Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (541. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ayrıca ram kullanımı 1 tık azalmış gibi sanki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gurgaon G kullanıcısına yanıt
    Malesef guncelleme sonrasi format sart oluyor. Eski ve sismis uygulamalarin uzerine yeni guncelleme yamalamak her Android cihaz icin sorun yaratiyor.

• Z5 için kaliteli, şeffaf kılıf tavsiyeniz var mı? Önceden sert, şeffaf bi kılıf almıştım. Çok memnundum ama kırıldı, markasını da hatırlamadığımdan bulamadım.Tavsiye bekliyorum Saygılar..
  • TatarSüvari kullanıcısına yanıt
    ringke fusiondur belki
  • merhabalar. kilit ekranı sol alttaki fonksiyonu nasıl değiştiriyorduk? 7 sürümünü yeni yükledim orası değişti.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Malesef guncelleme sonrasi format sart oluyor. Eski ve sismis uygulamalarin uzerine yeni guncelleme yamalamak her Android cihaz icin sorun yaratiyor.

Bende Pc olmadığından format atamıyorum pc companion olmadan başka format atma yolu varmı

• Arkadaşlarlar flash yada boot moda eskiden girerdim artık giremiyorum bir kere yeşil ışık yada mavi yanıyor sonra sönüyor hatayı çözebilmiş değilim nasıl gideririm up uada down basıyorum öyle takıyorum şarj aletini bir işe yaramıyor

Var mıdır bilmediğim bir ayarı

• Arkadaşlar bu scr42 kılıfı kesinlikle alın. NFC ile bağlanıyor telefona enteresan sony yine yapmış. Bence şu ana kadar çıkmış en güzel telefona yakışan en güzel kılıf.
  • Tasarım olarak XZ'yide beğensemde z5 bence efsane olmuş. Ses çıkışı bir kere z'ye göre muazzam artmış. ( İlk çıktığından beri Z kullandım ) Bilgisayarımdan bile daha fazla ses veriyor. Şarj da süper pil nerdeyse 1,5 gün gidiyor. Ahize maşallah, wifi ve 4,5 G süper. Telefon ince. Çok da ısınmıyor. Daha ne olsun. Sony'den daha iyisi yok. Iphone falan hikaye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker1903 -- 9 Temmuz 2017; 19:20:56 >
  • Gediklii kullanıcısına yanıt
    google uygulamasını devre dışı bırakın telefona dönecektir. onun dışında xposed olmadan değiştirme yöntemi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

google uygulamasını devre dışı bırakın telefona dönecektir. onun dışında xposed olmadan değiştirme yöntemi yok.

6'da vardı ama :(

devre dışı bırakınca kalkmadı. hala orada ama sürükleyince beyaz ekranda kalıyor. yeniden etkinleştirince de düzelmedi. yine beyaz ekranda kalıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar.Şimdiki telefonum Xperia M4 maalesef.Yeni telefon almak için max 1700-1800 tl bütçem var.Sony'den başka telefon almayı düşünmüyorum.Z5 1600 lira civarı fiyatıyla 2017 Temmuz'unda alınabilecek bir cihaz mı acaba?Alsam 2-3 sene performanslı bir şekilde kullanabilir miyim?
  • darkrock0808 D kullanıcısına yanıt
    Max 1800 alabileceginiz baska Sony cihaz yok zaten. Guzel cihaz, M4 den sonra sizin icin cok iyi olur. 2 sene idare eder rahatlikla..

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler sanırım z5 alacağım..

• Arkadaşlar bende değişimden sıfır gelen az kullanılmış z5 dual var. Garanti devam ediyor. Fiyatı 1150

• Hocam 7.1.1 güncelledim ama menüye girerken ve ana ekrana dönerken bi ağırlık var cihazda, formatlasam düzelir mi?

• Arkadaşlar hem iş hem de kendi hattımı kullandığımdan dolayı çift hatlı telefon kullanıyorum,şuan kullandığım telefon Asus Zenfone 2, telefonu değiştirmeyi düşünüyorum ve Z5 Dual ya da Z5 premium Dual arasındayım hangisini almam daha mantıklı olur,Z5 Dual veya Z5 Premium Dual'ı önerirmisiniz bu saatten ve ne kadar süre verimli bir şekilde kullanabilirim acaba ?
  • Z5 premium bana daha büyük geldiği için z5 dual aldım. Çok da memnunum. Tavsiye ederim. Hepsiburada kampanya dan almıştım.

• arslanrecep kullanıcısına yanıt
    Hız konusunda hiçbir zaman yavaşlık vs olmaz diye düşünüyorum. Benimki 1.5 yıllık. Bi kere baştan kurmuştum yazılımı. Hala ilk günkü gibi.

Ama telefon çıktığından beri iki büyük Android güncellemesi aldı. Daha fazlasını alacağını tahmin etmiyorum.

• sony xperia z 5 dual almayı düşünüyorum sıfır tavsiye edeceğiniz site varmı güvenilir

• 
Sayfa: önceki 539540541542543
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.