Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (548. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Compact kullanıcısıyım benim telefonumda alt kısımda mikrofon var ama normal z5 'te dikkatimi hiç çekmedi var mı ,yok mu ?
  • Arkadaşlar xz'yi incelediniz mi bilmiyorum ama z5 bana daha güzel geldi. Çok da özellik açısından fark yok. Hatta kasa ve görünüm açısından z5 daha hoş duruyor. Daha sağlam mı onu bilemem ama xz'nin ön ekranı çıkıntılı ve çabuk çizilecek gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NirceNidya

Compact kullanıcısıyım benim telefonumda alt kısımda mikrofon var ama normal z5 'te dikkatimi hiç çekmedi var mı ,yok mu ?

Z5 te alt hoparlor kisminda var sarj girisin orda degil ve yukarda jack girisinin orda var. Gurultuyu onlemek icin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 15 Temmuz 2017; 22:56:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rocker1903 kullanıcısına yanıt
    Boşa demiyorum ben Z5 Spectre Edition Sony'nin yaptigi en karizmatik cihaz. Samsung'un komple siyah S8 modeli kadar karizmatik degil ama ayri bir havasi var.

Z5 Sony'nin en şık cihazı bence. S8 serisini ve S7 edge'i de çıkarırsak hatta bana göre en şık android cihaz son senelerdeki. Z5ten sonra düşüşe geçildi bence tasarım olarak. XZ ve XZp'de yan çerçeveler plastik, görüntü olarak da bence Z5 kadar güzel değiller. Senelerce Samsung'u eleştir bu konuda sonra aynı haltı Sony yesin. Z5in çerçeveleri ve arkadaki buzlu cam çok klas duruyor, şu cihazın arka kaplaması başka hiçbir modelde yok. Sırf şu tasarımdan dolayı cihazın başına bi iş gelmezse 1.5-2 sene daha kullanırım ben cihazı. Yapmak isteyip yapamadığım hiçbir şey yok şu telefonda. Çok canımı sıkan tek sorunu var o da çektiğimiz fotoğrafların kenarlarında oluşan bulanıklık. Yani manzara çekimlerinde sonradan fotoğrafı kroplamak gerekiyor. Isınma sorunundan şikayetçi arkadaşlar da var ama günlük kullanımda hiçbir rahatsızlık yaşamıyorum ben. Genel itibariyle bu cihazdan çok daha iyisi var mı? Elbette var. İhtiyacım var mı? Yok. Hiçbir Xperia modelinde olmayan uzun pozlama olayını bile yapabiliyoruz bu cihazla (Camera FV5 kullanarak,) en çok da bu hoşuma gidiyor.

• arkadaşlar bu cihaz hala alınır mı? sony Türkiye garantili dual sim hepsiburadada 1500 liraya satılıyor. dual sim neden tek simden daha ucuz?
  • antofagasta A kullanıcısına yanıt
    İlla sony kullanacağım ve tasarımına hastayım diyorsan alınır. Bunun dışında bence alınacak başka sebebi yok. 15 aylık z5 kullanıcısıyım ve ben tavsiye etmiyorum snapdragon 810 işlemcisinden dolayı.

• antofagasta A kullanıcısına yanıt
    1500 e Xiaomi disinda daha iyi cihaz alamazsiniz. Ihtiyaviniz varsa alin, o parayi katbekat hakediyor. Dual niye ucuz 50 kez yazdik, E6633 en cok satilan model. Birlesik arap cumhuriyetleri uzerinden geliyor Dual ler. Haliyle daha ucuz, ek olarak daha az isinirlar tek simlere gore. Erkende guncelleme alirlar.. Suan tek simler 7.1.1 almadi misal dualler alali cok oldu..

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

quote:

Orijinalden alıntı: osmancan71

quote:

Bende araştırmalar sonucunda bu kılıfı sipariş verdim. Arkası düz ve istediğin deseni koyabiliyorsun(sitesinden yazdırabilirsiniz sanırım). Ve yapısına sert silikon diyebiliriz.

Yok desen lazım değil. Şeffaf arıyorum 3 kılıf aldım z5 4. De okadar pahalı almam heralde görmeden :D

Nillkin Nature for Z5 seklinde aratin, seffaf kilif. Suanda bunu kullaniyorum. 3-4 ayda yavas yavas sarariyor kirli ortamda cok tutarsaniz..

resim atabilir misiniz peki özelikle arka kapağın felan.

• quote:

İsterseniz geldiğinde fotoğraflarını atarım en azından aklınızda fikir oluşur.

güzel olur .

bu arada bu forumda hala çoklu alıntı yokmu yaw :S
  • osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Internete yazin bir zahmet tonla resim var zaten..

• quote:

Internete yazin bir zahmet tonla resim var zaten..

Resımlerde kımınde farklı kımınde farklı oluyo. Mesela seffaf dıyo ama full sefaf olmuyo kılıflar. Arka kısım tırtıklı olunca arka kapak net gözükmüyor telefonun. Nılkın de belkı o sorun olmaz ama 3 kılıf aldım (hatta4 bırı yanlıs model aldım Z1 :D) sonuncuyu alırken iyice emın olmak istiyom :D

Bunuda ılk basta yumusak plastık sanıyodum sertmıs

Mesela çerçeve kılıf aradım epey sılıkon bulamadım alüminyum aldım cok kotu oluyor telefona tam oturmuyor saglamlık hissi 0 alacak arkadaşlara önermem. Devılcase var 150 tl civarı metal kılıflardan galıba o ıyı sadece. Bırde metal kılıflardan vıdalı olan denemedim hıc onlarda belkı güzeldir ama köşesinden çıt çıt lı(geçmeli) olanı kesinlikle tavsıye etmem paranıza yazık olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 16 Temmuz 2017; 15:46:20 >

>>> https://goo.gl/JxDWF9

Soldaki kendime aldığım yedek saydam kılıf, sağdakiler ise yanlışlıkla aldığım gri z5 premium kılıfları. Okumamışım alırken elimde kaldı 2 gri z5 premium kılıfı :/

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 16 Temmuz 2017; 17:18:54 >

• quote:

>>> https://goo.gl/JxDWF9

Soldaki kendime aldığım yedek saydam kılıf, sağdakiler ise yanlışlıkla aldığım gri z5 premium kılıfları. Okumamışım alırken elimde kaldı 2 gri z5 premium kılıfı :/

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

soldaki kılıf istediğim gibi tam.aliexpressden aldınız demi sizde bunu . 3 haftayı geçtimi birde gelmsi ona göre adres vereyim bende başka yere gitcem iznim bitmiş olcak

O çok değişken. Sagdaki premiumlar 11 gunde geldi misal ama z5 icin olanlar 35 gunde gelmisti. Kimse garanti veremez ona. Surekli birinin oldugu bir adres vermek daha mantikli.

• Arkadaşlar Sony DK 52 şarj ünitesi kullanan var mı? işe yarar mı bilemedim. 56 TL verilir mi sizce?★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker1903 -- 16 Temmuz 2017; 22:56:36 >
  • quote:

1500 e Xiaomi disinda daha iyi cihaz alamazsiniz. Ihtiyaviniz varsa alin, o parayi katbekat hakediyor. Dual niye ucuz 50 kez yazdik, E6633 en cok satilan model. Birlesik arap cumhuriyetleri uzerinden geliyor Dual ler. Haliyle daha ucuz, ek olarak daha az isinirlar tek simlere gore. Erkende guncelleme alirlar.. Suan tek simler 7.1.1 almadi misal dualler alali cok oldu..

bikaç sorun daha olacaktı yanıtlarsanız sevinirim. parmak izi okuyucusu nasıl iyi okuyor mu? güç tuşuna değdirmek yeterli mi yoksa tuşa basmak mı gerekiyor. android 7 de olan aynı ekranda 2 uygulama çalıştırma geldi mi birde lg g2 gibi telefonlarda olan çift tıklama ile knock on özelliği var mı? Teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: antofagasta

quote:

bikaç sorun daha olacaktı yanıtlarsanız sevinirim. parmak izi okuyucusu nasıl iyi okuyor mu? güç tuşuna değdirmek yeterli mi yoksa tuşa basmak mı gerekiyor. android 7 de olan aynı ekranda 2 uygulama çalıştırma geldi mi birde lg g2 gibi telefonlarda olan çift tıklama ile knock on özelliği var mı? Teşekkür ederim.

parmağınıza ve temizliğine bağlı, temiz fazla pütürlü olmayan parmaklarda çok başarılı, basmak gerek (basmadan ekrana çift tık yapabilirsiniz).

android 7 içeren tüm cihazlara geldi o özellik. sony de ayrıca küçük uygulamalar özelliği var. birçok uygulama ve marketten indireceğiniz küçük uygulamalar ile minik pencereler halinde birçok uygulama kullanılabiliyor.

sony de uzun zamandır çift tıklama ile uyandırma var (xperia z serileri), ek olarak çift tıkla uyutma var (bu Xperia Home Launcher ile geliyor).

çift tıkla uyutmayı ekrana uzun basıp Launcher ayarlarından yapıyoruz. çift tıkla uyanmayı ayarlar-ekran kısmından yapıyoruz.

varsa başka sorularınız yanıtlarım..

Ben kullanıyorum. Kendi içinde transformatör ve board olduğu için quick charge destekli değil. Onun dışında bir sıkıntısı yok. Normal kablodan da farkı yok.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ekrana çift dokununca uyanıyor ama kilitlenmiyor, ayrı bir ayarı mı var bulamadım

Edit: İki üst mesajda varmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DT Swiss -- 17 Temmuz 2017; 13:7:13 >
  • 
Sayfa: önceki 546547548549550
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.