Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (513. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Siz yazinca biraz arastirdim. Macro olanlar cok guzel ama zoom olanlar cok berbatmis. Koseler bulaniklasiyor ve yuvarklak icerisini net cekiyor sadece. Bu makro olanlardan bende alayim aliden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: slord236

Camera FV5 "s+" uzun pozlama modu hocam. ISO 40 pozlama süresi 4 saniye şeklinde fixleniyor sağ alttaki ev değerini sona çektiğimizde

Bir ara bende o programa bakmıştım fakat bazı kişiler telefon izin vermediği için o pozlama değerlerinin vs programda sadece gösteriş olarak durdugunun gerçekte işe yaramadığını söylemişti. Siz tripod felan kullandınızmı bu resmi çekerken ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Sorun kulaklığınızdadır belki. Girişteyse, oksitlenmiş olabilir, pislenmiş olabilir. Başka jaklar ile deneyin garantisi varsa gönderin derim. İlla ben halledeceğim derseniz yağsız elektronik temizleyici sıkın veya sıktırın elektronikçilerde vardır. @sonyu

Yok kulaklık sağlam onu denedim tabiki garantiye göndermek istememe sebebim ben kayserideyim ankaraya veya istanbula gidecek garanti için birde öncede burada garanti ile ilgili o kadar şeyler yazıldıkı biraz tırsıyorum açıkçası ve en az 1 ay süreceğini biliyorum Bu devre temizleyici su geçirgenliğini vs bozmasın ? siz daha önce böyle bişey kullandınızmı cihazda?

• sonyu S kullanıcısına yanıt
    Cihazı sabitledim bi yere. ISO filan değişmiyor zaten sadece s+ modu var onu seçtiğinizde ISOyu otomatik olarak 40a fixleyip sağ alttaki ev değerine göre de pozlama süresini değiştiriyor.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Öyle miymiş hocam ben araştırmamıştım, vardır belki işe yarar bir iki marka. Aukey iyi bu işlerde onlarınkine bakmak lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Bricklayer

Ayarlar,

Uygulama ayarları,

Üstteki çark simgesine dokun

Varsayılan uygulamalar

Yardım ve ses girişi

Yok'u işaretle.

çok teşekkür ederim

kendim imkanı yok bulamazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonyu

quote:

Sorun kulaklığınızdadır belki. Girişteyse, oksitlenmiş olabilir, pislenmiş olabilir. Başka jaklar ile deneyin garantisi varsa gönderin derim. İlla ben halledeceğim derseniz yağsız elektronik temizleyici sıkın veya sıktırın elektronikçilerde vardır. @sonyu

Yok kulaklık sağlam onu denedim tabiki garantiye göndermek istememe sebebim ben kayserideyim ankaraya veya istanbula gidecek garanti için birde öncede burada garanti ile ilgili o kadar şeyler yazıldıkı biraz tırsıyorum açıkçası ve en az 1 ay süreceğini biliyorum Bu devre temizleyici su geçirgenliğini vs bozmasın ? siz daha önce böyle bişey kullandınızmı cihazda?

Bende de benzer sıkıntı olmuştu. Sennheiser kulaklık kullandım uzun süre. Bi zaman sonra kulaklık bazı yönlerden çalışmamaya başladı. Çevirip uygun yeri bulunca çalışıyordu. Bi zaman sonra uygun yeri de bulamamaya başladım. Su döküp denemedim tabi. Kulaklık kablosu eskidi ve temazsızlık yapmaya başladı herhalde diye başka telefonda denediğimde sorun olmadığını gördüm. Z5 kutusunda gelen kulaklığı denedim, sorunsuz çalıştı. Uzun zamandır onu kullanıyorum, sıkıntı yok. Kulaklık jackının boyuyla ilgili bi sorundan Z5 her kulaklığı kabul etmiyor sanırım gibi bi fikir oluşturmuştu bende.

• Arkadaşlar bir sorum olacak. Yaklaşık bir aydır ön kamerada, eklediğim görsellerde ki gibi siyah iz oluyor. Pek anlamıyorum bu şeylerden, toz mu kaçmıştır acaba? Garantiye göndermeden benim yapabileceğim bir şey var mı? Kvk ile bi daha uğraşmak istemiyorum. Ya da göndersem bir şey yaparlar mı?
    ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m2m@use -- 25 Mayıs 2017; 10:18:34 >

• m2m@use kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Arka kapak olsa diş macunu ile çözüme ulaşanlar var ancak ön kamera için deneyeni görmedim isterseniz siz bir deneyin. Eğer tatmin edici bir sonuca ulaşamazsanız yapacak birşey yok mecbur servise gitmesi gerek kvk yerine de bu aralar ankara teleservice den memnun olan çok orayı deneyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sonyu

quote:

O sorunun birebir aynısını Z2'de ben de yaşamıştım. Sonra kendim yöntem keşfettim. Jak girişinin içindeki teli, iğne yardımıyla jak boşluğunun içine doğru hafifçe esnetin. Muhtemelen düzelecektir.

Hocam çift hatli modelde her iki hattan da sms alma ve atma yapilamiyor mu?

Bilgi verirseniz memnun olurum

• quote:

Orijinalden alıntı: Byone

Hocam çift hatli modelde her iki hattan da sms alma ve atma yapilamiyor mu?

Bilgi verirseniz memnun olurum

Evet

• Byone kullanıcısına yanıt
    Bilgim yok tek hat kullaniyorum. Suradan bakabilirsiniz.
    http://support.sonymobile.com/tr/xperiaz5dual/userguide/reading-and-sending-messages/

Cift sim ayni anda aktif olabiliyor sanirim ayarlarla halledilir diye dusunuyorum. Youtube uzerinde kullanim videolari arastirabilirsiniz.

Bulduklarım şu şekilde, iki simde aktif duruyor fakat 1 tanesi aktif 4G DATA için kullanılıyor. Diğeri 2G GSM oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 25 Mayıs 2017; 15:38:13 >

• Cevaplar için teşekkür ederim Arkadaşlar.

Mantıken olması lazım zaten ama bir arkadaş 2.simden sms alinamiyor diye yazmis konuda garip geldi emin olmak icin sormak istedim.

Samsung A8-2016 modeli kullaniyorum ancak 2 sim ve hafiza karti ayni anda takilamadigi icin kullanim acisindan sorun oluyor.

Z5d biraz eski bir model fakat kullanicilar okudugum kadari ile memnun gorunuyor. Kronik bjr sikinti yok gibi..

Fiyat ve ozellik segmentinde çift hat ve hafiza karti yonunden daha iyi bir alternatif bulamadim! resmi distiributor cihazlarda en mantiklisi bu gibi duruyor!

Sizlerin bir onerisi yada genel olarak memnuniyetsiz bir durumunuz var mi?

Tesekkur ederim

Aynen söylediğiniz gibi 2 sim slotu ve 1 adet hafıza kart slotu var 3 ünü bir arada kullanabiliyoruz bu şekilde. Bunu sağlayan nadir markalardan Sony. Çoğu kişi 7 güncellemesinden sonra sıkıntı yaşadı sıfırdan kurulum veya yazılım onarma ile düzeltenler oldu. Bu konuda daha detaylı rehberler ekleyeceğim konuya. Kalıcı sinir bozan bir sıkıntısı yok şuan için benim açımdan, batarya performansı sosyal medya uygulamaları ile 3-4 saat arası değişiyor. Oyun oynamaz ve Facebook gibi pil canavarı uygulamaları kullanmazsanız 5 saatlere yaklaşırsınız. Tabi bunlar hiç sorun değil bence, yarım saatte oldukça hızlı doluyor batarya. Günü tek şarj ile bitirme hırsımız yoksa yeterli oluyor. Eski mesajlara doğru ilerleyip okursanız daha faydalı olur sizin için. Son 20 sayfaya göz gezdirip sormak istediklerinizi sorarsanız net cevaplar verebiliriz.
  • Bu arada konuyu ben devraldım arkadaşlar ilk mesajda güncellemeler yapacağım. Şuan için Türkiye sürümü Android 6 ve 7 son sürüm FTF leri indiriyorum, daha sonra yükleyeceğim drive'a, çeşitli rehberler ekleyeceğim. Custom rom bölümü, root, backup ta, drm fix, kernel, busybox vs. gibisinden bunlar hakkında bilgi vereceğim.
    Hocam son olarak gps ini kullandiniz mi? İşim geregi gps i çok fazla kullanmak durumundayim tatmin edermi bilemiyorum..

Samsungda boyle bir sikinti yasamadim bugune kadar (gec baglanma, kopma yada stabilite gps için)

Diger iş telefonum asus laser felaket derecede vasat gps i..

GPS i sürekli kullanıyorum, trafik bilgisi almak için. Google Maps ile kullanıyorum genellikle, bağlanması 2sn sürüyor. Yönümü düzgün tahmin etmesi 3-4sn sürüyor. Kopma yaşamadım ankaranın köprü alt geçitlerinde. Kapalı tünel gibi yerlerde tabiki bağlantı gidiyor.
    Tesekkur ederim Hocam,

Konunuzda hayirli olsun bu arada 👍

• ouzqan kullanıcısına yanıt
    eyv hocam
  • 
Sayfa: önceki 511512513514515
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.