Şimdi Ara

Andımız Neden Geldi Diyen Kız

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dedi ve Türkçe yazdı, cebindeki TÜRK kimliği ile :) -Türkçü Paylaşım

Andımız Neden Geldi Diyen Kız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence o yazıyı yazan troll.

Bir insan andımıza, istiklal marşımıza veya Atatürk heykeline saldırıyorsa sebebini etnik kökene değil ana-babasının başarısız eğitiminine hatta hiç gerçekleşmemiş eğitimine bağlamak gerekir. Konudaki mesajı atan kişinin büyük olasılıkla yakın tarih bilgisi de yok.

"küçüklerimi korumak, büyüklerimi saymak," şeklinde her yeri gayet mantıklı olan bir söz dizisinde 1-2 kelimeyi cımbızla seçmek art niyettir. Başka kime armağan olacaktı? Haçlılara mı? Yoksa 1071 yılında Anadolu'yu Roma İmparatorluğunun zulmünden kurtaranlara(ve bu sayede oraya giden {Kürt, Türk, Ermeni, Arap, ...} göçlerin önünün açılmasını sağlayanlara) mı? Milliyetçilik ve diğer tüm içeriklerdeki "Türk" sadece bir isimdir, birleştirici olma amacı vardır. Amacı tek bayrak, tek dil, ortak değerlerimizi korumaktır.

Sorusunu cevaplıyorum:

- dönüş hızına yetişilemeyen birine oy atarsan olacağı budur
    - eğer kaos teorisini seviyorsan tutan yok, dışarda suriye, ırak, sudi arabistan, libya, mısır gibi çeşitli ülkeler mevcut
    - düzen istiyorsan en çok saygıyı hakedenin ismini kullanmaktan gocunmayacaksın çünkü her kafadan bir ses çıkınca ingilizler fransızlar ruslar istila ediyor
    - şimdi sen ingiltereye kaçtın diyelim, oranın vatandaşı yaptılar diyelim, "ben kraliçeye bağlı olmak istemiyorum" mu diyeceksin??? Hem de ekmeğini yerken??? Kraliçeye şikayet edildi, konu kilit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 19 Ekim 2018; 12:58:28 >

• Senin varlığın bu millete yük zaten, varlığım yük varlığa yük olsun dersin olur biter...

• Küçük bir çocuğa tadı berbat olan brokoli çorbasını zorla içirirseniz, daha sonra istediğiniz kadar brokolinin faydalarını anlatın; o çocuk brokoliden nefret edecektir.
  • E bi s.... git o zaman da ulke bi rahatlasın varligini kimse istemiyor burda zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamza5806 -- 19 Ekim 2018; 12:48:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Esat gibi kimliksiz yapmak gerekli belkide.. 2-3 sene içinde ortalık karışırsa ırak-suriye-iran vs.

Türkiye misakı milli sınırlarına kavuşursa (kavuşmasada ) yeni yönetim sürücü ehliyetinde olduğu gibi stajyer vatandaşlık getirmelidir... stajyer vatandaşların oy kullanmaları ,askerlik, yüksek memurluk mv'lik, belediye başkanlığı vs yapmaları engellenmelidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek_Kisilik_Muhalefet -- 19 Ekim 2018; 12:53:18 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türklük bu değil ya, zorla metin okutarak kimseye bi faydamız olmaz. Andımızı bırakın her sabah Fatiha suresi zorunluluğu getirilse buna da karşı dururum, olmaz !
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pkklılar ve siyasal islamcılar rahatsız.

• Anlamadığım bu ülke de başka milletten insanlar var. Adam neden desin ki bunu. Mesela almanyadaki türklere deseler ki her sabah varlığım almanlığa armağan olsun. Bunu normal karşılarmısınız

• quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Anlamadığım bu ülke de başka milletten insanlar var. Adam neden desin ki bunu. Mesela almanyadaki türklere deseler ki her sabah varlığım almanlığa armağan olsun. Bunu normal karşılarmısınız
    Orası Almanların kurup bu seviyeye getirdiği ülke değil mi? İstedikleri şeyi söyletirler, beğenmeyen defolur gider.

• Normal karşılarım diyorsun yani. Ne mutlu türküm diyene demek benim için sorun olmaz ama insanlara bunu zorlamak bana anlamlı gelmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: webbie

Küçük bir çocuğa tadı berbat olan brokoli çorbasını zorla içirirseniz, daha sonra istediğiniz kadar brokolinin faydalarını anlatın; o çocuk brokoliden nefret edecektir.

• Almanya zorla hepinizi seve seve entegre ediyo sesiniz çıkmıyo Türkiye olunca mesele oluyo...
  • her şey iyi güzel de arkadaşların o cümleye takılmaları normal. açıkçası ben bir fransız, ermeni, arap, ingiliz, kürt, laz vs vs olsam varlığım türk varlığına armağan olsun demem yani.

fakat sonuçta türk devletiyiz ve beğenmiyorsan o kısımı söylemezsin, oraya buraya itiraz edemezsin. zorla söylettirmek de ayrıca büyük bir yanlış.
  • Yav bu şerefsizler niye gerçek hayatta bunları diyemiyor.

• Derdi kürt olmakmış desene kimlik siyaseti istemiyorum diye

Türklerden bir farkı yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayakgoz

Anlamadığım bu ülke de başka milletten insanlar var. Adam neden desin ki bunu. Mesela almanyadaki türklere deseler ki her sabah varlığım almanlığa armağan olsun. Bunu normal karşılarmısınız
    Istediklerini yaparlar orasi onlarin memleketi kimse bedavadan bulmuyor ulkesini biz anadolu icin 1200 yildir mucadele ediyoruz hala sehitler veriyoruz almanlar da kolay birlesmedi adamlar bir taraflarini yirttilar ulus devlet olabilmek icin bismark rusya avusturya ve fransayla ayri ayri savasti ve kazandi suanda ise andimizin alman versiyonunu okutmalari sonuna kadar haktir uymuyorsa defolur gider nerden geldiyse

Not=3 amcam 1 halam dedem ve babaannem almanyada aileleriyle birlikte

• demek zorunda değiller.

• We Will Dominate kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum zorla türküm dedirtmek farklı etnik kökenden bir bireye faşistliktir zamanında bizlerde okuduk çoğu öğrenci ya okumuyordu ya da bitse de gitsek kafasındalardı şimdide okutulduğunda pek farkı olacağını sanmıyorum bir kaç kişi pkklı gibi şeyler yazmış her türk faşist olmadığı gibi her kürt pkklı değildir ha birde her pkklı da kürt değildir bu zihniyetin karşısında sürekli bunu zikretmekten ben rahatsızlık duyuyorum ama bu zihniyetteki kişi ve kişiler ne dediğini düşünmeden rahatça bok atıp konuşabiliyor ironi
  • Ben kürdüm. Varligim onurlu, haysiyetli, şerefli, adaletli olan, küçükleri koruyup, büyükleri sayan,ülküsü yükselip ileri giden türk halkina armağan olsun... Diger kendini türk sayip bunlarin zerresini tasimayan serefsizlere degil varligimi tirnagimi armagan etmem!

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.