Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (543. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Açıklayıcı bir cevap olmuş.Zaten fiyat farkı olmasa siyah tercihim ama sizin dediğiniz, benim de düşündüğüm gibi sırf rengi siyah olsun diye 300 lira fazladan verilmez.Beyazın gerçekten de arkası çok şık ayrıca haklısınız...

O kadar da kötü değil sadece ekran kapalı olduğu zaman biraz kötü olabiliyor ancak ekran açıldığı zaman bence beyaz da çok hoş.Arkadaşımda beyaz Xperia X var o da çok hoş görünüyordu.Siz olsanız iyah renk için 300 lira fazladan verirmiydiniz?Bence çok gereksiz olur...

Evet dostum çok haklısın özellikle yan çerçeve ve arkası beyazın çok güzel...
  • darkrock0808 D kullanıcısına yanıt
    Oyle 300 lira fark yok bildigim kadariyla suan beyaz 1500 siyahta 1600-1650 arasina satiliyor.

Zevk sizin tercih sizin biz ne desek bos. Kilif elbet kullanacaksiniz zaten. Bir onemi kalmiyor o zaman renginin.. Alin gecin 1500 e daha iyi cihaz yok suan TR garantili.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Öyle düşünüyorum ben de.Sizi çok meşgul ettim ama cevabını bulamadığım belki sizin bildiğiniz son bir soru sormak istiyorum.
    Z5 Dual aldığımda telefonu ben tek sim kart ile kullanacağım.Aynı anda hafıza kart takacağım.Peki 2. bir simkart taktığımda her iki simkart ve hafıza kartı aktif oluyor mu?
    Bir de tek sim takılı olduğu zaman bildirim çubuğunda tek simin takılı olduğu mu gösteriliyor yoksa normal tek simli telefonlardaki gibi bir gösterim mi var?
    Teşekkürler...
  • Öncelikle selamlar. Xperia P, Z1 ve şimdi Z5 Dual.
    Dual çünkü normal Z5 piyasada yok olan da çok pahalı. Çok istemesem de Sony'den ve Xperia serisinin tasarımından vazgeçemediğim için 1.620 TL'ye Sony Z5 Dual (Sony garantili) aldım dün hepsiburada.com'dan. Umarım hayalkırıklığı yaşamam.
    Gelelim soruma.
    Android 6 ile geldi. Yükseltmeli miyim yoksa yükseltip pişman olanların yazdıklarına istinaden 6'da mı kalmalıyım?
    Ayrıca şunu yap bunu yap diyeceğiniz tavsiyeleriniz varsa alırım.
    Saygılar.
    Ekranda sim1 işareti çıkıyor.
  • ahmetesat A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevap için.Hepsiburada'dan almışsınız kaç günde geldi acaba?
    Z5 Dual de her iki sim AKTİF ve hafiza karti takili olabiliyor. En onemli ozelligi bu zaten. Hafiza kart yeri ayri sim yerinden.

Menuden cift sim kismina girip arama mesaj ve internet icin bana sor secenegini seciyorsunuz. Arama ve mesaj atarken soruyor hangisinden yapayim diye. Internet tek bir simden saglaniyor sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 12 Temmuz 2017; 14:28:56 >
    pazartesi sabah 10'da ödeme yaptım salı günü öğleden önce kargo teslimat yaptı. (izmir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetesat

Öncelikle selamlar. Xperia P, Z1 ve şimdi Z5 Dual.
    Dual çünkü normal Z5 piyasada yok olan da çok pahalı. Çok istemesem de Sony'den ve Xperia serisinin tasarımından vazgeçemediğim için 1.620 TL'ye Sony Z5 Dual (Sony garantili) aldım dün hepsiburada.com'dan. Umarım hayalkırıklığı yaşamam.
    Gelelim soruma.
    Android 6 ile geldi. Yükseltmeli miyim yoksa yükseltip pişman olanların yazdıklarına istinaden 6'da mı kalmalıyım?
    Ayrıca şunu yap bunu yap diyeceğiniz tavsiyeleriniz varsa alırım.
    Saygılar.

Hayirli olsun cihaziniz. Kesinlikle 7.1.1 e yukseltin. Siz 6 oldugunuzdan once 7.0 a daha sonra 7 den 2 surum gelecek ve en son 7.1.1 yukleyeceksiniz. Yani 4-5 gb dosya indirip bosuna 2-3 saat surecek kurma asamasi. Eger bilginiz yoksa Flashtool ile kurariz birlikte. Sifirdan yazilim kurmak daha iyi.. Teamviewer verirsiniz bos bir zamanda hallederiz 7.1.1 e gecis islemini.

Cihaz yeni oldugundan ve garantili oldugundan hicbir sey yapmanizi onermem. Gayet akici cihaz, eger yetmez de daha fazla seyler isterseniz o zaman root vs. islemlerine girersiniz. Kullanin bir sure, zaten memnun edecektir.

• Hepsiburada nın satıcı olduğu kampanyada stoklar bitti alamadan.Şu an en ucuz bittibitiyor satıyor hepsiburada da.Bilgisi olan var mı güvenilir midir? bir sıkıntı çıkar mı?

Sony TR garantili ise tum muhattabiniz onlar olacak zaten, saticinin bir onemi yok. HB den almadiginiz icin cayma hakki ve keyfi iade isini kabul etmiyorlar onu bilin. Eger olurda donulmez bir problem olur ve tuketici hakem heyetine gitme noktasina gelir o zaman da muhattabiniz hb degil satin alinan firma. Urun kaliteli oldugundan risk orani az ama her daim mevcut..

Çok teşekkür ederim alakan için. Oyunla falan aram yoktur. Biraz instagram biraz twitter. Fotoğrafa meraklıyımdır. Yani en çok kamerasını kullanacağım diyebilirim. Telefon ile ilgili takıldığım bir şey olursa sorabileceğim birinin olması içimi rahatlattı. Tekrar teşekkürler

Biz olmasak bile 500 sayfalik konu var. Standart bir kullanici olarak ekstrem sorulariniz olmaz dusuncesindeyim.

Aydınlatıcı cevap çok teşekkürler...N11den aynı fiyata siyah rengini çok daha güvenilir bir satıcıdan sipariş geçtim.Hayırlısı olsun.Sonyden memnun kalacağıma eminim...

Android güncellemesinden sonra sim 1 işareti gitti. Ekran temiz. Rahatsız edici bir görüntüydü. Gitmesi iyi olmuş.

• Album kisminda yukarida fotograflarin on izlemesini gormek iatemiyorum slayt olarak, bunu nasil engelleriz??

• quote:

Orijinalden alıntı: acabuco1

Album kisminda yukarida fotograflarin on izlemesini gormek iatemiyorum slayt olarak, bunu nasil engelleriz??

Onu bende aradim ama malesef yok. Bir fotograf cekiyorsun birine gostereceksin tum fotograflarini ustte slayt geciyor, mahremiyet birakmiyor insanda. Sinir bozucu bir durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 13 Temmuz 2017; 7:25:33 >
    Çok güzel olmuş.Orada sim1 işareti beni de rahatsız ederdi.Teşekkürler...

4 neyse bi derece de 5 saat çok fantastik bir süre, keşke olsa ama olmuyor. oyun oynamamama rağmen 3,5 saati geçemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er7an -- 13 Temmuz 2017; 10:42:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

quote:

Orijinalden alıntı: acabuco1

Album kisminda yukarida fotograflarin on izlemesini gormek iatemiyorum slayt olarak, bunu nasil engelleriz??

Onu bende aradim ama malesef yok. Bir fotograf cekiyorsun birine gostereceksin tum fotograflarini ustte slayt geciyor, mahremiyet birakmiyor insanda. Sinir bozucu bir durum.

Telefondaki herhangi bir resmi favorilere eklerseniz slayt bölümünde sadece o fotoğraf görünecektir. Slayt kısmının öncelikli amacı favori fotoğrafları göstermek, favori fotoğraf olmadığı zaman tüm fotoğrafları gösteriyor.
  • 
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.