Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (515. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sonyu

quote:

Orijinalden alıntı: sanane900

quote:

Orijinalden alıntı: sonyu

quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Sorun kulaklığınızdadır belki. Girişteyse, oksitlenmiş olabilir, pislenmiş olabilir. Başka jaklar ile deneyin garantisi varsa gönderin derim. İlla ben halledeceğim derseniz yağsız elektronik temizleyici sıkın veya sıktırın elektronikçilerde vardır. @sonyu

Yok kulaklık sağlam onu denedim tabiki garantiye göndermek istememe sebebim ben kayserideyim ankaraya veya istanbula gidecek garanti için birde öncede burada garanti ile ilgili o kadar şeyler yazıldıkı biraz tırsıyorum açıkçası ve en az 1 ay süreceğini biliyorum Bu devre temizleyici su geçirgenliğini vs bozmasın ? siz daha önce böyle bişey kullandınızmı cihazda?

O sorunun birebir aynısını Z2'de ben de yaşamıştım. Sonra kendim yöntem keşfettim. Jak girişinin içindeki teli, iğne yardımıyla jak boşluğunun içine doğru hafifçe esnetin. Muhtemelen düzelecektir.

Hocam cevabınız için teşekkürler fakat kulaklık girişine baktığımda iğne gibi birşey göremedım

El feneri ya da flaş ışığını, kulaklık girişinin içine tutun. Jak girişinin duvarına doğru yapışmış ince bir tel göreceksiniz. Onu bir iğne yardımıyla jak boşluğunun içine doğru hafifçe yaklaştırın. Sorunun geçeceğini tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Waiting for USB Debugging...OK
    Pushing Backup TA Tools...OK
    Checking for SU binary...FAILED
    Requesting root permissions...FAILED

=======================================
    CLEAN UP
    =======================================
    Deleted file - C:\Users\tolga\Desktop\Backup-TA-9.11\tmpbak\rootPermission
    Deleted file - C:\Users\tolga\Desktop\Backup-TA-9.11\tmpbak\su
    Removing Backup TA Tools...OK
    Killing ADB Daemon...OK

Press any key to continue . . .

diyor.
  • t.ayan T kullanıcısına yanıt
    Backup-TA lollipop ve bazi mm surumlerinde calisiyor. Sizin cihaziniz Compact surum sanirim. Ilgili ana konuda bilgi alirsaniz daha faydali olur. Elimde olmayan bir cihaz icin yanlis yonlendirme yapmayayim.

Z5 icin lollipop surumlerini indirdim yuklemesi kaldi. Aksama guncelleyecegim konuyu. Compact icin ne gerekli konusunda sorunuz, elbet yapan vardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 26 Mayıs 2017; 13:56:34 >
  • quote:

Backup-TA lollipop ve bazi mm surumlerinde calisiyor. Sizin cihaziniz Compact surum sanirim. Ilgili ana konuda bilgi alirsaniz daha faydali olur. Elimde olmayan bir cihaz icin yanlis yonlendirme yapmayayim.

Z5 icin lollipop surumlerini indirdim yuklemesi kaldi. Aksama guncelleyecegim konuyu. Compact icin ne gerekli konusunda sorunuz, elbet yapan vardir.

Fark edeceğini sanmıyorum. Muhtemelen eski sürüme dönmem gerekecek. Bir bakayım 5.0 yada 6.0 ftf bulabilecek miyim, xperifirm en son ve bir önceki ftf ler indiriyor değil mi?
    Indiriyor ama bazi cihazlar icin sadece. Z5 e 6-7 sunuluyor. L surumleri ben arastirip buldum. Compact'a Android 5 L icin olan bir surum arayiniz. MM un her surumu olmuyor.

• quote:

Indiriyor ama bazi cihazlar icin sadece. Z5 e 6-7 sunuluyor. L surumleri ben arastirip buldum. Compact'a Android 5 L icin olan bir surum arayiniz. MM un her surumu olmuyor.

Tamam teşekkür ederim. Birde kernel hazırlamak için anlatımınız olacak mı? Eğer zor değilse ben oradan yapayım tekrardan sizi uğraştır mayayım.
    DRM şifrelerini yedekleme işlemi güncellendi. L yüklemenize gerek olmayan MM ile çalışan yeni yöntem eklendi. Artık yapması daha kolay. Compact cihazınızı MM rom kurulumunu yapın, XperiFirm üzerinde 32.2.A.5.11 sürüm compact ftf mevcut. Onun kurulumunu gerçekleştirin. DRM keylerinizi yedekleyin. Nougat'a güncellemek için ftf indirdiğiniz zaman size kernel doyanızı hazırlarız.
    işte bu harika bir haber. Yoruyorum seni usta hakkını helal et. Artık bizim konuda yardım isteyen olursa senin anlatımların la biz yol gösteririz.
  • Arkadaşlar Google Play'ımı güncellemek istiyorum fakat Google Play Store'da Google Play uygulamasını bulamıyorum sadece Google Play services'i bulabiliyorum Google Play uygulamasını nasıl bulabilirim?
  • Sondoron S kullanıcısına yanıt
    google play kendi kendini günceller aşamalı olarak, manuel güncelleme yapamazsınız. İlla elle yapacağım dersen güncel sürümün apk sını indirmen gerek.
    Hocam ben cihazı formatladım da formattan sonra cihaz ilk açılışta yukarda Google Play güncelleniyor yazardı, tıklayınca Play Store'da görebilirdik Google Play'ı bende onu göremeyince merak ettim acaba güncel mi değil mi diye, Manuel olarak yüklemek istedim, Asıl merak ettiğim yukarda gözükmediği zamanlarda da kendi kendini otomatik güncelliyor mu?
    Güncelliyor diye biliyorum. 2 gün önce kendi kendine güncellemiş mesela benim cihaz simgesi vs değişti. Ben hiç bildirimde güncelleniyor şeklinde yazdığını görmedim play in. Yada denk gelmemişimdir. Ama kendisi güncellemesini yapar merak etmeyin.
    t.ayan T kullanıcısına yanıt
    Yeni Play Store simgesi bu şekilde. Play Store dan soldaki sekmeden ayarlar kısmına girip sürüm numarası üzerine tıklarsanız, güncel değilse günceller, güncel ise uyarı verir zaten. Servisler geri kaldıysa güncellemede, play de geri kalıyor bazen. Elle servisleri güncellemek gerek.

@t.ayan son 3 sürümünde Play Store veya Servisler güncelleniyor şeklinde yukarda bilgilendirme çıkmaktadır. Daha önceden yoktu dediğiniz gibi.

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★
    ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 26 Mayıs 2017; 18:23:34 >

Anladım, askerdeyken biraz uzak kaldım cihazdan fark edemedim

Z5 için şuan en güncel sürümler bunlardır. Bunları indirip kurabilirsiniz. Bizim cihazımızla uyumlu sürümlerdir. Google Play services daha üst sürümleri mevcuttur ama beta aşamasında. Kararlı son sürüm bunlar. @Sondoron indirip uygulama kurar gibi kurunuz..

Google Play Store : 7.8.74.P-all [0] [PR] (yenisi varsa indirin)
    Google Play services : 11.0.56 (438 z5 icin daha yenisi var uyarisi verirse indirin)
    Google Play services for Instant Apps : 1.10-release (yenisi varsa indirin)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 30 Mayıs 2017; 23:53:54 >

Kendi takılsın çok önemli değil bence.

Ben ftf leri indirdim bir tek kernel yapma kaldı başkan. Müsait olduğunda bir el atalım onada.

Tamamdir, simdi elinizde 1 adet mm ftf si 1 adet nougat ftf si var sanirim. mm kurup drm yedeklerini alip, BL kilidini actiktan sonra nougat kullanacaksaniz nougat ftf icindeki kernel.sin dosyasini mm kullanmaya devam edecekseniz mm ftf icindeki kernel.sin dosyasini drive vb. bir yere atarsaniz bana link ile geri donus yapin ilgilenirim.

Ftf dosyalari winrar veya 7zip ile acilabiliyor veya xperifirm ile indirdiginiz klasorden direk kernel.sin dosyasinida alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 26 Mayıs 2017; 20:6:49 >
    kernel_S1-SW-LIVE-F936-PID1-0006-MMC isimli dosya var android 7.0 a ait dosyaların içinde buldum.

Drive bağlantısı:
    SONY XPERIA™ Z5 COMPACT 32.3.A.2.33 NOUGAT KERNEL

E5803_32.3.A.2.33_TR : Google Drive
    Usta bana kızacaksın ama bu seferde direk ftf nin içinden kernel.sin dosyası buldum Bunlar fark ediyor mu ki?
  • 
Sayfa: önceki 513514515516517
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.