Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (538. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    *#*#7378423#*#* ı tuşlayıp service test kısmından batarya test e bakar mısınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★
    Fotoğrafı atmamın üstünden yarım saatgeçti sadece 2dakika telefonla konuştum stamina modda %8 şuan şarjım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atasevenn26 -- 4 Temmuz 2017; 14:21:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atasevenn26

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★
    Fotoğrafı atmamın üstünden yarım saatgeçti sadece 2dakika telefonla konuştum stamina modda %8 şuan şarjım

Garantiye gönderin pilinizi değiştireceklerdir.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    hocam sizin xda verdiğiniz linkten tekrar kursam yada tr sürümü beklesem de romu yükledikten sonra root ve boot klidi için tekrar sıfırdan mı yapmam gerekiyor o adımları acaba
  • GranTurismo kullanıcısına yanıt
    Kasamda çatlak var su geçirmez özelliği kullanıcı hatası yüzünden devre dışı kaldı,pil için göndersem kullanıcı hatası diyecekler kasada çatlak olduğu için. Çekme problemi için göndermiştim kasada çatlak olduğundan 650tl para istediler

• RecepGk R kullanıcısına yanıt
    Hepitopu 3dk nizi alacak. FTF yukleyip TWRP ve BOOT dosyalarini flaslayacaksiniz. Ardindan ROOT dosyasini kurarsiniz.

Ilk once boot ile denersiniz duzelmezse bastan kurarsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atasevenn26

Kasamda çatlak var su geçirmez özelliği kullanıcı hatası yüzünden devre dışı kaldı,pil için göndersem kullanıcı hatası diyecekler kasada çatlak olduğu için. Çekme problemi için göndermiştim kasada çatlak olduğundan 650tl para istediler

Bekleyin biraz. Ilk mesaja 7.1.1 TR dosyalarini yukledigimde FTF den yeniden kurulum yapin Flashtool ile duzelir..

Birde root sonrasında ziraat bankacılık uygulamasını kurdum açılmıyor hep baştan başlıyor sebebi root olabilir mi

• RecepGk R kullanıcısına yanıt
    Ziraat uygulamasında kernel lock service hizmeti var. Rootlu cihazlarda su yu gizleseniz bile çalışmaz. Mobil siteyi kullanın.

ilk mesajınızdaki bütün işlemleri gerçekleştiricem teknolojiyi takip eden biri olarak bugüne kadar bu root işlerine bulaşmamıştım ama sanırım şimdi vakti geldi
  • Atasevenn26 A kullanıcısına yanıt
    Bataryanız kötünün iyisi. 22-21 civarında bad please replace it uyarısı çıkacaktır. O zamana kadar yapılacak pek birşey yok. Ayrıca nougat ta adb üzerinden batterystats a baktığımda yaklaşık 300mahlık bilinmeyen/hesaplanamayan kullanım var. Yani büyük ihtimalle batteryleak olayı var. Şimdilik devam edin 7.1 ile çözülebilir sorununuz.

• Su habire konuyu trolleyenlere gicik olmaya basladim ama, kaliteli bir ortam yaratamayacakmiyiz millet olarak biz anlamadim gitti. Biz kiskanilacak bir millet degiliz acinilacak bir milletiz genclerimizle. Bu nedir ya 1 haftadir sacma sapan isler yapiyorlar. Daha once hicbir platformda bu sekilde bir sacmalik gormedim..

• pil sızıntısı sorunu acaba bataryadanmı yoksa cihazdaki uygulamalardanmı? İşin ilginç kısmı ben ramazan ayında telefon çekmiyor diye servise gönderdim serviste telefonunuzda çatlak var 650tl ücret verin dedi çatlak aylar önce oldu büyük birşeyde değil çekmemesiyle ne alaka diyerek cihazı geri istedim gittim hattımın kartını değiştirdim düzeldi,telefondan değilmiş anlayacağınız ama servisten geldiğinden beri aşırı ısınma problemi yaşadım sıcaklardandır dedim ama son günlerdeki pil problemide eklenince müdahale etme gereği duydum.Pille telefonun üzerindeki çatlak ne alaka diyerek servise göndersem ücret talep ederlermi talep ettiklerinde tüketici haklarına gitsem haklı çıkarmıyım?
  • Albümde fotoğraflara bakarken netleme çok uzun sürüyor ortalama 15 saniye gibi. Bu durum sadece bende mi var. Çözümü var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerotobil -- 4 Temmuz 2017; 20:15:29 >
  • Benimde o civarlarda Batarya garanti süresi ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: NirceNidya

Benimde o civarlarda Batarya garanti süresi ne kadar ?

oda aynı iki yıl. sony değişmeyen bataryalı cihazları çıkarırken 2 yıl içerisinde bişi olmaz olursa getirin değiştirin diyordu :D değiştiriyorlarda yani z1 telefonumun 4-5 ay süresi kalmışken verdim 1 gün sonra aldım . hafif düşüş vardı öyle çok kötü durumdada değildi
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Yanlız değilsin bende de öyle ve sanırım herkeste öyle ama farkedip paylaşan sayılı kişiler. Bir çözümü olabilir ama ben aradım taradım birşey bulamadım. Burdan da bir arkadaş konuyu sony foruma yazdı ama hâlâ bir cevap yok. Şimdiki güncelleme ile düzelir dedim ama düzelmedi.

• Selam

Pil bakımı diye yeni bir özellik gelmiş yanlış bilmiyorsan bazı z5 lere. Bende bu yok. Ben konuyu mu yanlış anladım, yoksa bu bazı cihazlarda var bazılarında yok mu?

Teşekkürler

• gurgaon G kullanıcısına yanıt
    Geçmiş sayfalarda apk linkleri var oradan bulup indirirsen sorunun çözülür ben öyle hallettim

• gurgaon G kullanıcısına yanıt
    Sanırım z5 premiuma geldi o özellik

• 
Sayfa: önceki 536537538539540
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.