 22 civarında yada 23 te bad e döner zaten o. Ama bad e dönmeden cihazı garantiye yollamayın. Gerekirse şarjda bırakın yüzde yüz üzerine çıktığı anda battery stress dediğimiz ion hücrelerini öldüren durum başlıyor. O hızlıca öldürür.
quote:
Orijinalden alıntı: dobrasam
Merhaba arkadaşlar hepsiburada da az önce gördüm tüm renk seçenekleri 1,499 uygun geldi fiyatı altın rengi almayı düşünüyorum yanlız pil süresi 4 saat az değil mi
Az geliyorsa almayin, bu seviyedeki her cihazda ayni. Zenfone Max, Lenovo P2 gibi cihazlara yoneliniz siz. 4000-5000mah civari pilleri vardi.
Evet ordan, olmaz.
quote:
Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk
3100000 pilin değiştiğindeki 0 değeri 22 civarında yada 23 te bad e döner zaten o. Ama bad e dönmeden cihazı garantiye yollamayın. Gerekirse şarjda bırakın yüzde yüz üzerine çıktığı anda battery stress dediğimiz ion hücrelerini öldüren durum başlıyor. O hızlıca öldürür.
sağol. 9ayda sizce çokmu düşmüş. birde 22 23 e düşmeden gönderince değiştirilmiyormu.
konu ile alakasız olcak arkadaşlar eski telefnum z1 i arkadaşıma satmıştım bataryası epey kötü olmuş kaça değişirler servise verse. ben 80 civarı tahmin ediyorum -
Düşmeden gönderince batarya kalibrasyonu yapıp geri yolluyorlar. Kvk nın işçiliği 30-40 tl civarı. Pilin liste fiyatına göre 80-100 arası tutar.
Telefonu ilk aldığım gün sim kart takmayıp benim hesap 2 adimli doğrulama istediği için sallamasyon google hesabı oluşturup güncelleme ve onar yaptığımdan dolayı hırsızlık korumasına takıldım. İlk girdiğim hesabı istedi bütün gün bu sorunla uğraştım. E4g den geçtiğim için hiç dikkat etmedim yeni sürüm özelliklerine. Bikaç saat hesabı hatırlamaya çalıştım. Neyseki @theVerge nin de yardımıyla flashtool ile kısa sürede ftf kurduk fakat sorun çözülmedi. Eski sürüme dönüp uzun süre sonunda bypass edebildim. Az kalsın telefonu çöpe atacaktım. Böyle önemli birşeyin gözümden kacmasi da ibretlik bir olay olacaktı az kalsın.
Kusura bakmayın ben de karıştırdım uch20 yi hızlı şarj sandım. Zaten hızlı şarj kullanmak bataryanın ömrü için iyi değil. Ne kadar hızlı şarj edilirse o kadar ömrü kısa olur.
Ben de telefonu 2 gündür kullanıyorum.Sarj %15 te 4 saat 20 dk ekran süresi aldım. 4 saat civarı benim için yeterli şuan.
Z1 ile kiyaslarsam z1 çok daha sağlam duruyordu. Kasanın köşelerinde plastik olmadığı için de daha güzel duruyordu. Arkasındaki metal de daha ince gibi geldi z1 deki histen biraz farklı bu sanki düşünce çabuk kirilacakmis gibi. Z1 e herhangi bir kap takmadan kullanıyordum ama bunu kullanmaya korktum açıkçası. Onun dışında kiyaslanacak başka birşey yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyrazors -- 21 Temmuz 2017; 17:36:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X