Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (546. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben de yarın direkt kvk adana ya vereceğim umarım benim için de cihaz değişimi kararı alırlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence İstanbul kartal Sony kvk ya gönder

• Arkadaşlar dün bir 2. El alım satım yapan telefoncuya uğradım. Geçen sene Ağustos'ta aldığım kvk garantili Z5 (e6603 yeşil) ne yapar dedim telefonu uzattım adam baktı 600 - 700 TL arası bi şey yapar dedi. (Bu arada telefonumda hiç bir sıkıntı yok ve çok temiz..) bende dalga mı geçiyorsun çok daha fazla eder diyerek çıktım..

Sizce bu telefon şu anda kaç para eder? O telefoncunun haklı olduğunu düşünmek istemiyorum.

• zffb Z kullanıcısına yanıt
    nexus 6 nın 2. el fiyatı + ₺100-200 yaklaşık ₺1300 falan. adam ₺700 e sizden alsa %100 kar ile satar.
  • Teleses'i premium bir bayii sanırdım ama değilmiş. kentpark taki ne kadar iyiyse forum ankara daki o kadar berbat. ne telefona bakan var, ne ilgili olan... gittim cihazı sordum garantiden geldi mi diye gelmedi dediler dönüş yolunda arabada sms geldi cephızır kutusunu açmışlar. aradıklarında sordum niye orada söylemediniz diye nerden bilelim diyorlar. YK ile kargoluyorlar. YK iş yerime 12-1 arası evime 2.30-3.30 arası geliyor. bu dağıtım çizelgesini bilmekten acizler.

siz siz olun forum ankara teleses tim (turkcell) mağazasını kullanmayın. bi kaç km daha benzin yakın gidin kentpark a krallar gibi ağırlasınlar.
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    cihazın değil de ekran camının esnekliğindenmiş kvk dan aldığım bilgiye göre ilk servisi bu beyaz lekeler yüzünden gördü benim cihaz da. cebinizde anahtar vs varsa ekran yönündeyse bide bastırdığınızda iz yapıyormuş. keza tüm sert şeyler de öyle. panelden kaynaklı yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zffb

Arkadaşlar dün bir 2. El alım satım yapan telefoncuya uğradım. Geçen sene Ağustos'ta aldığım kvk garantili Z5 (e6603 yeşil) ne yapar dedim telefonu uzattım adam baktı 600 - 700 TL arası bi şey yapar dedi. (Bu arada telefonumda hiç bir sıkıntı yok ve çok temiz..) bende dalga mı geçiyorsun çok daha fazla eder diyerek çıktım..

Sizce bu telefon şu anda kaç para eder? O telefoncunun haklı olduğunu düşünmek istemiyorum.

Telefoncuya satarsaniz edecegi 600-700 siz kendiniz satacaksiniz 1000-1100 e satarsiniz..

• Önerdiğiniz klavye var mı?

• zffb Z kullanıcısına yanıt
    O ölücülere itibar etmeyin sizden 600'e alıp müşteriye methede methede 1100 1200'e satacaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumdan memnunum satmayıda şimdilik düşünmüyorum. Sadece bayinin önünden geçerken merak ettim ne verirler diye...

• quote:

Orijinalden alıntı: NirceNidya

Önerdiğiniz klavye var mı?

Xperia Klavye gayet basarili ama Gboard, TouchPal, Swiftkey, Chrooma, Go Keyboard hepsini deneyebilirsiniz..

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Boştaki ram kullanımı hoşuma gitmiyor yaklaşık olarak 80 mb.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NirceNidya

Boştaki ram kullanımı hoşuma gitmiyor yaklaşık olarak 80 mb.

Hicbir anlami yok 3gb ram iceren cihazda..

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Olu piksel ayri bir sey bununla bir ilgisi yok. Olu piksel de sabit tek bir renk (siyah) verir surekli.. Bunun sebebi lcd icindeki sivi ile alakali. Youtube da videolari var vakumla cekip duzeltiyorlar :)

bende bir ölü pixel var. vakum videosu varmı deneyeyim :).
  • quote:

Orijinalden alıntı: osmancan71

quote:

Olu piksel ayri bir sey bununla bir ilgisi yok. Olu piksel de sabit tek bir renk (siyah) verir surekli.. Bunun sebebi lcd icindeki sivi ile alakali. Youtube da videolari var vakumla cekip duzeltiyorlar :)

bende bir ölü pixel var. vakum videosu varmı deneyeyim :).

Vakumla cekme isi beyazliklar icin.. Olu pikselin cozumu yok malesef.

• Teleservice'den geldi telefon bugün. Sıfır gibi olmuş vallahi kıyamadığımdan ilk defa kılıf taktım
    Telefonun malzeme kalitesine ve zerafetine hastayım ama bir süre kılıf kullanmak istiyorum. Önereceğiniz bir kılıf var mı? Telefonculardaki kılıflar çok dandik geldi bana
    Bir de dk52 dock alsam, kılıfla kullanabilir miyim?
  • Vuh kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun. Kilifla dock kullaniliyor ama ince olmasi gerek. Silikon ince kiliflardan veya kendi ekranli kilifi. Bumper tarzi veya cuzdan tarzi 1cm kalinlastiran kilifla olmaz.

Bulabilirseniz spigen alin tr den. Yurtdisindan alacaklarinizin %90 i telefonculardakinden olacak 1 ayda gelecek birde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 15 Temmuz 2017; 0:47:52 >
  • Yine geldim Z5'e galiba bunu alıcam. X'te kamera tarafında sıkıntı var. XZ pahalı geldi. Bu cihaz hala alınır mı? Bi sıkıntısı var mı?
    Donma olsun pil konusunda olsun veya kamera?

HepsiBuradan'da DUAL versiyonu var. Farketmez galiba? Tek fark SiM sanırım? En ucuzu da o gibi :(
  • Z5 compact telefonumun buzlu camı yere düşüp çatladı ne yapmam lazım nereye ne kadar fiyata yaptırabilirim?

• quote:

Hayirli olsun. Kilifla dock kullaniliyor ama ince olmasi gerek. Silikon ince kiliflardan veya kendi ekranli kilifi. Bumper tarzi veya cuzdan tarzi 1cm kalinlastiran kilifla olmaz.

Bulabilirseniz spigen alin tr den. Yurtdisindan alacaklarinizin %90 i telefonculardakinden olacak 1 ayda gelecek birde..

Şöyle bir bbaktım da tr de spigen sanırım yok, üzücü
  • 
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.