Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (493. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ayarlara gelin, en altta klavye ve dil ayarları var oradan, QWERTY Türkçe seçin türkçe karakterler gizlenecek, uzun bastığınızda gözükecek. Antutu skoruna takılmayın, orada parayı veren düdüğü çalar. Cihaz hızlı zaten yapılacak ne iş var ki telefonda :) Açamadığı hiçbir şey yok..
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle ilginiz için teşekkür ederim.

Dediğiniz yerde tam olarak nerede bulamadım

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran klavyesine girin oradan da xperia klavyeye. Ardindan dil seceneklerinde.. Orada ayrica klavye yukseklik ayari var boyunu uzatip kisaltabilirsiniz.

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

Oldu hocam çok teşekkür ederim.

Bu mesajımıda size yeni klavyem ile yazıyorum.

Bi yerde okumuştum z5 nougatla 4k video calısmıo yazılar büyük ekran cok net degıl batarya durumu sıkıntılı die..suan bu sorunlar yok diyorsun yani?en son guncelleme yapı numarası nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bosyaf -- 24 Nisan 2017; 9:51:44 >

• ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

Evet arkadaşlar sonunda z5 e manuel modd yüklemeyi başardımmmmmm !!!! Cihaz drm fix li herkes bootloader açmaktan korkuyor korkumuzu yeneceğiz öle x reality gidiyor yok kamera daha kötü çekiyor yok böle bişey arkadaşlar kerneli yüklüyorsunuz ve drm fix yapılmış oluyor 23 mp de scn ayarı yapıp onların isosuyla oynayabiliyoruz resimde gördüğünüz gibi hiçbir sınır kilit yok :) artık çok iyi fotoğraflar çekebileceğiz z5 severler için çok iyi bir haber olacağını düşünüyorum gece mavileşme yok artık çünkü xz nin yazılım motorunu kullanıyoruz manuel focus herşey açık hepimize hayırlı olsun bu mod

• quote:

Orijinalden alıntı: bosyaf

Bi yerde okumuştum z5 nougatla 4k video calısmıo yazılar büyük ekran cok net degıl batarya durumu sıkıntılı die..suan bu sorunlar yok diyorsun yani?en son guncelleme yapı numarası nedir?

4k calisiyor kim dedi onu acaba.

Yazilar normal, ekran net.

Batarya konusu kisiden kisiye degisir.

Ben sosyal medya uygulamari kullanmiyorum, 4-5 saat arasi gidiyor.

Ilk nougat surumlerinde SES problemleri vardi, son yurumde yasamadim.

• brkinxda kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun, aylardir var zaten diyeceğim ama hevesinizi kimak istemiyorum :)

Vardı ammavelakin stabil çalışmıyordu noise reduction gibi özellikler çalışmıyordu şuan gerçekten on numara olmuş haklısınız önceden vardı

Cyberian ı kastediyorsanız onu sevmiyorum problemleri var hafiften bu xnext di sanırım ismi xz liblerinin aynısı kopyalanmış

Yok bunu kastediyorum..

Kasım 2016 dan bu yana var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: brkinxda

Evet arkadaşlar sonunda z5 e manuel modd yüklemeyi başardımmmmmm !!!! Cihaz drm fix li herkes bootloader açmaktan korkuyor korkumuzu yeneceğiz öle x reality gidiyor yok kamera daha kötü çekiyor yok böle bişey arkadaşlar kerneli yüklüyorsunuz ve drm fix yapılmış oluyor 23 mp de scn ayarı yapıp onların isosuyla oynayabiliyoruz resimde gördüğünüz gibi hiçbir sınır kilit yok :) artık çok iyi fotoğraflar çekebileceğiz z5 severler için çok iyi bir haber olacağını düşünüyorum gece mavileşme yok artık çünkü xz nin yazılım motorunu kullanıyoruz manuel focus herşey açık hepimize hayırlı olsun bu mod

Nasıl yukleyeblrz rehber varmı

• newvirtusft N kullanıcısına yanıt
    Üst mesajda paylaştım linki, twrp den flaşlayın.

Z5:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 24 Nisan 2017; 20:5:35 >
    Merhaba hocam bende de z5 var şuan bu manuel mod da bunları direk kullanabilirmiyim yoksa bişeyler mi yüklemeliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Üst mesajda paylaştım linki, twrp den flaşlayın.

Z5:

konudaki yazışmalarınızı gördüm. şuan bendede existenz güncel rom yüklü kamerada pek kullamadığım için ek uygulamalar ilgimi çekmedi hiç :) bahsi geçen xnext in romdakine + ları nedir (androplus V42 kernel var).

birde eskisi gibi vaktim olmadığı için şu modu deneyemedim . siz kullandınız mı ?
    XDA Developers
    [MOD][6.0+][ v1.8 ][THERMAL-TWEAK] SmarTemperatureX | The best balanced S810 Ever!
    https://forum.xda-developers.com/xperia-z5/development/mod-smartemperaturex-best-balanced-s810-t3438890

• osmancan71 kullanıcısına yanıt
    Manuel camera ozelliklerini aciyor. Pozlama iso vb. kendiniz oynayabiliyorsunuz tek artisi bu.

O modu kullanmak istedim ama kurulumda bircok hata verdi gelistiriciye dedim hatalar onemli degil dedi. Cok bir artisi yok soyleyim. Cihazin isinmasini engelliyor deniyor ama zaten benim dual hic isinmiyor.. Sonuclari kiyaslamak icin milimetrik olcumler gerek sanirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 24 Nisan 2017; 23:10:20 >
    O hatalar düzeldi hocam birkaç çekimim var atarım şimdi

Sizin için çok önemli olmayabilir ama artık shutter speed filan bunlar olması gereken önemli özellikler süper otomatik mod düzeliyor bir kere onu söyleyim

• selman_aveo70 S kullanıcısına yanıt
    bootloader açıyorsunuz drm fix için kernel yüklüyorsunuz recovery de yanında geliyor supersu.zip ten flashlayıp root atıyorsunuz sonra zip halindeki bu kamera modunu da flashlıyorsunuz ve iş bitiyor

• ★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

• 
Sayfa: önceki 491492493494495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.