Şimdi Ara

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★ (489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14.318
Cevap
120
Favori
522.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    .33 güncellemesi sanırım. biraz geç gelmiş size..
  • quote:

Orijinalden alıntı: aknbedr

Ben yaklaşık 10 gün gelmesini bekledim OTA'dan gelmeyince dayanamayıp Xperia Companion'la yüklemek zorunda kaldım. Sonunda gelebildi demek, well done Sony.

Bu güncelleme telefona olumlu bir katkı sağladı mı sizde?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mx_61 M kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam tek değişen şey ses sorunu çözülmüş gibi gümbür gümbür çalıyor.. Onun dışında bazı yerler ingilizce olmuş... Pil hala çabuk tükeniyor. 21 gün oldu bu güncelleme yayınlanalı sözde Sony söz vermişti nisan ortalarında bir çok sorun çözülecek diye. belki de çoğu kullanıcı dil sorunu yaşadığı için güncelleme gecikmişte olabilir. Yabancı kullanıcılarda şikayetci dil konusunda bazı yerler onlardada ingilizce olmuş.
  • Sizce bu telefon alınır mı hala 2.eli

• Kutuzov K kullanıcısına yanıt
    Alınır hocam neden alınmasın ki donanımı gayet iyi ve 1000 lira seviyesinde pek alternatifi yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kutuzov

Sizce bu telefon alınır mı hala 2.eli

2.el almayın tavsiyem. Alıyorsanız sıfır alın veya 2.el fiyatına sıfır olan Mi5 gibi cihazlara yönelin.
  • Dostlar kamera ile video çekerken fhd veya 4k olarak Flash kapalı 2.dakikada kamera yüksek ısı uyarısı vererek kapanıyor.var mı yapabileceğim birşey?:(

• 2.el neden alınmasın ki hocam. İlanlarda görüyoruz temiz kullananlar fazlasıyla var. Kendimde çok al sat yaptım çok şükür 1 alışveriş dışında bir sorun yaşamadım . Çinli markalar tabi ki her zaman daha iyi ama günümüz teknolojilerinde garanti olmadan yüksek para bağlamak bence pek mantıklı değil.

blackmyth35 hocam arka planda çalışan uygulamalar varsa onları kapatarak bir nebze olsun iyileştirebilirsin. ama özellikle 4K için yapabilecek birşey yok ne kadar çekerse kârdır diyeceğiz.
  • blackmyth35 B kullanıcısına yanıt
    Deneme amaçlı çekeyim test edeyim dedim. 10dk oldu 4K da Flash açık şekilde çekim yapıyor, şimdi durdurdum 2.5GB olmuş video büyüklüğü ısınma yok cihazda.. Kendi hafızasına kayıt yapıyor ayrıca sd kart değil, onun yazma hızları düşük.

Sizin cihazda yazılımsal sıkıntı olabilir, çok şişmiş olabilir. Flashtool ile sıfırdan kurulum yapmayı deneyin sizin için çok önemliyse 4K. Ben ikinci kez kullanmış oldum :/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 20 Nisan 2017; 13:9:23 >
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Siz belki güven veriyorsunuzdur ama 2.el cihaz çok tehlikeli hele ki bu seviyede üst düzey cihazlar için.

Alan satma ihtiyacı duymaz bu cihazı satıyorsa ya bir sıkıntısı vardır yada parası boldur çok daha üst bir cihaza geçer 3000-5000 lik cihazlara. Swap cihaz olsa tamamdır alınır, TR garantili ve SIFIR DARBESİZ, ÇİZİKSİZ cihaz olsa tamamdır ama onun haricinde büyük risk..
  • theVerge T kullanıcısına yanıt
    Neden çok tehlikeli hocam? Garantisi olduktan sonra ne olabilir ki ? Hem satıcı temiz sorunsuz diyip sizde kontrol ettikten sonra başka ne problem olabilir ki ? Alan satma ihtiyacı neden duymasın ki ben z5 premium alalı 1 sene olmadı sıkıldım arada XZ ilanlarına bakıyorum ve gayette temizken telefon bunu resimlerini çekip ilana koyduktan sonra ne olacak ki hatta göndermeden önce her ürünü de test ederim . Güvenilir birinden aldığınızda da aynı şeyleri o satıcı da yapacaktır.
    Siz al-sat işlerini çok yapıyorsunuz anlaşılan. Hayırlı işler ne diyeyim.
    Hayır hocam öğrenciyim ben telefoncu falan değilim sadece tehlikeli demenize anlam veremiyorum. Tamam ticaret sonuçta her zaman bir risk vardır da sanki tüm 2.el alışverişler dolandırılma ile bitecek diyorsunuz. İyi günler dilerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Hayır hocam öğrenciyim ben telefoncu falan değilim sadece tehlikeli demenize anlam veremiyorum. Tamam ticaret sonuçta her zaman bir risk vardır da sanki tüm 2.el alışverişler dolandırılma ile bitecek diyorsunuz. İyi günler dilerim.

Ust seviye pahali bir cihaz aliniyor. Cihazi gorup OK diyorsunuz, biraz kullandiniz hosunuza gitti. Odediniz parayi aldiniz ve o adamla o an tum iletisim kopmustur.

Bu tur cihazlarin ikinci eli TEHLIKELIDIR. Cihaz harika gozukebilir fakat garantiden cikarmak 10sn suruyor. BOOTLOADER kilidini actiginiz an cihaz garanti disidir. Bunu sizin icinde soyluyorum. Cihazi alip PC uzerinden kontrol etmediginiz surece anlasilmaz BL acik mi kapali mi. Bu sebeple riske atilacak paraniz varsa buyrun devam edin..

Herkes yazilimdan anlamiyor, flashtool nedir adb nedir fastboot nedir bootloader nedir dahi bilmeyen insanlar var. Bu sebeple cok tehlikeli..

Hocam denedim ama normal video çekiminde de acayip ısınarak kapanıyor kamera. Cihaz ısınıyor diye oyun bile yüklemezken şimdide kamera çıktı başımıza. Flashtool ile ilgili bilgim yok ama companion ile onarım yaparsam bu seferde Android 7 ye yükseltecek

:((

Bootlaoder açık mı kapalı mı açılmış mı *#*#service#*#* üzerinden öğrenebiliyorsunuz hocam Bootloader unlocked: Yes yazıyorsa açılmış oluyor hatta uzun zamandır bootloader açmasam da kapattığınızda bile yazı hala Bootloader unlocked: Yes olarak kalıyor.

Üst seviye dediğiniz cihaz da orta seviyeye kaymaya başladı hocam sonuçta 820 ve 835 çıktı 3.nesil oldu artık.

Herkes yazılımdan anlamıyor ama burada tavsiye isteyen herkese yardımcı olmaya çalışıyorum zaten arkadaş ta burada tavsiye istemiş. Flashtool ile ilgili de gerekli yardımı yaparım hiç sorun değil.
  • blackmyth35 B kullanıcısına yanıt
    Sizi yanlis bilgilendirmeyeyim ben android 6 ile test etmedim. 7 nin son surumu .33 var bende ve dual cihaz. 6 da bu sorun vardir belki, dedigim gibi bu 2.kez kullanisim 4K yi. Android 6 kullanan birisi test ederse ve problem sizin cihazda ise, birlikte bakariz flashtool isine. Teamviwer uzerinden..

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 20 Nisan 2017; 14:46:23 >

Bootloader unlocked : yes degil bootloader unlock allowed yazar orada..

Patched kernel ile stock ile ayni olur cihaz her ozelligi calisir anlayamazsiniz..

Xda konum :
    XDA Developers
    [FTF][OLD Nougat][32.3.A.2.33] E6603/33/53/83 Google Drive + Patched Kernels
    https://forum.xda-developers.com/xperia-z5/general/ftf-e6603-33-53-83-google-drive-patched-t3581463

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 20 Nisan 2017; 14:59:25 >

Hocam bootloader açmadığınızda o yazıyor açtıktan ve açıp kapattıktan sonra Bootloader unlocked: Yes yazar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Hocam bootloader açmadığınızda o yazıyor açtıktan ve açıp kapattıktan sonra Bootloader unlocked: Yes yazar.

İlla beni uğraştırıyorsun... İddaa etmeyin :)

★ Android 7.1.1 ★ SONY XPERIA™ Z5 KULÜBÜ ★ BL UNLOCK & ROOT & KERNEL & RECOVERY & ROM ★

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theVerge -- 20 Nisan 2017; 14:55:57 >

• 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.