Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (522. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazı alıp uzun süre kullanabilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EFAl

Ne alaka kardesim teli 5 dakika elime alinca mi butun problemlerini farkedecem sizler uzun süre kullandiginiz icin soru soruyoruz neyle suçluyorsun

Almayin derim hic bulasmayin sony ye esimde var su anda acaip isiniyor. Saglam diyebilirim ancak ekranda skintilar mevcut ve kamerasi berbat sony almayin bence ne alirsaniz alin

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufc2012

Bu cihazı alıp uzun süre kullanabilir miyim?

Kullabirsiniz ayrica mangal bile yapiliyor ustunde sicakligindan:))

• quote:

Orijinalden alıntı: Berkayboys

Merhaba arkadaşlar.

Xperia z5 almayı düşünüyorum. Sizin söyleyecekleriniz benim için önemli. Telefon nasıl uzun kullanımda? Maddi açıdan bu en uygunu benim için şuanda. İnternetteki z5 uzun kullanım incelemelerinde kameradan çok şikayet var. Otomatik mod'da çöp oldugu söyleniyor. Manuel kullanmak gerekiyor ki o da zahmetli oluyor baya. Özellikle uygulama kameralarında bunları ayarlayamayız sonuçta. Kameraya bir güncelleme geldi mi? Otomatik modda nasıl çekiyor? Dedigim gibi sizin düşünceleriniz nelerdir? xperia z5 mi yoksa iphone 6 mı almalıyım? Teşekkür ederim şimdiden.

Esimde var. Size tavsitem almayin ancak buradaki sony fanboylar alin diyecek eger sony fanboysaniz skinti olmaz eliniz yanarken aa ne kadar serin hic isinmiyor veya camur gibi kamerasiyla cekim yaparken muazzam cekti diyebilirsiniz. Ancak fanboy degilseniz pisman olursunuz. Ben su anda htc one m8 kullaniyorum. Elime gecti bir suredir degistirmedim. Kamerasi z5ten iyi emin olun. Ama daha guncel bir telefon isterseniz kesinlikle note 5i oneririm s7yi oneririm iphone alabilirseniz 6 alin ama z5 hayir...

• Arkadaşlar, birkaç sayfa önce yazdığım ekran dokunmatik sıkıntısı nedeniyle çözüm olabilir düşüncesi ile telefonu sıfırdan yeniden yükledim. Çözüm olmadı. Daha önce ekran testi de yaptım. Orda problem çıkmadı ama kullanım için sıkıntısı devam ediyor Ayrıca bu sefer gelen çağrılarda karşı tarafa meşgul mesajı gidiyor ve benim telefon sadece titriyor ve ses çıkmıyor. Telefonu 10 gün kadar daha kullanmam gerekiyor. Sonra servise götüreceğim. Bu gelen arama ses problemi için ayarlardan yapabileceğim birşey varmı. Teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: arizaeren

quote:

Orijinalden alıntı: EFAl

Ne alaka kardesim teli 5 dakika elime alinca mi butun problemlerini farkedecem sizler uzun süre kullandiginiz icin soru soruyoruz neyle suçluyorsun

Almayin derim hic bulasmayin sony ye esimde var su anda acaip isiniyor. Saglam diyebilirim ancak ekranda skintilar mevcut ve kamerasi berbat sony almayin bence ne alirsaniz alin

Elinizde Sony M5 varken Z5 konusuna gelip neden bu şekilde bir tavır içindesiniz? Kedi-ciğer muhabbeti olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 8 Haziran 2017; 18:44:58 >
  • Berkayboys B kullanıcısına yanıt
    iPhone 6 hafızası yüksek ise tercih edilebilir.
  • @Berkayboys Z5 kamerası hakkında daha detaylı görüş elde etmek için şu fotoğrafları inceleyiniz. Otomatik ayarda çekilmiş..

Orjinal mesaj :https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=121622401

Klasörü buradan indirebilirsiniz (226MB) :

@slord236 de forumda çok güzel çekimleri var. Hepsini bir mesajda toplarsa ana mesaja eklerim bu işte açıklığa kavuşur. Örnek çekimleri :https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=121628188

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 8 Haziran 2017; 19:5:13 >

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Akşam çekimleri toparlayıp sayfaya atıcam hocam. İnsanlara fikir vermiş olur. Kameranın en büyük sıkıntısı kenarlardan bulanıklaşma yapması ve 23 mpde aşırı gran oluşumu. Ama buna rağmen güzel çekimler yapılabiliyor

hocam bu resimleri nasıl yüklüyorsunuz böyle, ben bir türlü yapamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Postimage veya ImgBB gibi sitelere yükledikten sonra oradan aldığın görüntüleme linklerini [simage]link[/simage] veya [simage]link[/simage] etiketlerinin arasına adresi yapıştırıp paylaşın.

https://postimage.io/
    https://tr.imgbb.com/
    teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Evet ben orjinal sandım büyük umutlarla aldım ancak sonuç vahimdi.

• Z5 kısa kamera analizi

Gündüz çekimleri

Gündüz + makro lens

Gece stock kamera "gece çekimi" sahne modu

Gece, uzun pozlama Camera FV 5 "s+" modu

4:3 çekimlerde 16:9a göre daha az kenar bulanıklığı oluyor o yüzden 4:3 kullanmanızı tavsiye ederim, gündüzleri ışık çok çok fazlaysa yukarıdaki yaprak çekimi gibi 23-20 mpde gran sorunu çok oluşmaz 23 mp kullanmanızı tavsiye ederim. Onun dışında ışık çok çok fazla değilse 8 mp 4:3 kullanın, geceleri cihazı sabitleyebilirseniz gece sahne modunu kullanın yoksa ISO 100-200-400 den biriyle çekim yapın. Uzun pozlama için de Camera FV5 s+ modunu kullanabilirsiniz. Kameranı en büyük sorunu kenarlardan netlik kaybı, XZs de bile sorun tam çözülebilmiş değil. Yeni alacaklar bunu göz önünde bulundurarak alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slord236 -- 8 Haziran 2017; 21:6:24 >

Mesaji duzenle diyip ordaki text i komple suraya yapistirip bana pm atarmisiniz. Konuya ekleyecegim izin varsa..

justpaste.it
    JustPaste.it - paste text and share with your friends
    https://justpaste.it

Atıyorum hocam.

• Cihaz hakkında birinin dediği diğerini tutmuyor. Karasız kaldım açıkcası XC yorumları gayet iyiken amiral ghemisi bu cihaz için yapılan yorumlara şaşırdım.
  • Bakın çok objektif olarak değerlendiricem cihazı. Kamerası; daha iyileri var kenarlardan oluşan bulanıklaşma bazen insanı çileden çıkarıyor, ama 8 mpde iş görüyor zaten instagram ağırlıklı kullanmaksa amaç gayet güzel, yukarıda uzun bi mesaj attım bunla alakalı. Ekran gayet güzel, görüş açıları parlaklık seviyesi yerinde, pil performansı fena değil yoğun kullanımda 1 normal kullanımda 1,5 gün çıkarır. Kulaklık ses çıkışı çok kaliteli ama ses seviyesi düşük. Hoparlörler çöp hele ki stereo hoparlörlerden çok daha iyisini beklersiniz. Isınma durumu; uzun süre oyun oynamak zor yani fazlaca ısınır oyunda. Günlük kullanımda ısınma sorunu yok. Çok oyun oynayanlar almamalı bu cihazı. Ve en önemlisi tasarım; ekran kasa oranı filan hikaye bu telefonun tasarımı şahane arkadaki mat buzlu cam ve kenar çerçeveler çok kaliteli premium duruyor. Bende yeşil olanı var, eşsiz bir renk. Diğer renkler de aynı şekilde çok güzel duruyor. Zaten ben tasarımı yüzünden devam ediyorum bu cihazla çok tarz çok farklı duruyor yoksa bu kamera kenar bulanıklığından dolayı çoktan cihazı satıp bi htc 10 kapmıştım. Kısacası böyle hele ki 1625 liralar civarına kesinlike alınabilir.

Teşekkür ederim hocam uzun cevaplarınız çok faydalı. Benim lg g2'de çektigim kamera problemi yüzünden ve 1 yıl yurtdışında yaşamama ragmen 1 tane fotograf çekemememden dolayı kamera şuan en önemlisi. Ve böyle bir telefonda bile kamera sorunu varsa almaya degmez. 2bin verip iphone 6 almak bile daha mantıklı duruyor. xz düşünüyordum en kötü ihtimalde ama onda bile sorun var deniliyor :/
  • Berkayboys B kullanıcısına yanıt
    Kamera için telefon almayınız bence. Selfie için sosyal medya için idare eder ama fotoğrafçılık için iyi denemez. DSLR makinelere yönelmenizi öneririm aradaki paraya..
  • 
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.