Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (544. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Son güncelleme ile son günlerde ram kullanımı çok arttı .Çalışan uygulamalara baktığımda bir şey sabahtan akşama kadar ram şişiyor telefon çok takılıyor ram kullanımı %95 üstüne çıkıyor.
  • 1 yıldır z5 kullanıyorum ekranımın sağ altında piksellerde sorun var, beyaz renkte (web sayfalarında gezerken) belli bir kısım diğer kslan bölgeye oranla daha fazla ışık veriyor ve bariz bir renk farkıoluşuyor sanki daha beyaz ve daha parlak bir alan var telefonumda büyüklüğü ise parmak ucunun 3 de 1 kadar. Daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı acaba bilgilendirirseniz sevinirim garantiye yollamayı düşünüyorum batarya ömrü de azaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weblessed

1 yıldır z5 kullanıyorum ekranımın sağ altında piksellerde sorun var, beyaz renkte (web sayfalarında gezerken) belli bir kısım diğer kslan bölgeye oranla daha fazla ışık veriyor ve bariz bir renk farkıoluşuyor sanki daha beyaz ve daha parlak bir alan var telefonumda büyüklüğü ise parmak ucunun 3 de 1 kadar. Daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı acaba bilgilendirirseniz sevinirim garantiye yollamayı düşünüyorum batarya ömrü de azaldı

Ek olarak parmak izi sensörü konusunda sıkıntı çeken tek ben miyim acaba saatlerce uğraştıktan sonra zar zor ekledim parmak izimi bu seferde okumuyor parmağımı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dissrespect D kullanıcısına yanıt
    1 seneyi askin albumu acarken, ozel fotograflar gozukecek diye telefonu saklamakla ugrasiyordum, gercekten cok isime yaradi bu bilgi
  • Telefonumda 6.0.1 yuklu, 7.1.1 'i alabilmek icin once 7.0.1' i mi yuklemem gerek?

• weblessed kullanıcısına yanıt
    servise yollayın çatlak vs. yoksa garantiden değiştiriyorlar. kozmetik hasar (yan çerçevedeki boya atması çizilmesi) engel teşkil etmiyor.
    pili de servis test menüsünden kontrol edebilirsiniz. bad replace it yazıyorsa onun da değişimini isteyebilirsiniz.
  • Hocam kozmetik çizik illaki var kasanın yanlarında vs ama onun dısında arka cam ön cam çatlak kırık yok, batarya testinde sorun yok gibi ama icim rahat değil gibi 100 sarj kullanımını yuzde 60 ekran yuzde 10 telefon boşta harcıyor uygulamalar yüzde 1 civarı parlaklık yarıda bir sorunvar diye düşünüyorum, parmak izi sensörüde sıkıntılı geliyor.

• Öğlen 12 civarı kullanmaya basladım şu an 60a düştü sadece chrome ve bir kaç dakikalık telefon görüşmeleri ile 60a düştü insta facebook gibi uygulamaları da kullanmadım

• BuZZLuCK kullanıcısına yanıt
    dün yeni aldığım z5'i 6'dan 7.1.1'e güncelledim direkt sony companion ile.
  • bilgi verme amaçlı otomatik modda rastgele çektiğim 3 fotoğraf.

• weblessed kullanıcısına yanıt
    battery leak kaynaklı o. yine verirken yazdırın dönerken batarya kalibrasyonu yapıldı yazıp hiçbir şey yapmazlar. ama içiniz rahat etmiş olur. parmak izi sensörünü de yazarsınız.
  • Benim bataryam 24328 mAh sizce yollasam değiştirirlr mi.Benim normal kullanımım da fazla sıkıntı yok ama hücresel veri açtığım gibi su gibi içiyor.
  • NirceNidya kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam veri açmak işkence zaten dakika başına %1 lik dilim gidiyor sanki

• Maşallah z5 acayip telefon

• Bizim köy

• z5compact telefonumda 6.0.1 kullanıyordum saçma sapan takılmalardan dolayı falan onarım yaptım telefon 7.0 oldu normal mi? ben 6.0.1 kullanmak istiyordum
  • cemozgendh C kullanıcısına yanıt
    Onarım yaparken son sürümü yükler ve size yüklemeden önce hangi sürümü yükleyeceğini yazar.

• er7an kullanıcısına yanıt
    Var bir sorun o zaman bataryada yada yazilimda. Wakelock tespiti yapsaniz iyi olur. Arkada surekli calisan servis uygulama olabilir. Ben Greenify kullandigimdan problem yasamadim hic. 4:55 sure vardi gecenlerde ss alsaydim keske :/

• quote:

Orijinalden alıntı: Dissrespect

quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

quote:

Orijinalden alıntı: acabuco1

Album kisminda yukarida fotograflarin on izlemesini gormek iatemiyorum slayt olarak, bunu nasil engelleriz??

Onu bende aradim ama malesef yok. Bir fotograf cekiyorsun birine gostereceksin tum fotograflarini ustte slayt geciyor, mahremiyet birakmiyor insanda. Sinir bozucu bir durum.

Telefondaki herhangi bir resmi favorilere eklerseniz slayt bölümünde sadece o fotoğraf görünecektir. Slayt kısmının öncelikli amacı favori fotoğrafları göstermek, favori fotoğraf olmadığı zaman tüm fotoğrafları gösteriyor.

Super bilgi, iste forumun faydasi. Bir bilen elbet cikiyor, kapanmasada sabit durmasi iyi. Sagolun..

Buda favoriye aldigim ekran goruntusu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 13 Temmuz 2017; 23:49:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: weblessed

1 yıldır z5 kullanıyorum ekranımın sağ altında piksellerde sorun var, beyaz renkte (web sayfalarında gezerken) belli bir kısım diğer kslan bölgeye oranla daha fazla ışık veriyor ve bariz bir renk farkıoluşuyor sanki daha beyaz ve daha parlak bir alan var telefonumda büyüklüğü ise parmak ucunun 3 de 1 kadar. Daha önce böyle bir sorun yaşayan var mı acaba bilgilendirirseniz sevinirim garantiye yollamayı düşünüyorum batarya ömrü de azaldı

O sorun bende de mevcut malesef. Ya o bolgedeki parcalarin baskisindan yada uzerine cok baski bindiginden oldugunu dusunmekteyim, ben kot on ve arka cebine cok koyuyorum telefonu, egilip kalkarken esniyor haliyle.

Direk garantiye gonderin cihazda ezik vuruk yoksa cercevede. Garanti dahilinde yapilir.

Ekran bembeyaz iken bende de belli oluyor ama cok ince sorun etmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 14 Temmuz 2017; 0:2:27 >

• 
Sayfa: önceki 542543544545546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.