Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (521. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    Daha önce konu hakkında bilgi vermiştim.
    Kısacası almış olduğum Sony Z5 ile ilgili yaşamış olduğum bir problemden dolayı KVK teknik servisine gönderdim.
    Sonuç olarak kullanıcı hatası dediler, geri gönderdiler.
    Bende hakem heyetine başvuru yaptım. Tam 6 ay sonra lehime sonuçlandı. Ürünü almış olduğum BIMEKS'ten paramı geri aldım.
    İşin ilginç yanı şu, bilirkişi raporunda "cihazın daha önce hiç açılmadığı yetkili teknik servis tarafından cihazın içi ile ilgili nasıl yorum yaptığı anlaşılmamıştır" diye bir cümle var.
    Anlayacağınız bu teknik servis (KVK) cihazı böyle inceliyor demek ki.
  • Arkadaşlar xperia z5 cihazım son 5-6 gündür ara ara çekmeme sorunu yaşıyor özellikle internet 3g-4.5g çekiyor gözükürken vatsaptan yazıklarım gitmiyor twitter,facebook,instagram sayfayı yenilemiyor telefonu sıfırladım internet ayarlarını düzenledim ama işe yaramadı genel bir problemmi telefonu servise göndermeyi düşünüyorum kullanıcı hatası derlermi?

• Atasevenn26 A kullanıcısına yanıt
    Operatörünüz ile alakalı bir durumdur veya sizin cihaz, genel bir sorun olsa yaşardık hepimiz. İlksiniz..

Resimleriniz videolarınız varsa yedek alıp ilk mesajdaki Sony Xperia™ Companion ile Yazılım Onarım İşlemi ni uygulayınız.
  • mimarkenan M kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun, paranızı almanıza sevindim. Hakem heyetinden geri dönen pek dava yok zaten, kullanıcı lehine sonuçlanıyor hep.. Yeni cihazlar ile yola devam..
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Operatörle iletişim kurdum telefonuma ayarları gönderdiler ama bu çözüm olmadı servise göndermeyi planlıyorum telefonumu yaklaşık 4-5ay önce düşürmüştüm telefonun arkasında çatlak var bunu görüp hasara bağlı diye kullanıcı hatası derlermi acaba?

• arkdaşlar ben orzly tarzı çok çok ince kılıf arıyorum ama bulamadım

önerebileceğiniz bir satıcı var mı?
  • conrado kullanıcısına yanıt
    +1. O kılıfı ben de çok beğendim ancak paypal kapandığı için Ebay2den alamadım Aliexpres'te de bulamadım. Benzeri kalitede bi kılıfa da rastlamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: slord236

+1. O kılıfı ben de çok beğendim ancak paypal kapandığı için Ebay2den alamadım Aliexpres'te de bulamadım. Benzeri kalitede bi kılıfa da rastlamadım

ille orzly değil de o kıvam da malzemeden benzeri bi kılıf vardır.
    baktım bizim sitelere de leş silikon kılıflar var hep.

bulamadım bi türlü
    ben de çok aradım zamanında bulamamıştım
  • Merak edenlere orzly flexislim kılıf bu. Cihaz için en iyi kılıf bu heralde varlığı bile belli olmuyor

4 köşesinde ezik var mı?

Eğer varsa garanti dışı bırakabilirler, yoksa cebimde çatladı diyebilirsiniz. Olağan bir durum garanti dışı kalmıyor. Ücretiyle değişim yapılır.
    Arkadaşın paylaştığı videodan gördüm, çok ince bir şey sadece çizilmeleri önleyecek bir şey gibi. Benzerini bulmanız güç.

Ben Nillkin Nature kullanıyorum. Memnunum..

• @conrado @slord236

Sitesinde satılıyor ürün niye etraftan arıyorsunuz ki?

Bulmuşken 2 tane alın madem..

Siyah Puslu:
    Beyaz Puslu:

2 ürün £15.98 tutuyor, shipping ve tax de £4.50 TR ye. TR de bölüşürsünüz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 7 Haziran 2017; 21:54:53 >

Bunu bilmiyordum hocam teşekkürler, ödeme normal bizim kredi kartlarından kabul ediliyorsa 2 tane alınır kargo da çok fazla değilmiş.
    köşelerinde ezik yok kamerasının altında 3-4cmlik çatlak var birde ben hiç kılıf kullanmadığım için boyasının nokta nokta kalktığı yerler var köşelerinde dikkatli bakıldığında anlaşılacak kadar

• mimarkenan M kullanıcısına yanıt
    Peki bu süreç içerisinde hiç bir ücret ödediniz mi?

Türkiye geneli turkcell de sıkıntı var vodafone zaten hiç çekmiyor ben türk Telekom a geçiş yaptım.

Garanti konusunda kesinlikle cihazınız garanti dışı kalır. O şekilde göndermeyin. Çözüm çinden arka kapak alıp takın o şekilde gönderin ama kapak takma işini usta bir telefoncu yapmalı

Bu mesajınıza haftalar sonra cevap gelecek. Genelde onlardan cevap gelene kadar sorununuz sorun olmaktan çıkıyor. :)

Çözüm bulmak için konuyu oraya taşıdığınız. Teşekkürler.

• Merhaba arkadaşlar.

Xperia z5 almayı düşünüyorum. Sizin söyleyecekleriniz benim için önemli. Telefon nasıl uzun kullanımda? Maddi açıdan bu en uygunu benim için şuanda. İnternetteki z5 uzun kullanım incelemelerinde kameradan çok şikayet var. Otomatik mod'da çöp oldugu söyleniyor. Manuel kullanmak gerekiyor ki o da zahmetli oluyor baya. Özellikle uygulama kameralarında bunları ayarlayamayız sonuçta. Kameraya bir güncelleme geldi mi? Otomatik modda nasıl çekiyor? Dedigim gibi sizin düşünceleriniz nelerdir? xperia z5 mi yoksa iphone 6 mı almalıyım? Teşekkür ederim şimdiden.
  • 
Sayfa: önceki 519520521522523
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.