|
Huawei, HarmonyOS 3.0 güncellemesi için tanıtım tarihini paylaştı
-
-
P40 lite var. Güncelleme yok
Kuruduk
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Huawei çekil telefon piyasasından
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Huawei umarım tekrar yükselir telefon piyasasında.Harmony OS beni gerçekten heyecanlandırıyor.
-
Huawei boşa kürek çekiyor. Google'ın ambargosu sonrası piyasadan silindiler. Google kim ya kendi sistemimizi yazarız dediler sonra ortaya çıktı ki kendi işletim sistemimiz dedikleri şey Android romuymuş. Kendilerine özel uygulama marketi açmışlar uygulamaların oraya gelmesi için yerel olarak çalışıyorlar. Mesala Türkiye'de bankaların kendi marketlerinede uygulama çıkarmasını sağladılar. Ancak Huawei markete güncellemeler bayağı geç geliyor. Dışarıdan .apk yüklersin uygulama kendi içinde Google'a bağlanmak ister çöker vs.
Hayır telefonları ucuz olsa tamam bu kadar naz çekilir diyeceğimde ucuzda değil. Niye uğraşsın ki kullanıcı ? Sadece YouTube izlemek için bile .apk yüklemeye vakit harcıyorsun. Komik.
-
Cihazları çok pahalı hadi bize pahalı ama yurtdışında bile muadillerinden yine pahalı hiç bir servisi desteklenmiyor yarın dünya genelinde ambargo yese şuan apk kurduklarımız bile çöp olucak. Huawei haketdi bunu kimse kusura bakmasın daha dogrusu Çin hakediyor adamların teknolojilerini kullanarak adamlardan istibarat topluyosun sonra atarlanıyosun benim kurduğum fabrikalar ile iş yapıyosun ürünlerimin taklitlerini yapıyosun sonra benden 1 kuruşluk ürün alıyosun karşılığında 50 kuruşluk ürün satıyosun daha birsürü olayı var.
-
Bütün cihaz üreten çin markaları birleşip android benzeri bir işletim sistemi yapmalı. Rekabet, rekabet, rekabet.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
huawei üstüne telefon tanımım hem uygun hem şık hemde daha fazla özellik var huawei deki özelikler hiç bir telefonda yok nokta
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Huawei boşa kürek çekiyor. Google'ın ambargosu sonrası piyasadan silindiler. Google kim ya kendi sistemimizi yazarız dediler sonra ortaya çıktı ki kendi işletim sistemimiz dedikleri şey Android romuymuş. Kendilerine özel uygulama marketi açmışlar uygulamaların oraya gelmesi için yerel olarak çalışıyorlar. Mesala Türkiye'de bankaların kendi marketlerinede uygulama çıkarmasını sağladılar. Ancak Huawei markete güncellemeler bayağı geç geliyor. Dışarıdan .apk yüklersin uygulama kendi içinde Google'a bağlanmak ister çöker vs. Hayır telefonları ucuz olsa tamam bu kadar naz çekilir diyeceğimde ucuzda değil. Niye uğraşsın ki kullanıcı ? Sadece YouTube izlemek için bile .apk yüklemeye vakit harcıyorsun. Komik. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X