Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (542. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    pm attım şehir İstanbul ise alabilirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba telefonun beyaz rengi nasıl?Gideri var mı yani?Siyah olanı çok hoş duruyor ancak hepsiburada da sadece beyazı var daha doğrusu beyazı 1499 liraya düşmüş?Alınır mı beyaz rengi yoksa 200-300 lira fazla verip siyah mı tercih etmeliyim?
  • Arkadaşlar merhaba on kameradan fotoğraf çekerken fotoğraf ters dönüyor sağda İsem sola geçiyorum bu sorunu nasıl duzeltebilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: darkrock0808

Acaba telefonun beyaz rengi nasıl?Gideri var mı yani?Siyah olanı çok hoş duruyor ancak hepsiburada da sadece beyazı var daha doğrusu beyazı 1499 liraya düşmüş?Alınır mı beyaz rengi yoksa 200-300 lira fazla verip siyah mı tercih etmeliyim?

Siz daha iyi bilirsiniz ama almışken Siyah alın bence. Beyaz Sony'ler sabun izlenimi veriyor bana. :)

• dobrasam kullanıcısına yanıt
    Cevap verildi.

• darkrock0808 D kullanıcısına yanıt
    zaten milyon çeşit kapak kılıf var neden renk farkı için ekstra ödeme yapacaksın mantıklı değil beyaz renk gayet güzel zaten siyah renk alanda kapak takıyor rengi mi görünüyor yahu

• Siyah olan gerçekten çok güzel özellikle arkası çok orjinal ancak 300 lira sırf renk için fazla verilmez düşündüm de.

Haklısınız zaten kılıf filan takacağım.Ucuza bulmuşken rengi sorun etmeyeyim.

hocam merhaba,

forumda bir arkadaş vardı, en iyi bayazlara sahip ekrana sahip z5 in beyaz z5 olduğunu söylüyordu, kendisi de z5 kullanıyordu sanırım siyah kullanıyordu mağazada incelemiş kendi telefonundaki beyazlar sarımtırak diyordu

doğrumudur bilmiyorum? inceleme imkanın varsa mağazalarda bir incele

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. E6603 model z5 telefonuma 2 gün önce Android 7.1.1 ABD versiyonunu yükledim. Parmak izi desteklemediği için 7.0 TR versiyonuna geri döndüm. Sorun şu ki telefonun kamerası düzgün çalışmıyor. Video moduna aldığımda aşırı kasmaya başladı sonrada durduruldu hatası veriyor. Başka uygulamalarda denedim onlardada aynı problem var. Bunu nasıl çözerim. Ayrıca artık recovery moda giremiyorum. Sony logosu geliyor anında yeniden başlayıp bidaha açılıyor ve normal olarak başlıyor. Flashtool kullanarak yazılım attım. Yalnız ilk olarak cmd terminalinde fastboot flash boot boot.img koduyla rootlamaya çalışıyordum heralde yanlış dosyayı kullandım telefon hiç açılmadı. Ondan sonra flashtoolla telefonu açabildim. Fastbootla attığım dosya hala cihazın içinde durabilir mi? Bir uyuşmazlık olabilir mi?
    dostum ne 300 ne 50 lira fazla verilmez emin ol tüm renkler göreceli güzeldir siyahı alsan beyaz güzel gelir gözüne beyazı alsan altın rengi dediğim gibi al keyfini sür bende hepsiburada.com da spariş vermeyi düşünüyorum

• Merhaba,
    Eğer öyle bir durum varsa beyaz almak çok daha mantıklı.Mağazalarda olmadığı için gidip bakamıyorum z5 haliyle eski bir cihaz.Ama beyaz almakta kararlıyım sanırım...

Haklısınız.Sanırsam siz de beyaz renk alacaksınız.1500 liraya düşmüşken bu fırsatı kaçırmamak lazım.Şuanki telefonum siyah hem farklılık olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darkrock0808

Siyah olan gerçekten çok güzel özellikle arkası çok orjinal ancak 300 lira sırf renk için fazla verilmez düşündüm de.

Haklısınız zaten kılıf filan takacağım.Ucuza bulmuşken rengi sorun etmeyeyim.

O zaman şimdiden hayırlı olsun hocam. :) Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.

Önden siyah daha iyi duruyor ama arkadan ve yan çerçeveler beyazda bence çok daha iyi.
    Bende yeşil kardeşimde beyaz Z5 var. Mağazalarda da birçok kez siyah Z5 deneyimleme şansım oldu. Z5'in tüm renkleri ayrı güzel duruyor. Beyaz olanın yan çerçeveleri ve arka tarafı daha dikkat çekici güzel görünüyor özellikle arkasındaki metal görünümlü mat buzlu cam çok şık. Ön kısmı ise diğer renklere göre biraz daha kötü görünüyor bence ekran kasa oranından dolayı. Ekran kısmına gelirsek gerçekten beyaz Z5lerde farklı bir panel var muhtemelen beyazlar çok daha güzel siyahlar ise bendeki yeşil versiyona göre yeterince derin değil. Görüş açıları benzer. Aradaki fiyat farkına siyah renk alınmaz beyazı alın geçin bence

• MuratCan41 M kullanıcısına yanıt
    Bu bir sorun degil. 90% tum cihazlarda boyle. Farkli kamera yazilimlarinda playde bircok var, ayarlarinda ayna efekti varsa onlari deneyin yer degiatirmek istemediginiz zaman.

On taraftan beyaz cok cirkin siz bilirsiniz. Cerceveleri ve sensor bosluklari kabak gibi gozukuyor. Siyahta butun bir siyah olarak karizma duruyor.. Bir kadina alacaksaniz beyaz secilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 12 Temmuz 2017; 8:29:26 >
  • 54fuzun 5 kullanıcısına yanıt
    Ilk mesajda yazanlari yazdigi gibi yaparsaniz problem cikmaz. Farkli yollar siralar denerseniz yardimci olamam. Wipe seceneklerinin hepsi secili olmali yukseltme ve indirme yaparken.

• quote:

Orijinalden alıntı: arslanrecep

Arkadaşlar hem iş hem de kendi hattımı kullandığımdan dolayı çift hatlı telefon kullanıyorum,şuan kullandığım telefon Asus Zenfone 2, telefonu değiştirmeyi düşünüyorum ve Z5 Dual ya da Z5 premium Dual arasındayım hangisini almam daha mantıklı olur,Z5 Dual veya Z5 Premium Dual'ı önerirmisiniz bu saatten ve ne kadar süre verimli bir şekilde kullanabilirim acaba ?

@theVerge yorumunu alabilir miyim hocam ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanrecep -- 12 Temmuz 2017; 9:34:58 >
  • arslanrecep kullanıcısına yanıt
    Selamlar, dual dogru tercih sorunsuz calisiyor. Premium mu degil mi o biraz el yapiniza bagli. Note serisi kullanmaya alisik iseniz Premium size uyar. Tek farklari ekran, Premiumda daha kaliteli bir ekran mevcut. Diger bir unsurda batarya konusu, z5 de ben memnunum. 3 saat en az aldigim ekran suresi tam parlaklikta oyun oynayarak. 4 ile 5 saat arasi rahat oluyor oyun oynanmazsa. Premiumda batarya yeterli olur mu bilemem konusunda sormak lazim. Diger bir unsur da fiyat farki, aralarinda ciddi bir miktar oynuyor diye biliyorum. Premium yerine XZ de dusunulebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 12 Temmuz 2017; 10:20:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Selamlar, dual dogru tercih sorunsuz calisiyor. Premium mu degil mi o biraz el yapiniza bagli. Note serisi kullanmaya alisik iseniz Premium size uyar. Tek farklari ekran, Premiumda daha kaliteli bir ekran mevcut. Diger bir unsurda batarya konusu, z5 de ben memnunum. 3 saat en az aldigim ekran suresi tam parlaklikta oyun oynayarak. 4 ile 5 saat arasi rahat oluyor oyun oynanmazsa. Premiumda batarya yeterli olur mu bilemem konusunda sormak lazim. Diger bir unsur da fiyat farki, aralarinda ciddi bir miktar oynuyor diye biliyorum. Premium yerine XZ de dusunulebilir.

Teşekkür ederim,çift hat kullanmak zorunda olduğum için dual almam gerekiyor sanırım XZ Dual henüz Türkiye'de yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslanrecep -- 12 Temmuz 2017; 13:12:13 >
  • 
Sayfa: önceki 540541542543544
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.