Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (491. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fotoğrafı hem düşük ışık hemde ters ışık olarak düşünürsek gerçekten başarılı. Renkler solgun ama olsun o kadar.. Tam kestiremendim ama cami veya türbe içi sanırım..
  • Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Peki tamam. O zaman TA yedeği alınmamış ve patchlenmiş cihaz olma olasılığı olduğundan ikinci ellerinden uzak durunuz.

Patch nedir diye merak edenler bu konuma baksın :
    XDA Developers
    [FTF][OLD Nougat][32.3.A.2.33] E6603/33/53/83 Google Drive + Patched Kernels
    https://forum.xda-developers.com/xperia-z5/general/ftf-e6603-33-53-83-google-drive-patched-t3581463

DM-Verity, Sony RIC, DRM Keys gibi sony güvenlik önlemlerini bypass eden ve cihazı sanki orjinal sony romu kullanıyormuşçasına kandıran bir sistem. Root, busybox, xposed, magisk, gibi araçları kullanmanıza ve twrp yüklemenize olanak sağlıyor.

• Merhabalar, esıme Z5 dual yada honor 7 almayı dusunuyorum da hangısını tavsıye edersınız? yardımcı olabılecek var sa sevınırım..
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    burada bir program linki felan göremedim hocam. bana mesj yoluyla özet geçebilirseniz sevinirim. saygılar...
  • acemi33 A kullanıcısına yanıt
    Orijinal patch konusu şu:
    XDA Developers
    [ROOT][Kernel][TWRP] repack of the stock kernel with dm-verity and SONY RIC off
    https://forum.xda-developers.com/xperia-z5/development/root-automatic-repack-stock-kernel-dm-t3301605

BL unlock öncesi TA yedeği için: (bunun için 5.1'de olmak gerekiyor)

Bu da daha yeni bir metod: (bunun için de 6.0'da olmak gerekiyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 22 Nisan 2017; 10:54:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• acemi33 A kullanıcısına yanıt
    Google Drive - Ready to ROCK

Yazan yerde tum dosyalar. Anlatim zaten ozet sekilde, ingilizceniz yoksa google translate ile halledebilirsiniz.

• Elessar Eredhian kullanıcısına yanıt
    Bu kisi bl unlock veya patched kernel istemiyor. Zaten cihazi garanti dahilinde ve yeni cihaz.

Nougat yazilimi kendi yukleyecek flashtool ile sadece, yanlis yonlendirmeyelim..

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Cami içi hocam fena ters ışık vardı bir de ben kıstım parlaklığı sonradan düzenleme yaparken ortadaki parlak kısmı daha çok ortaya çıkarmak için.

• Sondoron S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Manzara çekimi dışında gayet başarılı, manzara çekimlerinde kenarlardan bulanıklaşma fotoğrafı çok etkiliyor

• Merhaba, z5 kullanıcıları hangi kılıfı kullanıyor ben aranıza yeni katıldım. Kılıf almak üzereyim tavsiyelerinizi bekliyorum

• arifomer kullanıcısına yanıt
    Hocam tavsiye olarak sert plastik, mika kılıflardan almayın telefon çerçevelerinin daha erken deforme olmasına neden oluyor.
    2 tane bundan var bende çok şık ve kaliteli malzemesi
    aliexpress.com
    US $7.99 |Case For Sony Xperia Z5 NILLKIN Brand Super Frosted Shield hard back cover for Sony Z5 with screen protector Retail package|case for samsung galaxy ace s5830|case for cube u30gt|case for htc aria - AliExpress
    https://www.aliexpress.com/item/Case-For-Sony-Xperia-Z5-NILLKIN-Brand-Super-Frosted-Shield-hard-back-cover-for-Sony-Z5/32514192625.html?spm=2114.13010708.0.0.UkRAnW

• http://www.hepsiburada.com/sony-xperia-z5-style-cover-stand-kilif-p-HBV000002J8Z4

Bu nasıl olur hocam bunun ekranlıları çok pahalı bu nispeten daha ucuz. Hem orjinal sony marka. Ne dersiniz?

Hocam burda bi yanlışlık var. Resimdeki kılıf Xperia Z2nin kılıfı. Sony'nin Z5 için ürettiği bu tarz kılıf scr42 100 tl civarında fiyata sahip
  • quote:

Orijinalden alıntı: slord236

Hocam burda bi yanlışlık var. Resimdeki kılıf Xperia Z2nin kılıfı. Sony'nin Z5 için ürettiği bu tarz kılıf scr42 100 tl civarında fiyata sahip

Uyarınız için çok teşekkür ederim. Alıp iade ile uğraşacaktım birde.

Hocam size zahmet veriyorum ama aşağıda ki linkten tavsiyede bulunur musunuz? Çok makbule geçer cidden

http://www.hepsiburada.com/ara?q=xperia+z5+k%C4%B1l%C4%B1f+

• Bu kılıfın Xperia Sp için olanı bende de vardı. Nillkin sağlam firmadır ama telefonlarımız o kadar iyi değil maalesef. Sert kılıfa göre bizim telefonlar narin kalıyor. Z5 Premiumda bunu iyice net gördüm.

arifomer hocam Sony nin kendi kılıfını alacaksan Sony store ları dolaş bazen güzel fiyata alabiliyorsun aksesuarları. Ama yurtdışından alman daha kârlı olabilir.
    Rica ederim. Şuna bakabilirsiniz bence ama hiçbirini kullanmadım daha önce. En mantıklısı aliexpress'ten nillkin marka kılıflara bakmak
    http://www.hepsiburada.com/case-4u-sony-xperia-z5-gizli-miknatisli-kapakli-kilif-lacivert-p-TELKILC40289
  • Arkadaşlar Z5 telefonuma root ve rom atmak istiyorum, ilk mesajdaki bilgiler güncel mi onları mı takip etmeliyim?
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Ben 1 senedir periyodik olarak kullanıyorum hocam bu kılıfları. Takıp çıkarırken dikkat ediyorum, yumuşak bi bezle bi kenarından tutatak çıkarıyorum mesela. Kılıftan kaynaklı bi deforme, boya atması vs. olmadı
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Hocam ben kullanalı 6 ay oldu ve kılıftan da kaynaklanıyor olabilir ama sert kılıftan dolayı 1-2 yerde ufak noktasal hasarlar oluşmuş durumda. Birde siz bezle falan dikkat ediyorsunuz çoğumuz o kadar dikkat etmeyeceğimiz için bence yumuşak kılıflar daha iyi bir tercih olabilir . Tabi bu kılıflar da bir diğer etkende ne kadar sıklıkla takıp çıkarılacağı eğer çok takıp çıkaran biri iseniz sert kaplar deforme etme olasılığı daha da artar.
  • 
Sayfa: önceki 489490491492493
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.