Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (545. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.716
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: weblessed

quote:

1 yıldır z5 kullanıyorum ekranımın sağ altında piksellerde sorun var, beyaz renkte (web sayfalarında gezerken) belli bir kısım diğer kslan bölgeye oranla daha fazla ışık veriyor ve bariz bir renk farkıoluşuyor sanki daha beyaz ve daha parlak bir alan var telefonumda büyüklüğü ise parmak ucunun 3 de 1 kadar. Daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı acaba bilgilendirirseniz sevinirim garantiye yollamayı düşünüyorum batarya ömrü de azaldı

Ek olarak parmak izi sensörü konusunda sıkıntı çeken tek ben miyim acaba saatlerce uğraştıktan sonra zar zor ekledim parmak izimi bu seferde okumuyor parmağımı

Parmak izi cok hassas degil on tarafta olmadigi icin, dikey okuyor.

Bu sebeple ellerinizin kuru olmasi ve puruzsuz olmasi gerekiyor.

Eger elleriniz terli, yagli ise okumaz. Isinizden dolayi (nasirlasma vb.) puruzlu yapidaysa okumaz. Bunlar olmadigi halde okumuyorsa bir problem olabilir..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 14 Temmuz 2017; 0:6:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BuZZLuCK

Telefonumda 6.0.1 yuklu, 7.1.1 'i alabilmek icin once 7.0.1' i mi yuklemem gerek?

OTA dan olmuyor diye biliyorum PC gerekli direk yukseltmek icin. Companion veya Flashtool ile..

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Öyle yapacağım z serisinin bükülme olayları yüzünden hiç pantolon cebime koymadım telefonu, ölü piksel olayıymış sanırım ben de çok dert etmiyorum ama değişebiliyorsa değişsin sonuçta hakkımız

• weblessed kullanıcısına yanıt
    Olu piksel ayri bir sey bununla bir ilgisi yok. Olu piksel de sabit tek bir renk (siyah) verir surekli.. Bunun sebebi lcd icindeki sivi ile alakali. Youtube da videolari var vakumla cekip duzeltiyorlar :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetesat

dün yeni aldığım z5'i 6'dan 7.1.1'e güncelledim direkt sony companion ile.

Geçen hafta baktigimda companion 7.0.1 gösteriyordu, aksam deneyeyim, tşkler bilgi için

• Telefonum Z5 Dual,

10 Gün önce 7.1 güncellemesini yaptım.

1- Batarya süresi arttı ,

2-Kamera odaklama ve Noise azaldı.

3-superauto Mod 23mp desteklemeye başladı ( Eskiden 8mp idi)

4-Kulaklık sesi arttı

5-Isınma azaldı.

Muhtelemelen başka güncelleme gelirse almayacağım. son yıllardaki en sorunsuz Sony telefon şuan

• Merhaba. Z5 Dual ile Xperia X arasında kaldım.

Hangi telefon daha iyidir sizce? Kamera, pil ve stabilite anlamında tabi güncelleme de önemli :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    çok teşekkürler.. telefonu artık eşim kullanıyor, wakelock a akşam bakabilirim root gerektiriyor mu program ? ayrıca bu program bana tam olarak neyi gösterecek, greenify ı eski cihazım ion da kullanmıştım biliyorum, z5te gereksinim hissetmemiştim ancak kullanmak şart sanırım 810 gibi bir işlemcide.

• aşırı yoğun olmamakla birlikte; instagram, twitter, internette sörf, whatsapp, konuşma ve ortalamanın biraz üzerinde kamera kullanımı ile dün sabah 07'de şarjdan çıkardığım telefonum (stamina mod açık) an itibariyle %40 dolu.
    akşama kadar da idare edecek gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

quote:

1 yıldır z5 kullanıyorum ekranımın sağ altında piksellerde sorun var, beyaz renkte (web sayfalarında gezerken) belli bir kısım diğer kslan bölgeye oranla daha fazla ışık veriyor ve bariz bir renk farkıoluşuyor sanki daha beyaz ve daha parlak bir alan var telefonumda büyüklüğü ise parmak ucunun 3 de 1 kadar. Daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı acaba bilgilendirirseniz sevinirim garantiye yollamayı düşünüyorum batarya ömrü de azaldı

O sorun bende de mevcut malesef. Ya o bolgedeki parcalarin baskisindan yada uzerine cok baski bindiginden oldugunu dusunmekteyim, ben kot on ve arka cebine cok koyuyorum telefonu, egilip kalkarken esniyor haliyle.

Direk garantiye gonderin cihazda ezik vuruk yoksa cercevede. Garanti dahilinde yapilir.

Ekran bembeyaz iken bende de belli oluyor ama cok ince sorun etmiyorum.

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

Saygı değer arkadaşlar İstanbul kartal Sony kvk bu şikayet ile z5 telefonum da aynı şekilde fazla ışık verdiğinden gönderdim sıfır swap z5 gönderdiler

• weblessed kullanıcısına yanıt
    Aynı pixel sorunu yüzünden bende gönderdim

7.12.2016 da cihazı aldığım akes türksel bayisine telefonun ekranındaki seninde aynı şekilde telefon da ki beyaz noktacık gurubu yüzünden teslim ettim. Telefoncu arkadaş abi istanbul Sony kartal kvk ya gönderelim dedi.

Sonra türksel mail attı 7.12.2016 tarihinde cihazınız teknik servise gönderilmek üzere teslim alınmıştır maili geldi.

Daha sonra 14 12.2016 da cihaz teknik servise ulaştı

15 12.2016 kalite kontrol onayı bekleniyor diye mail geldi

16 12 2016 SWAP cihazı bekleniyor denildi.

Daha sonra 20 12 2016 da değerli müşterimiz teknik servis hizmeti almak için gönderdiğiniz nolu cihazınızın işlemi tamamlanmış olup nolu cihaz ile değişimi yapılmıştır. Aşağıdaki adres bilgisi verilen türksel akes bayii mize cihazınız kargolanmış tır dedi 23.12.2016 cuma günü telefon sıfır şekilde bana teslim edildi

• Z5 veya Z5 Premium Android 8.0'ı alır mı?
  • arslanrecep kullanıcısına yanıt
    almaması için bir neden yok ama android 5-6-7 görmüş bu cihaz bir 4. ana sürümü alır mı şüpheliyim..

Almasa da olur zira 7.1.1 sürümü gayet başarılı. Final sürüm havası var.
  • BuZZLuCK kullanıcısına yanıt
    Tek sim TR cihaz ise henuz cikmadi ona.

• byJuck kullanıcısına yanıt
    Z5. X ile kiyaslamayin. XZ alabilirsiniz..

• er7an kullanıcısına yanıt
    Bazi uygulamalarda root gerekmiyordu sanirim. Siz ekrani kitlediginizde arka planda calisir halde kalip cihazin deepsleep (derin uyku) moduna gecmesini engeller. Cihaz hicbir islem yapilmasa bile hic kullanmadiginiz halde bosta %20 ye yakin pil tuketir..

XZ çok pahalı ya Sony Xperia X Compact alıcam ya da xperia x :( bunların arasında kaldım
    Bilemeyiz ama almama ihtimali yuksek. 8 suan icin hazir degil 2018 in baslarinda verilecek Pixel vs. cihazlara. Diger markalar bunu 3-5 arasinda hazirlayip veriyor. Yani diger markalar 2018 ortalarinda 8 i dagitacak. Ee o zamana kadar Z5 bayagi yillanmis cihaz oluyor.

Resmi yollarla almasa da AOSP den sunulur, bunun icin ugrasiriz. AOSP de 7.1.2 sunuldu misal cihaz resmi olarak 7 de iken. 810 guclu bir islemci mutlaka destek gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 14 Temmuz 2017; 14:23:22 >
  • E6603 e 7.1 gelmedi mi hâlâ. Millet galiba pc den yapıo ama ben pek anlamıyorum o işleri. Telefondan hep kuruyorum.

• 
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.