Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (549. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.736
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Quick charge desteği olmadığını iyiki yazdınız sipariş geçecektim bugün. Aliexpress den qc destekli model araştırayım en iyisi.

Edit 1: şaka gibi qc destekli dock yapan yok :(

Edit 2: Z5 ve Z5 Premium için olan DK55 modelini aldım. 37.5TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 17 Temmuz 2017; 14:24:4 >
  • Boşuna aldık şu dock ya hadi neyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de z5 dual beyaz alarak araniza katildim z1 imi dusurup kirmistim idareten 550 liraya e4g kullaniyordum bi daha telefona fazla para vermeyecegim demistim f/p olarak mi 6 dusunuyordum ama sar degerinden ve turkiyedeki fiyatindan dolayi vazgectim. scr42 hepsiburadada 215 lira compact icin olan indirimde 64 liraya dusmus pusuya yatip bekleyecez artik sony nin kronik sorunlarini da gormezden gelecez
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    dk55 çin işi olanı hocam iptal edebiliyorsanız iptal edin. sony hiç dk55 üretmedi. sonymobile desteğe yazdığınızda zaten cevap veriyorlar. mailini silmediysem metni buraya yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

dk55 çin işi olanı hocam iptal edebiliyorsanız iptal edin. sony hiç dk55 üretmedi. sonymobile desteğe yazdığınızda zaten cevap veriyorlar. mailini silmediysem metni buraya yazarım.

az once 5 dolara cin isi aldim bi tane arada kulanirim diye
    aliexpress.com
    US $4.97 |Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Cep Telefonu Şarj Cihazları'de Effelon Manyetik Şarj Dock/Docking Station/Sony Xperia için Z5 Çift dock şarj Cradle Şarj AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/For-Sony-Magnetic-Charging-Dock-Docking-Station-Charging-Cradle-for-Sony-Xperia-Z5-Dual-dock-charger/32765114417.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.55wmQd

ekranli kilif isteyenlere de 3 doalra bu var
    aliexpress.com
    US $3.36 20% OFF|Cep telefonları ve Telekomünikasyon Ürünleri'ten Döner Kılıflar'de Kapak kapak Deri telefon kılıfı Sony Xperia Z5 Çift SonyZ5 XperiaZ5 5.2 inç Xperia Xpeia E6633 E6653 Z 5 E6683 e6603 Ince Görünüm AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/item/Luxury-View-Holster-Phone-Bag-Sleeve-Leather-Case-Flip-Cover-Shockproof-Back-Shell-For-Sony-Xperia/32568877023.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.LsR489

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedyrazors -- 17 Temmuz 2017; 17:31:31 >

• Şu DK52 nin içi hepsisony den almıştım. Lehim çatlaması yüzünden garanti dışı kaldı 6 ay önce ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• SonyMobile Türkiye servis adresleri anlaşmalı kargo şirketleri ve iletişim bilgileri
  • Düzgün bir bilgi bulamadım bende sahte mi orjinal mi çözemedim. Ürün linkini koydum aşağıya, eğer ürün fake ise dispute açar alırım parayı sıkıntı değil. Diğer ne olduğu belirsiz 5 dolarlık ürünlerden olsun istemedim. Resimlere bakınca Sony logolu filan, hiç yoktan iyidir.

Ayrıca bu ürünün içi o kadar boş mu cidden? En azından bir adaptör içinde olan elemanlar olur diye umuyordum. Biz kendi şarj cihazımız ile ne verirsek onu iletse daha mantıklı olurmuş içine hiç devre koymasalarmış keşke.

Link :
    aliexpress.com
    US $8.54 |Original DK55 Charging Dock Station For SONY Xperia Z5 Premium Z5 Compact E5823 Z5 E6603 E6653 E6683 Desktop Charging Stand|charging dock station|dock station|charging stand - AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/Original-DK55-Charging-Dock-Station-For-SONY-Xperia-Z5-Premium-Z5-Compact-E5823-Z5-E6603-E6653/32660396505.html

• ben de z1 in orjinal dock unu kullanmistim o zaman sarj slotu da kapak icindeydi kapak gevsemesin diye mecbur almistim daha sonra 2-3 dolara alinan kablo seklinde olanlardan cok farkli olmadigini anladim o yuzden bence de iptal edin sarj adaptoru gibi onemli bir parca degil icinde kablo var sadece ne kadar kotu olabilir orjinal olmasa da
    cidden bu kadar boş. ters tarafta lehimin attığı yerde bir tane bobin ve birkaç diyot var sadece. ama dispute açın bana kalırsa. hatta hiç almayın. ₺100 civarına almıştım havale ile şimdi ara sıra kullanıyorum. çıkışı 1.8A zaten. tek iyi yanı gece tak bırak sabah al rahat oluyor. ha birde tüm kılıflar destekli değil. ringke fusion 52C aparatına bile sığmıyor. altı fazlalık kalıyor. bir artısı yok pek.
  • Bana lazım bu veya başka marka. İşyerinde sabit takacağım ve sürekli orada duracak (çift taraflı bant ile sabitlerim masaya). İşim sürekli bilgisayar başında olduğundan kabloyu sök çıkar uğraşmak istemiyorum. Sabit dursun istiyorum. Kablosuz şarj olsa wireless charger alacaktım samsung un ama kablosuz şarj malesef yok. Bana önerebileceğin markalı bir ürün var mı? Onuda alır kıyaslama yaparım.. Marka kaliteli olsun yeterli Sony ninkiler dışında. Powerbank üreticilerinin sitelerine baktım genelde onlarda wireless şarj istasyonu oluyor ama micro usb li olan bulamadım.
    devilcase in dock u vardı devildock+ qqch 2.0 destekli. bende qi pad alıp wireless şarjı düşünmüştüm lakin kılıf kullanmadığım için sabitleme ve görüntü sıkıntılıydı. ama açıkça söylemeliyim ki kablo ile kendiniz dock yapsanız sony dk52 den daha kaliteli olur (dk60 ta aynısı)
  • yada şu yön bulabilen manyetik mikro usb lerden alıp adaptörünü cihazınıza takın kablo aynı yönde olsa bile kendi yaklaşsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SomeoneWhoCares -- 17 Temmuz 2017; 20:35:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

devilcase in dock u vardı devildock+ qqch 2.0 destekli. bende qi pad alıp wireless şarjı düşünmüştüm lakin kılıf kullanmadığım için sabitleme ve görüntü sıkıntılıydı. ama açıkça söylemeliyim ki kablo ile kendiniz dock yapsanız sony dk52 den daha kaliteli olur (dk60 ta aynısı)

Bahsettiğin ürün bu sanırım. Adamlar stand yapmışlar sadece, şarj kablodan oluyor. Standa 40 dolar vermek çılgınlık. Ostimde tanıdığım var cnc tezgahta istediğim tasarımı yaptırırım daha iyi :) Bakınmaya devam edeceğim, kendim değişik çözümler üretebilirim belki ahşaptan vs. bakalım enerjim olursa uğraşırım..

http://www.xperiablog.net/2016/05/04/devilcase-devildock-for-sony-xperia-review/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 17 Temmuz 2017; 20:55:40 >

• Bunları biliyorum HTC M8 im için almıştım parçalandı gitti, malzemesi dandikmiş çok kullanışlı değiller :/
    Evet o 😂 vallaha bu dk52 yerine bende şaşmazda bizim kaportacıya arabanın çıkan ön panjurundan birşeyler yaptırsaydım diyorum 😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son guncellemeden sonra dokunmatik de hafif bir problem var.Kirilmaz cam mı tahrip oluyor yavas yavas yoksa boyle hisseden baska arkadaslar da varmi?

• E6603 e gelmedi mi hâlâ yeni güncelleme

• quote:

Orijinalden alıntı: kerotobil

E6603 e gelmedi mi hâlâ yeni güncelleme

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★
    Hocam bu ne demek oluyor bu, pek uğraşmadım bu tarz şeylerle bilmediğim bi yerlere tıklarım diye. Mazur göresiniz.

• 
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.