Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (540. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atasevenn26

Kasamda çatlak var su geçirmez özelliği kullanıcı hatası yüzünden devre dışı kaldı,pil için göndersem kullanıcı hatası diyecekler kasada çatlak olduğu için. Çekme problemi için göndermiştim kasada çatlak olduğundan 650tl para istediler

Hocam pardon ben z5 premium sanarak söylemiştim kusura bakma yanlış yönlendirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

quote:

Orijinalden alıntı: gscafecrown

quote:

Orijinalden alıntı: Vuh

Arkadaşlar vakit olarak sıkıntılı günlerdeyim geçmiş mesajları okuyamadım. Telefonumun ekranı kırıldı, dokunmatik de çalışmıyor. Garantisi devam ediyor ve su geçirmezlik önemli. Sony Eurasia garantili Ankara'da nereye götürmeliyim? Yakın zamanda yapan varsa ekran veya komple kasa değişim maliyetleri ne kadar?
    Teşekkürler

Ankara teleservice çok övülüyor hocam. Değerlendirin bence orayı.

Cuma günü gidip sorayım. Telefonu zaten ikinci el düşük bir fiyata aldım, telefon kadar fiyat istemezler umarım..

Ekranin kirilmasi kotu olmus, ekran cami ucuz bisey garantiden 100-150 ye yaparlardi ama ekran kirilmasi 600-700 leri bulur :/

650 civarına kadar gözden çıkarttım artık yapacak bir şey yok. Telefonumu seviyorum
    Şimdiki rengi siyah acaba yeşil mi talep etsem diye düşünüyorum

• Merhaba arkadaşlar orijinal sony kılıf scr 42 kullanan var mı? Memnun musunuz? Sipariş verdim 175 Lira baya pahalı ama kılıf hoşuma gitti. Bir tane kılıf aldım tam oturmuyor, o yüzden orijinal kılıf almaya karar verdim.
    https://www.sonymobile.com/tr/products/accessories/style-cover-window-scr42/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker1903 -- 6 Temmuz 2017; 21:24:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rocker1903

Merhaba arkadaşlar orijinal sony kılıf scr 42 kullanan var mı? Memnun musunuz? Sipariş verdim 175 Lira baya pahalı ama kılıf hoşuma gitti. Bir tane kılıf aldım tam oturmuyor, o yüzden orijinal kılıf almaya karar verdim.

Cok guzel duruyor kilif. Cok pahaliymis buyuk ihtimal bir ozelligi vardir duz kilifi iphone bile bu kadar pahaliya satmiyor. Cebinize koyarken cikarirken dikkat edin, surtunmeden dolayi koseleri cok cabuk acilabiliyor bu tur kiliflarin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• E6603 e 7.1 gelmedi mi hâlâ tatilde olduğumdan pek uğraşmadım telefonla yeni haberim oldu bildirim falan gelmedi yeni güncelleme hakkında

• @rocker1903 kılıfı teslim aldığınızda bizimlede görsel paylaşırsanız sevinirim. Bende almayı düşünebilirim kullanışlıysa. İnternette gördüğüm kadarıyla içerisinde birde şarj istasyonu çıkıyor.

@kerotobil geldiğinde paylaşacağım, şuan için gelişme yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 7 Temmuz 2017; 11:43:0 >
  • rocker1903 kullanıcısına yanıt
    Ben kullanıyorum. Bir yıl oldu her hangi bir sıkıntısı yok.
  • Xperia x düşünüyordum. Cok beğenmiştim. Kamerasindaki isinma sorunu yuzunden vazgectim. Z5 hala alinir mi ? Daha me kadar guncelleme alir ? Cihazda isinma sorunu var mi ? Huawei p9 düşünmüştüm ama ithalatci garantj sorun yaratir diye korkuyorum.

• Emre374545 E kullanıcısına yanıt
    8.0 ı belki alacak. ondan sonra güncelleme almaz. cihaz olarak alınacak bir cihaz lakin bütçe varsa xz ye bakmanızı öneririm. xperia x orta üst geçiş segmentine bi cihaz. pek uzun soluklu olacağını düşünmüyorum.
  • Emre374545 E kullanıcısına yanıt
    XZ daha mantikli, ben hic garantiyi onemsemedim suan degistirecek olsam cihazi alacagim cihazlar arasinda OnePlus 5 ve Mi 6 var sadece. Verdigin parayi son kurusuna kadar hakediyorlar. Dusurmeden duzgun kullanilirsa uzun soluklu olur, tr ye getirse bir firma o cihazlar piyasayi yer bitirir. 1500TL-2000TL bandinda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 7 Temmuz 2017; 16:1:3 >
  • Telefon bazen alarm sesi veya zil sesi gelmiyor. Stamina modu da kapalı, mesela zil sesi sonda biri arıyor sadece titriyor. Veya alarm kuruyorum zil sesi seviyesini ayarlarken bile ses vermiyor. Aynı durum zil sesini ayarlarkende geçerli. Ama müzik açtığımda ses geliyor yani hoparlörlerde sıkıntı yok. 2hafta önce yazılım onarımı yapmıştım o zamana kadar böyle bişi yoktu yazılım onarımından sonra oldu. Nasıl düzelir. Telefonu aç kapa yapınca sorun kalkıo ortadan.

• geçenlerde bi arkadala konuşurken konusu geçmişti. bu seneki telefonları sevmediğimi bidahaki telefonum belki nokia olur demiştim. ama 2. yarıdaki telefonları ile ilgili bi haber varmı diye bakayım dedim bugün şöyle bi habere denk geldim . ben çerçeveyi küçültürler (en azından ilk yarıda çıkanların ardından)diye düşünüyordum dahada ilerisi olcak galiba.

• quote:

Orijinalden alıntı: rocker1903

Merhaba arkadaşlar orijinal sony kılıf scr 42 kullanan var mı? Memnun musunuz? Sipariş verdim 175 Lira baya pahalı ama kılıf hoşuma gitti. Bir tane kılıf aldım tam oturmuyor, o yüzden orijinal kılıf almaya karar verdim.

i fiyat bandında devilcase kılıflarda var güzel görünüyorlar ama denemedim hiç fiyatndan dolayı :)

• SONY SCR 42

Bodrum'daki Kılınç mağazalarından sipariş verdim. Sitede görebilirsiniz. Ancak sistem üzerinden alınamıyor. Firmadan banka üzerinden eft, havale veya kredi kartınızla mail Order ile alabilirsiniz. Cam ekran üzerinden ekranı açıp kapatabilir, uygulamalara erişebilirsiniz. Tavsiye ederim.

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rocker1903 -- 8 Temmuz 2017; 0:52:45 >

• Merhaba beni takip eden bilir. Ben istanbul kartal Sony kvk ya cihazımda ekranda beyaz ışık vardı leke gibi pixel fazla beyazdı diyeyim gönderdim 13 içinde ellerine ulaşır ulaşmaz swap cihazı bekleniyor denildi aynı renkte sıfır cihaz verdiler süre 13 gün sürdü

• Bu arada bana hala 7 1 1 sürümü gelmedi gelenler alanlar memnun musunuz

• selman_aveo70 S kullanıcısına yanıt
    Cok memnunum ben acikcasi, bir problem yasatmadi. Performans ve batarya suresi guzel. Youtube uygulamasinda cihaz isiniyor onu cozebilmis degilim.. Ulkemiz tek simlerine cikmadi daha, 1 ay icinde gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: selman_aveo70

Bu arada bana hala 7 1 1 sürümü gelmedi gelenler alanlar memnun musunuz

Z5 Dual Var bende.Bana gecen hafta geldi.

Batarya Performansinin arttigini hissediyorum.Ortalama kullaniciyim.Baktigim ve islem yaptigim şeyler ayni hergun .4 saat civari ekran suresi alirken suan 4,5 -5 Saat suresi veriyor ortalama.Cift hat aktif kullaniyorum ve memnunum suan icin cihazimdan

• Bende aynı şekilde ilk 7 sürümü yüklediğim de ekran süresi tam 4.5 saat alıyordum fakat şuan 3 saat i zor görüyorum inşallah en kısa zamanda gelir de telefonuma hayranlığım devam eder.

• Herhangi bir sıkıntı yok ama herzaman ki oynadığım oyun belli belirsiz takılmalar oluyor. Format at diyeceksiniz ama ben telefonuma format atmaktan hoşlanmıyorum :) Bazen telefon çalıyorken ekran geç geliyor 1 saniye kadar. Farkettiklerim şimdilik bunlar.

• 
Sayfa: önceki 538539540541542
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.