Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (494. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz değil baya fark var xz camera liblerinden bahsediyoruz burda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • brkinxda kullanıcısına yanıt
    Size bir sey demedim ki ne hatalarindan bahsediyorsunuz?

Biz thermal mod dan bahsediyoruz kamera ile ilgili konusmadim..

• quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Manuel camera ozelliklerini aciyor. Pozlama iso vb. kendiniz oynayabiliyorsunuz tek artisi bu.

O modu kullanmak istedim ama kurulumda bircok hata verdi gelistiriciye dedim hatalar onemli degil dedi. Cok bir artisi yok soyleyim. Cihazin isinmasini engelliyor deniyor ama zaten benim dual hic isinmiyor.. Sonuclari kiyaslamak icin milimetrik olcumler gerek sanirim.

anladım mod işi boş heralde :) zaten çoğu romda modların sağladığı bariz avantajlar gömülü oluyor o yüzden denemeye üşendim bende :) bilgi için teşekkürler

pozlamadan kasıt hangi özellik ss atama imkanınız varmı.
  • brkinxda kullanıcısına yanıt
    XZ camera libleri 0.5 beta da var oda XZ icin zaten Z5 icin olan surumde degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 24 Nisan 2017; 23:24:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brkinxda

bootloader açıyorsunuz drm fix için kernel yüklüyorsunuz recovery de yanında geliyor supersu.zip ten flashlayıp root atıyorsunuz sonra zip halindeki bu kamera modunu da flashlıyorsunuz ve iş bitiyor

Hocam çok teşekkür ederim Allah razı olsun :) fakat bun dediklerin benim telefondan hiç mi hiç anlamadığım anlamına geliyor ;) root room olayı sanırım sağolun

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Tmm şimdi okudum tekrar benim hatam

• selman_aveo70 S kullanıcısına yanıt
    Zaten bir drm takıntısı var genel olarak x reality yok olacak screen mirroring çalışmayacak kameradaki ek uygulamalar düzgün çalışmayacak sony uygulamaları çalışmayacak bunlara artık çözüm bulundu yani biraz root rom işleri sıkıntı haklısınız yanlış kernel atarsanız telefonun bootloop a kadar yolu var ondan dikkat etmek lazım

• osmancan71 kullanıcısına yanıt
    DSLR kullandiniz mi daha once, o anki isigi rengi isoyu ayarlamanizi saglayan ayarlar sunulur. Kusursuz fotograflar icin sunulan 4-5 tane ayar. Eger otomatik modda kullaniyorsaniz bunlari ideal sekilde secmeye calisiyor. Bu uygulamada kisitlar acik. Zaten existenz kullaniyormussunuz. Kurun denemeye deger..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 24 Nisan 2017; 23:33:5 >
    Existenz şarj konusunda gerçekten efsane

• quote:

Orijinalden alıntı: brkinxda

Tmm şimdi okudum tekrar benim hatam

Konusu cok karman corman adamin, olur boyle seyler.

• quote:

DSLR kullandiniz mi daha once, o anki isigi rengi isoyu ayarlamanizi saglayan ayarlar sunulur. Kusursuz fotograflar icin sunulan 4-5 tane ayar. Eger otomatik modda kullaniyorsaniz bunlari ideal sekilde secmeye calisiyor. Bu uygulamada kisitlar acik. Zaten existenz kullaniyormussunuz. Kurun denemeye deger..

play.google.com
    DSLR Camera Pro - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.vipek.camera

dslr galiba bu apk sına bakayım bi :)

Dslr dan kastim canon nikon makinalar falandi :) Bu da olur tabi ayni detayli ozellikleri sunuyor. 4pda da var bu paylastiginiz apk, simdi indirdim bende bir test edeyim.

Edit: Guzel uygulamaymis ama 8MP siniri var bunda da. Sony illa koruyacam diye herseye kisit koyuyor :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 24 Nisan 2017; 23:58:31 >
  • quote:

Dslr dan kastim canon nikon makinalar falandi :) Bu da olur tabi ayni detayli ozellikleri sunuyor. 4pda da var bu paylastiginiz apk, simdi indirdim bende bir test edeyim.

Edit: Guzel uygulamaymis ama 8MP siniri var bunda da. Sony illa koruyacam diye herseye kisit koyuyor :/

haha :D dediğim gibi kamera konusunda pek bilgim yok google baktım makineler çıktı ama benim gibi bilgisiz birine heralde apk önermiştir dedim :p . bu arada diğer arkadaş existenz rom şarjına güzel demiş acaba benim batarya kalibrasyonu mu bozuldu :D (telefon7-8 aylık)yoksa eski alışkanlığım olan 2g de kullanmayı 3g ile değiştiğim için midir bilmiyorum ama bariz bi fark göremedim stock ile arasında. (işlemci ayarlarınıda kısıp ondemand a getirdim iki gün önce)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancan71 -- 24 Nisan 2017; 23:59:55 >
    Bende existenz i uzun süre kullandım, batarya süresi için değil ama ben XZ arayüzünü sevdiğimden ve existenz de olduğundan kullandım. Temalarıda hoşuma gidiyordu. Batarya konusunda kötü çünkü stabil olmayan SunKernel kullanıyor existenz. Nougat çıkınca çokca dönüş yaptım MM ile N arasında.. En son .33 sürüm nougatda kaldım. Tüm sistem uygulamalarını sildim neredeyse. İşime yarayan arama mesaj radyo hesap makinesi dışında bir şey bırakmadım telefonda. Şimdi 4-5 saat ekran süresi alıyorum cihazdan. 1 saat oyun oynayarak. Sosyal medya uygulamaları yok tabi, sadece whatsapp var. Daha çok youtube, spotify ve brave browser için kullanıyorum telefonu. Sürekli 4G açık tabiki.

Birkaç kez denedim 2G-3G-4G ile en az batarya 4G de tüketiliyor. Diğerlerinde cihaz çok daha fazla yoruyor kendini yetirmek için.. Tabi bu benim kendi deneyimim çoğu kişide değişiyor durum. Bende arka planda çalışan facebook, twitter, snapchat vb. servisleri olmadığından olabilir.

• quote:

Bende existenz i uzun süre kullandım, batarya süresi için değil ama ben XZ arayüzünü sevdiğimden ve existenz de olduğundan kullandım. Temalarıda hoşuma gidiyordu. Batarya konusunda kötü çünkü stabil olmayan SunKernel kullanıyor existenz. Nougat çıkınca çokca dönüş yaptım MM ile N arasında.. En son .33 sürüm nougatda kaldım. Tüm sistem uygulamalarını sildim neredeyse. İşime yarayan arama mesaj radyo hesap makinesi dışında bir şey bırakmadım telefonda. Şimdi 4-5 saat ekran süresi alıyorum cihazdan. 1 saat oyun oynayarak. Sosyal medya uygulamaları yok tabi, sadece whatsapp var. Daha çok youtube, spotify ve brave browser için kullanıyorum telefonu. Sürekli 4G açık tabiki.

Birkaç kez denedim 2G-3G-4G ile en az batarya 4G de tüketiliyor. Diğerlerinde cihaz çok daha fazla yoruyor kendini yetirmek için.. Tabi bu benim kendi deneyimim çoğu kişide değişiyor durum. Bende arka planda çalışan facebook, twitter, snapchat vb. servisleri olmadığından olabilir.

kerneli ztn androplus ile değiştirdim ben slimx rom denedim tekrar existenz e döndüm 7.0 hiç yüklemedim abimdede z5 var ondaki stock rom sorunlar 6 ya göre daha çok olduğu için hala bekliyorum :) aslında birazda sıkıldım rom işlerinden xperia neo v telefonumdan beri sürekli rom vs.. denedim şimdide stabil olan neyse onda kalmak derdim :D tabi batarya performansıda önemli

• Arkadaşlar 32 yaşında bir abiniz bir kardeşiniz olarak soruyorum? Bi romdur dur Stocktur konuşulup duruyor.

Merakımdan soruyorum, bu telefonlar zaten bize en iyi performans için geliştirilmiyor mu neden sürekli müdahele ediyorsunuz? Bilmediğim için soruyorum, yanlış anlamayın

• arifomer kullanıcısına yanıt
    Malesef, istenilen ve arzu edilen "en iyi performans için geliştirilmiş cihaz" ama sunulan öyle olmuyor.

Satıcılar her sene daha iyisini yaptık diye yeni cihaz çıkarır ki eskisinin yerine yenisini satabilsin. Yeni cihazda eskisinde olmayan arayüzler, programlar, özellikler bulunur. Bu rom dur, mod dur, root dur.. denediğimiz ve kullandığımız her şey aynı paraya daha fazlasını elde etmemize olanak sağlıyor.

Tabi bunlara bizim gibi aynı özellikleri isteyen geliştiricilerde istediği için erişebiliyoruz. Onlar bizde neden bu yok da XZ cihazda daha iyisi var diyerek XZ olan özellikleri Z5 için düzenleyip çalışır hale getiriyorlar..
    Güzel anlatımın için teşekkür ederim, kafamda ki soru işaretleri bu açıklama ile yok oldu diyebilirim

Kesinlikle katılıyorum iyi özetlediniz ellerinize sağlık

• Hala adam gibi bir düzeltme yayınlanmaması insanı üzüyor :(

Hiç haberde yok gelecek mi gelmeyecek mi....

• 
Sayfa: önceki 492493494495496
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.