Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (504. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar daha yeni Nougat 7 ye geçtim ve sanki pil daha hızlı tükeniyor artı ekran eskisi gibi ince ve hassas işlemiyor gibi geliyor bana. Ama pil konusunda eminim. Ürün hala garantili 1 sene tık sıkıntı yok Android 6 ya nasıl geri dönebilirim yada ne yapmam lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Sony anlaşma imzaladılar o kadar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LiLaLo kullanıcısına yanıt
    Xperifirm ile 5.11 ile biten yazilimi indirin 2.6gb boyutunda. Flashtool yukleyin bilgisayara, indirdiginiz dosyalar ile ftf olusturun. Telefon driverlarini kurun ve flashtool ile ftf dosyasini flashlayin.

Her sey bu kadar nasil yapilacagini detaylariyla ogrenmek icin youtubedan izleyin, konu icerisinde onlarca kez paylasildi arayip bulmaniz gerek yada..

• Sony ugrasiyorsa en stabili onlardan cikar zaten. Z5 icin sunulursa bizde deneriz..

• Peki sizde nasıl durum, bir repair ile kurtarır mıyım yoksa marshmallow 6.0.1 e geri mi döneyim?

• Daha önce soran oldu mu bilmiyorum ama yardıma ihtiyacım var.. Arka kapak kırıldı şu 20 tl'lik olanlardan aldım 2 defa onlar da anında gitti ve artık orijinal bir kapak almak istiyorum nereden temin edebilirim bilgisi tecrübesi olan var mı ?
  • LiLaLo kullanıcısına yanıt
    Repair yapmayın. xda da konum mevcut. 1 den 14 e kadar olan adımları uygulayın.

Telefon hafızasındaki fotoğraflarınızı alıp işlemleri uygulayın.

Wipe seçeneklerini seçeceksiniz bu kadar.. Her şey detaylı anlatıldı zaten..

XDA Developers
    [FTF][OLD Nougat][32.3.A.2.33] E6603/33/53/83 Google Drive + Patched Kernels
    https://forum.xda-developers.com/xperia-z5/general/ftf-e6603-33-53-83-google-drive-patched-t3581463

• technoburak T kullanıcısına yanıt
    Bu telefonun arkası cam değil, nasıl bir işlem sonucu kırabildiniz?
    yaklaşık 2 metreden yere çakıldı tam da arka tarafı ve tuz buz oldu orijinal olan.. gg ve n11 tarzı sitelerden aldığım arka kapaklar ise en ufak düşmede pert oldular ve orijinal olmayan bu kapaklarda geçe foto çekemez oldum flaş yansıma tarzı birşey yapıyor ve fotoların yarısı yeşil çıkıyor flaş kullandığımda..
    Flaş kısmında normalde bir bölüm var sizin ucuza aldıklarınızda flaş kısmı düz camdır, patladığında kameraya sızar.. Kamera çevresi süngeride kaliteli olmalı ayrıca.

Bahsettiğim ürün bu..

bu üründe benzer sorunlar yaşamayacaksam vereceğim artık burdan sipariş sanırım TR de alabileceğim bir yer yok...
    Arkası buzlu cam.XZ metal.
    TR den aldıklarınızda aliden alıyor 3-4 dolara.. Arayın tr de belki bunu daha önceden getirip satan vardır. Pahalı olanlara bakın yani tavsiyem.. 50 liralıklara filan.. Resimlerde belli olmazsa arar sorarsınız.
  • Carfreak kullanıcısına yanıt
    Burası z5 forumu.
    Tamam bende z5 için arkası buzlu cam dedim xz de metal dedim.
    yardımın için teşekkürler.. Sanırım aliexpresten vereceğim siparişi artık bekleyeceğim bir süre mecburen..
  • Arkadaşlar Z5 kullanıcısıyım. Sizde de hotspot açtığınızda telefonda ısınma oluyor mu? Sadece hotspot için de değil her şeyde ısınmaya başlıyor. Bu yüzden anakartı yaktım. Değiştirdiler ama hala sorun devam ediyor.
  • Carfreak kullanıcısına yanıt
    Bu arka kısım cam mı şimdi? Öyleyse bilmiyordum ama benimki plastik sanırım. Ben bu cihazı deneme amaçlı bükmeye zorladım, arka kısım esnedi ve elimi değdiğimde plastik gibi hissi var pütürlü..

Eğer cam ise koruyucu cam takayım madem kırılır uğraştırır bizi :(

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

• Gece telefonum problemsiz calisiyordu. Sabah uyandigimda hicbir tepki vermemeye basladi. Sarja takiyorum bildirim isigi yanmiyor. Acma kapatma tusuna basiyorum tepki yok. Sadece sarja takinca hafif bi isinma oluyor. Sorum şu. Koselerinde dusmeden dolayi eziklikler var. Ganati disi kalmismidir? Garanti disi kalmissa ne kadara yaptirabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: FrknEgeOztrk

1,1.5 senede bataryası ölüyor cihazın. Sizinle alakalı değil. Servise vereceksiniz. 10-20 sayfa önce bunu yazmıştım ben.

Hocam ücret alırlar mı garanti devam ediyor

• 
Sayfa: önceki 502503504505506
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.