Şimdi Ara

Anatolia 2.0 Resmi Açılış Duyurusudur !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Eski oyuncu kitlemizin isteği üzerine tamamen yenilenmiş Runuo 2.0 teknolojisi ile yeniden aktive edilen Ultima Online sunucumuz hakkındaki genel bilgiler aşağıdadır.

    Sunucumuz Samurai Empire ve Modain's Legacy ile birlikte gelen tüm özellikleri birebir barındırmaktadır.

    Yeni açılış ile birlikte 4 yılı aşkın süredir Anatolia içerisinde kullanılan eski karakter ve dünya bilgileri sıfırlanmıştır.

    Sunucu hakkındaki bir kaç ana kriter ise aşağıdaki gibidir ;

    Oyun İçi Kurallar ;

    http://uo.mix.gen.tr adresindeki kurallar yapısı baz alınmaya devam edilecek.Haftalık kontrollerde terbiye sınırlarını asarak goze batan hesaplar doğrudan SILINECEK.

    Oyun içi karakter isimleri ;

    Mix kullanıcı sozlesmesı baz alınacak sozlesme cercevesı dısına tasan yenı ısımlere sahıp karakterler hemen temızlenecek veya sılınecektır.
    http://www.mix.gen.tr/modules.php?name=Conteudo&pid=1

    Ultima online oynayan oyuncularımızın yukarıda açıklanan kuralları gormezden gelmesı veya umursamaması durumunda ikinci sefer bir uyarı yapılmayacak derhal gereken adli işlem yerine getirilecektir.

    Yeni sunucuda her türlü kazanç osi standartlarında seyredecek ph tipi uygulamalar vb. bulunmayacak ancak zanaatkar karakterler için bazı kolaylıklar sağlanacaktır.

    Sunucuya giriş yapılabilmesi için gerekenler aşağıdaki rehberde açıklanmıştır.

    http://sss.mix.gen.tr/index.php?action=artikel&cat=364076&id=1&artlang=tr

    MixSpy arabirimi kurulumu veya bağlantısında sorun yaşayan üyelerimiz için ise sunucu ip ve port bilgileri aşağıdadır.

    IP = 212.175.208.198
    PORT = 3300

    Sunucunun donanım bilgileri ise aşağıdaki gibidir ;
    Amd Athlon 64 3500 Cpu
    2 Gb Ram
    3 Mbit/Sn Ayrılmış bant genişliği

    Anatolia 2.0 ile aktive edilen yeniliklerin tam dökümüne ise aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz.

    http://www.mix.gen.tr/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=11099







  • Tebrikler Maxsephiroth. Anatolia 2.0 ile aktive edilen uo serverını biz oyunculara kazandırdığın için teşekkürler. Mix kalitesiyle uzun yıllar rahatça kasabileceğimiz bir server istiyorduk artık rahatça aksabiliriz.
  • artık uo kolay kolay oynanmaz.inşallah fazla oyuncu bulup güzel bi serverı devam ettirirsiniz...
  • max sana benden tavsiye bu iş yine olmaz yine olmaz!2.5 yıl kastık para yok diye serverı kapattın bi şey demedik.5 ay sonra açtın serverı tekrar kastık ama aynı şevkimiz yoktu çünkü runuo2.0 öldürdü anatolia ruhunu . . .sonra yanlış düzenleme unutulan monsterlar yüzünden serverda kasanların yarısını banladın bide kapatamadıgın bug yüzünden arkadaşlarımın charlarına el koydun. fln filan şimdi yazmaya kalksam hepsini kitap olur .ben her zmn anatolia ismini duyunca içim ürperir çünkü ilk oynadıgım server ve şuan reelde de görüştüğüm ve insanın online olrak bulabilecegi belkide en ii arkadaşlarım ordaydı.ben anatoliadan sonra 14 tane server değiştirdim ve beni bu kdr etkileyen bir server daha olmadı ... Eger o eski gunlerdeki gibi 150 nin üstünde player olmasını istiyorsan serverı runuo 1.0 da açmalısın yoksa bu server yine kapanır yine player bulunmaz Bir zamanlar bu serverda gece dahi 90 player bulunurdu.Bunun tekrar oyle olmasının tek yolu Runuo1.0...Ama inş bu sefer server dikiş tutturur.




  • runuo 2.0 ı daha bısmıllah ılk kez kullanacagız gecmıstekı konular ıle baglantısını nası kuruyorsunzu kafanızda anlayamıyorum ?
    bahsettıgınız olayların gectıgı zamanlar hep 1.0 vardı zaten o zaman 2.0 a karsı cıkıs neden ?

    kım neyı nasıl olduruyor onu da anlayabılmıs degılım ? neden hep kafanızda ezberledıgınız yapılar ve degerler ıle sabıtlenmıs ve her seyını bıldıgınız bır sıstem yerıne uzerınde uzun testler yaapılarak bazı yenılıklerın getırıldıgı yenı bır oyunmuscasına yenı sunucu yapısını bu kadar ters karsılıyorsunuz onu da anlayamıuyorum.

    o zaman gelın en guzel olacak dıye sızın kafanıza gore sphere ıle pol ıle sunucu acalım !
  • İsterseniz siz de biraz oyuncuyu dinleyin... Tabiki "milletin" kafasına göre insanların hoşlarına göre bir server açmanız beklenemez ancak hafiften de olsa biraz kulak kabartmak gerekir. Belki serverınızda hiç oynamamış olabilirim ancak tutupta bunu serverınızın sitesinde dile getirmem yapmanız gerekenleri.. Ama burda dile getirebiliriz.. Ve yerinde olsam bu uslüp ile bu mesaja cevap vermem. Biraz daha yumuşatıcı ve daha sakin bir şekilde olabilir... Ne biliyim işte "Evet o zamanlar ilk defa server kurmanın acemiliğini yaşadık" yada " Evet o zamandan bu zamana o server ile çok tecrübeler kazandık. Ama elbette kimse mükemmel değildir. Sizlerin de desteğiyle inşallah daha iyi yerlere geleceğiz." Diyebilirsin.. Neden bunları yazdığıma gelince serverınızın bir nevi reklamını ve tekrar eski halini alabilmesi için şu foruma bir yazı yazıyorsun ancak insanlarla burada ufakta olsa ağız dalaşı yapıyorsun..

    Cep harçlıkları ile server açan çok fazla ufaklık varken insanlar temkinli davranmak ister.. Eski oyuncularınız yaşadıklarını buralarda dile getirir ve bizim gibi serverınıza potansiyel olarak başlamak isteyenler ise eski oyuncularınızın yorumlarını okur.. Bu başlığa yazdığınız her yazı biraz da olsa serverınıza katkı yada zarar sağlar....

    İnşallah serverınız dilediğiniz gibi başarılı olur..

    Saygılarımla...




  • Görüyorumki hala hiç bi şey değişmemiş .. . Biraz önce siteye baktım player sayısı 0. Rall(samet galiba) arkadaşım kendine bi uzman bul demiş.bence haklı sen uo dan pek anlamıyosun . . .Bi arastır SE veya ML ye gecen tüm serverlar ciddi player kaybı yasadı . . .çogu serverın sitesinde SE ye veya ML ye geçilsinmi die birçok anket yapılmıştır, hayır diyenlerin oranı hiçbir zaman %75 in altına inmez evet diyenlerde artık pvp den sıkılmış işi rp ye döken sadece craft ve bard karakterlerle oynayanlardır...AOS (dikkat et sphere veya pol ve SE öğelerini barındır demedim) dan anlayan GÜVENİLİR bir adam bul ve ultima bölümünü ona devret...
  • bu server uo serverı mı yoksa cs mı anlamadım eger cs se bu bolume nıye attın
  • neden cs dedin anlamış değilim SE ,ML .AOS gibi terimler ultima ile ilgili terimlerdir...yani post kasmak için böyle her foruma yazı yazmana gerek yok.gidersin cs forumunda yazarsın yazını.
  • bu anatolıadan hıc bısı olmaz artık eskı kullanıcılar yok cunkı 3 kez acılcak bı server artık duzen tutmaz derim ben
  • gruplar basladılar sunucuda oynamaya bıle,

    duzen bakımından da hıc bır zaman bır sorunumuz olmadı 4 yılı askın zaman boyunca bundan sonrada olacagını tahmın etmıyoruz

    garantılı ve guvenılır bır ortama gelmke ısteyen herkes sunucumuza davetlıdır
  • RunUo 1.0 olsaydı en az 20 kişi sadece bizim kanadımızdan gelirdi . 20 kişi azımsanacak bi rakam değil hepsinin altta en az 2 client acık oldugunu dusunursen 40 online demek . ve daha 1.0 server arayan onlarca kişi var . Runuo 2.0 dediginiz şey bana gore actiondan çakmayan rp delisi craft ve bardların serverı istila ettigi brit koprude hide stealth dolanan kendilerince rp yapan ve karsısındakine astronomik dmg ler vuran kendilerine samuray diyen arkacıların oldugu bi şeyden ibaret değildir. Runuo 2.0 sadece online oyun hastası japonları çekmek için yapılmıs bir pazarlama politikasıdır . 3.0 da kızılderelilerle karsılasırsak hiç şaşırmayın
  • quote:

    Orjinalden alıntı: K@sToR

    RunUo 1.0 olsaydı en az 20 kişi sadece bizim kanadımızdan gelirdi . 20 kişi azımsanacak bi rakam değil hepsinin altta en az 2 client acık oldugunu dusunursen 40 online demek . ve daha 1.0 server arayan onlarca kişi var . Runuo 2.0 dediginiz şey bana gore actiondan çakmayan rp delisi craft ve bardların serverı istila ettigi brit koprude hide stealth dolanan kendilerince rp yapan ve karsısındakine astronomik dmg ler vuran kendilerine samuray diyen arkacıların oldugu bi şeyden ibaret değildir. Runuo 2.0 sadece online oyun hastası japonları çekmek için yapılmıs bir pazarlama politikasıdır . 3.0 da kızılderelilerle karsılasırsak hiç şaşırmayın


    Wuhu runuoda rp yapan varmıydı ya -_-" ben yıllar once baktıgımda runuo rp için hiç elverişli değildi.Hem ortam hemde oynayış bakımından




  • kastor mantıksız konusuyorsun,

    Oyunu sadece pvp yapmak uzerıne kurmak ve dıger tum eglence yollarını dıslamak ıle olsa olsa sunucuda tek tıp oyuncular toplayabılırız.

    Neden herkez bu oyunu bırbırıyle savasmak ıcın oynamak zorunda olsun kı ? Belkı bazısı el işciliği yaparak mutlu oluyor belki bir baskası npc lerle savasmaktan onlarla alakalı gorevler almaktan hoslanıyor.

    Benzer sorular WoW sunucumuzda da dile getiriliyor zaman zaman ( Neden her ıstedıklerı anda her ıstedıklerı oyuncuya saldıramıyorlarmıs gibisinden sorular )

    Secim oyuncunundur eger isterse pvp merkezlı bır karakter ıle eglenır sunucuda eger bunu ıstemezse de tersıne tıp bır oyun tarzından hoslanıyordur ona gore sunucuda bulunur hıc bırınızın dıgerıne bu tıp adamlar olmasın deme hakkı yok sonucta.
  • benim mantıksızlıgım ultimanın dustugu su durumdur . Senin mantıksızlıgın ultimayı hala eskisi gibi görmendir .
    artık 6 7 ay skill kasıp ss 15 kryss buldumu havalara ucan ilk cıkardıgı barbed kiti basmaya kıyamayan playerlar kalmadı .
  • quote:

    Orjinalden alıntı: K@sToR

    benim mantıksızlıgım ultimanın dustugu su durumdur . Senin mantıksızlıgın ultimayı hala eskisi gibi görmendir .
    artık 6 7 ay skill kasıp ss 15 kryss buldumu havalara ucan ilk cıkardıgı barbed kiti basmaya kıyamayan playerlar kalmadı .


    Bunun nedenide onüne gelenin sunucu açması ve pvp sunucularının Türkiye'de fazlasıyla türemesi
  • tamam da kastor o soyledıklerın zaten ultıma'nın ne oldugunu hıc bır zaman ogrenememıs oyunculardır o halde.

    O tıp ınsanlara ıhtıyacımız yokkı bızım yoksa koklenen ph ıle sokaktakı kedıden dusen artıfact larla sunucuyu doldururduk pek te zahmetsızce bız zaten amacımız o tıplerı cekmek degıl.

    ben senın eskısı gıbı gormenın tersını yanı yenılıkcı yaklasımları da gordum neler getırıp goturdugunu uzun aylar boyu degerlendırdım bırebır kendı gozlerımle ve vardıgım sonuc hızlı tuketım cılgınlıgının mmorpg lerde uzun vadede kotu sonuclar dogurdugudur ve bunun aksını de bana hıc kımse mantıklı bır sekılde acıklayamaz o kadar emınım neyın nasıl olması ve olmaması gerektıgınden.

    Senın deyımınle eski model oyuncular arıyoruz eger hala orada bır yerlerdelerse.
    bızde toplanıp bır olusum yaratabılırlerse senın deyımınle yenılıkcı kanattan oyunculara da eskı kafalılıklarını asılayabılırler belkı kımbılır denemeden bılınmez ?!
  • Zaten burada çelişiyoruz . Bu dedigim kriterlerde server arayanlar runuo 1.0 ın dogal halini arıyor . bu kolaya kacan kesim ise bazı seyleri cok cabuk elde ettigi için yeni arayıslara yoneliyor .2.0 bana gore daha cok yeni kesime hitap edior . Bide zaman durdugu gibi durmuyor bizim zamanımızdaki playerların bir cogu evlendi coluk cocuk sahibi oldu veya iş güçten ultimaya vakit ayıramıyorlar . Bu nedenlede meydan yeni jenarasyona kaldı .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@sToR -- 21 Kasım 2007; 14:47:18 >
  • 1.0 yada 2.0 olması sunucunun yavas yada hızlı kazanclı olmasını etkılemıyor anatolia su an 2.0 ama hıc bır sey kolay elde edılır degıl o sebeple de zaten ıcerısı ıstenmeyen cekırge surulerınce ıstıla edılmıyor bu sayede.
  • Muhteşem bi server olsa gerek,

    Aktif Oyuncu Sayısı : 1

    Varoluş amacını sorgulamak lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.