Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (502. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Son güncelleme bana kalırsa tam bir muamma. Ben güncelledim companion ile temiz kurılum yaparak ve Bildirim ve staminanın ingilizce olması dışında bir problemim yok. Pil,ses vs vs gibi sorunlar yok. Oyun dışında sosyal medya neredeyse tüm gün gezinirim en az bir saat konuşmam olur,müzik en az 2 saat dinlerim pil akşamı rahat çıkarıyor.Görüntülü görüşmede yapıyorum oğlum ile günde yarım saat.fotoğraflar falan bayılıyor arkadaşlarım tasarımı da çok güEl vs...Amma velakin oyun yok oyunlarda bildiğin yanıyor makine. Bence ihtiyacınıza göre düşünüp karar verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alpagu71 A kullanıcısına yanıt
    Alabilirsiniz. Herhangi bir önemli sorunu yok telefonların. Dual olanlar ısınmıyor. Tek bilindik ve genel sorunu kameralarda köşelerde bozulma.. Android 7 ile kullanmak zorunda değilsiniz Android 6 da sorunsuz cihaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 7 Mayıs 2017; 23:36:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpagu71

Şu an son güncellemeyle z5 dual alınır mı? Isınma durumunu geçelim başka bir kronik sorunu var mıdır? Teşekkürler.

Bence cidden üst düzey bir telefon belki benim gibi ilk defa böyle bir telefon kullanan birisi çok objektif yorum yapamatabilir çünkü bundan önce ki telefonum htc Desire 610 du. Ama 4K video kaydı bile başlı başına bir olay bana göre. Onun dışında tasarım mükemmel ötesi. Çok şık. 2 aydır kullanıyorum ısınma dışında cidden bir sorun yok gibi ama ilerde bu ısınma zamanla telefonun donanımsal parçalarına zarar verir mi diyede düşünmeden edemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Alabilirsiniz. Herhangi bir önemli sorunu yok telefonların. Dual olanlar ısınmıyor. Tek bilindik ve genel sorunu kameralarda köşelerde bozulma.. Android 7 ile kullanmak zorunda değilsiniz Android 6 da sorunsuz cihaz..

Kameralarda köşelerde bozulma ne oluyor hocam?

• arifomer kullanıcısına yanıt
    Bu konuda tartışılıyor : https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z5-Z5-Compact-Z5-Premium/Z5C-blurry-camera-images-more-blur-on-the-left-side/td-p/1043401

Köşelerde dışa doğru bir dağılma, bulanıklaşma artık ne derseniz.. Renklerde kayma oluyor. Orta çok net ama bazen 2 bazen 4 köşede oluyor bu.. Lens ile alakalı bir durum.

Örnek fotoğraflar burada mevcut :

Buda bir başkası :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 8 Mayıs 2017; 0:57:11 >

• quote:

Bu konuda tartışılıyor : https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-Z5-Z5-Compact-Z5-Premium/Z5C-blurry-camera-images-more-blur-on-the-left-side/td-p/1043401

Köşelerde dışa doğru bir dağılma, bulanıklaşma artık ne derseniz.. Renklerde kayma oluyor. Orta çok net ama bazen 2 bazen 4 köşede oluyor bu.. Lens ile alakalı bir durum.

Örnek fotoğraflar burada mevcut : https://photos.google.com/share/AF1QipNgCYwxNlxgidIuDNtjxMORIui0EcsOzP4wmjfUCk_kGXmE7aKceZtoLFAP3cj4PQ/photo/AF1QipPCAevtj-5e2-TA-tUbtke0hiaAoAS1A8vj6z0y?key=Mjl2WnFDUkgtZTZBT1lmSWtudDNuUEkzMVRHQ0dn

Buda bir başkası : https://photos.google.com/share/AF1QipNgCYwxNlxgidIuDNtjxMORIui0EcsOzP4wmjfUCk_kGXmE7aKceZtoLFAP3cj4PQ/photo/AF1QipO9mljzCcC3ESvGB6E3v6Y_V1WBkqkvjhQkLqrW?key=Mjl2WnFDUkgtZTZBT1lmSWtudDNuUEkzMVRHQ0dn

Buna hiç dikkat etmemiştim. Bilgilendirme için teşekkür ederim. Az önce birkaç deneme yaptım çok bariz bulanıklık yok gibi ama yinede biraz var.

Verdiğiniz linkteki bazı fotoğraflar korkunç hele bir fotoğrafta ağaç photoshop ile sağa doğru söndürülmüş gibi çok fena.

Bu yaşıma kadar 3 sony marka ürünüm oldu biri şuan kullandığım z5 dual diğer ikisi laptoptı

Laptoplardan biri vgn fz31 m modeliydi sanırım ısınma problemi nedeni ile ekran ana kart herşey zamanla bozuldu 2-3 kere garantiye gitti geldi ve yine bozuldu ve garanti bittiği için çöpe gitti. Yine sony e güvenip 3D Laptop aldım onda ısınma sorunu hiç olmadı ama zamanla ekranda titreyen çizgiler belirdi ve garantiye gönderdim. Yazılımsal deyip sorunu çözdük deyip geri gönderdiler ve gerçektende sorun çözülmüştü ama 1 ay sonra o çizgiler yine belirdi ama garanti de bittiği için göndermedim ve şekilde kullandım.

Bir daha sony almaya tövbe etmişken bu telefon hediye edildi ve şimdi yine ısınma sorunu karşıma çıktı. Bunun üzerine sizin mesajdaki kamera sorununu gördüm. Kafayı yiyeceğim artık. Böyle isim yapmış bir marka ile yüzüm hiç ama hiç gülmedi

• arifomer kullanıcısına yanıt
    Şanş işi biraz. Elden çıkarın beğenmediğiniz ürünü çok değer kaybetmeden. Her malın bir alıcısı vardır derler, o hatayı kabullenecek insanlar çıkar karşınıza. Beğenmediğimiz bir ürünü elde tutup, sürekli onun sorunlarıyla kafa yormaktansa satar kurtulurum. Benim akıl sağlığımdan, konforumdan önemli mi..
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    kamerada bozulma 7 güncellemesinden sonra mı oldu?
  • quote:

Şanş işi biraz. Elden çıkarın beğenmediğiniz ürünü çok değer kaybetmeden. Her malın bir alıcısı vardır derler, o hatayı kabullenecek insanlar çıkar karşınıza. Beğenmediğimiz bir ürünü elde tutup, sürekli onun sorunlarıyla kafa yormaktansa satar kurtulurum. Benim akıl sağlığımdan, konforumdan önemli mi..

Hocam abimin hediyesi o yüzden manevi bir değeri var yoksa cidden sony e tovbeliyim

• bursalıtimsah kullanıcısına yanıt
    Bende de öyle telefonu yeniden başlat

Sorun lens ile alakali. Yazilimin sorunu degil..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    anladım bayağıdır araştırıyorum ilk defa duydum bu sorunu xz ye kayıyım o zaman. Teşekkürler.
    Bu konuya baksaniz yeterdi onceki sayfalarinda onlarca kez bahsedildi. XZ yi daha iyi arastirin.. pisman etmesin. Aradaki fiyat farki oldukca fazla. S7 de bakabilirsiniz guzel cihaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 8 Mayıs 2017; 11:39:13 >
    s7 de güzel ama samsung gereksiz bir sürü şey yüklüyor telefona xz ye bakalım bir de.
    dualda da mı kameralarda bozulma var ?
    Bende 23MP fotograflarda cok belli oluyor ama 8MP cektiklerimin hepsinde olmuyor. Arka isik vs. etkiliyor durumu.

Su mesajda ornekleri var inceleyiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=121622401

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 8 Mayıs 2017; 16:27:28 >
    bu bozulmalar odaklama ile ilgili olabilir mi?
    Belkide, merkeze çok net ve güzel odaklıyor cam gibi köşelere doğru bulanıklaşmalar oluyor. Forumlarda xda da community de merceklerle alakalı bir şey olduğu söylenildi..
    anladım verdiğiniz linkteki fotoğraflar beni pek rahatsız etmedi hatta hiç fark etmedim bozulmaları.
  • benim kullandığım Z5PREMİUM da aynı sorun var hatta konuya yazdım ama kimse cevap vermedi bende sadece bende sorun var diyordum,sonra yabancı forumlardada aynı sorunun olduğunu gördüm.Fotoğrafta orta odak çok güzel yanlar bildiğin bulanık.
  • 
Sayfa: önceki 500501502503504
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.