Şimdi Ara

Androcur sağlık karnesine yazdırılabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilen kişiler cevaplarsa sevinirim. Androcur (75 lira gibi bir fiyatı var) sağlık karnesine yazdırılır mı? Ayrıca Lustral (sertralin) ile etkileşime girer mi, birlikte kullanılırsa karaciğere fazla zararı var mıdır?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Androcur Sağlık Karnesine Yazdırılabilir mi?

Androcur, yalnızca endokrinologlar tarafından verilebilen reçeteli bir ilaçtır. Androcur kullanan erkekler, bu ilacı sağlık karnelerine yazdırabilirler. Ancak Androcur reçetesiz olarak alınmamalıdır.

Androcur, erkeklerde prostat kanseri ve diğer hormonla ilgili durumların tedavisinde kullanılır. Sağlık karnesine yazdırılabilmesi, tedavi geçmişinin dokümantasyonu için faydalı olabilir.

Androcur'un sağlık karnesine yazdırılması, tıbbi kayıtlarınızı güncel tutmanıza ve gelecekteki tıbbi değerlendirmeler için önemli bilgilerin bulunmasını sağlamaya yardımcı olabilir. İlaç kullanımınızla ilgili herhangi bir sorunuz veya endişeniz varsa, bir sağlık uzmanına danışmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Yazdırılamaz. Kusura bakma ama neden sürekli erkeklik hormonunu bastırmak için steroidler hakkında bilgi almaya çalışıyorsun ? cinsel problemlerin mi var ?
  • Cinsel dürtüleri azaltmak için mi kullanıcaksın?
  • Nette de fazla bilgi olmadığı için bilgi almak istiyorum hocam. Doktorlar bu sorulardan sıkılacağı için (ki genelde bizim okuldakiler başından savıyor) illa ki kullanmış olan birileri vardır diye buraya açtım.

Bir de bu sağlık karnesine yazılabilen ilaçların özelliği nedir, neye göre veriliyor neye göre verilmiyor yani?
  • Karneye yazılır ama öyle her pratisyen hekim veya aile hekimi yazamaz. Gerçekten sorunun olduğunu kanıtlayan bir uzman yazabilir. Lustral ne kadar kullanıyordun? Ne zamandır?
  • Cevabınız için teşekkür ederim, Allah razı olsun. Lustral'i (veya selectra) 16 aydır kullanıyorum, 1 yıldır da günde 100 mg olarak kullanıyorum.

Okuldaki hekimler yazabilir mi mesela? Nasıl kanıtlarım? (Bu arada sağlık güvencem SGK değil sadece itü'ye bağlı anlaşmalı eczaneler)
  • 16 ay uzun bir süre. ast-alt testi yaptırmanız (kan vererek) uygun olucaktır. Bunlar karaciğer fonksiyon testidir. Okuldaki hekimler yazamaz bir raporla veriliyordu yanlış hatırlamıyorsam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben okuldaki hekime son gittiğimde (uzmandı) dedim ki Lustral karaciğerime zarar vermiş midir, vermişse ne kadar zarar vermiştir. Bunu anlamanın yolu var mı dedim. Dedi ki bunlar ilacı içenlerin feedback bilgilerine göre anlaşılıyor (ki sorumun cevabı bile değil bu). Kısacası başından savdı beni gönderdi. Neyse anladığım kadarıyla bu ilacı parayla almak zorundayım. Teşekkür ederim cevaplar için. Vaktinizi ayırdığınız için.
  • Karaciğere zarar verip vermediği herhangi bir sağlık kuruluşunda bile yapılabilecek ast-alt testine göre karar verilebilir. Prospektüs okuyarak sanmıyorum Zaten bu testlerin 6 ayda bir yapılması lazım en azından bana öyle yaptırıyorlar.
  • Son bir soru sorsam olur mu? Okuldaki hekime gidip istesem, o benim o raporu alacağım uzmana sevk edebilir mi beni?
  • Evet edebilir.
  • androcur ilacı erkekliği bastırıyomu böle ilaçların var olduğu aklımın ucundan bile geçmezdi bana göre beşda ben olmak üzere çoğu gencimizin ihtiyacı var özellikle pc de ömür tüketenler için ilacı hastaneler ssk yazıyomu şimdi ayrıca ilaç psikoloji ilacımı.
  • Hayır hormon ilacı. Aldığın düzeye göre testosteronu ergenlik öncesi düzeye bile çekebiliyor.
  • Paxil ile etkileşime girer mi? Bu konuda bilgili birinin yardımına ihtiyacım var.
  • Paxil güçlü bir SSRI dır. Genellikle depresyon tedavisinde kullanılır. Siproteron asetat yani androcurda depresyon kontrendikasyonlar arasındadır. Fakat iki ilaç etkileşime girmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3RS!N

Yazdırılamaz. Kusura bakma ama neden sürekli erkeklik hormonunu bastırmak için steroidler hakkında bilgi almaya çalışıyorsun ? cinsel problemlerin mi var ?

ANDROCUR kanser ilacı deyilmi

raporla öder sanırsam
  • Bugün Androcur 100 mg x 30 tablet aldım. Size bir iki soru soracağım kullanan varsa bilgilendirebilir mi?

Ben body yapıyorum aynı zamanda, body'e yan etkisi olur mu?
    Başlangıç olarak ne dozda kullanmalıyım, tableti kırıp kullanabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Citizen

Bugün Androcur 100 mg x 30 tablet aldım. Size bir iki soru soracağım kullanan varsa bilgilendirebilir mi?

Ben body yapıyorum aynı zamanda, body'e yan etkisi olur mu?
    Başlangıç olarak ne dozda kullanmalıyım, tableti kırıp kullanabilir miyim?
    10 years challenge

Citi bu konuyu hortlattıysam mevzuyu anlamışsındır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.