Şimdi Ara

Huawei, HarmonyOS 3.0 güncellemesi için tanıtım tarihini paylaştı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Huawei, HarmonyOS 3.0 güncellemesi için tanıtım tarihini paylaştı



    Huawei, HarmonyOS 3.0 tanıtım tarihini duyurdu. Şirketin yeni Akıllı TV modeline de güç vermesi beklenen HarmonyOS 3 ile gelen yenilikleri görmemize çok az bir zaman kaldı.



    Ayrıca Bkz.Huawei'den Apple AirTag'e 15 dolarlık rakip geldi: Huawei Tag



    HarmonyOS 3.0 ne zaman gelecek?



    Huawei, resmi Weibo hesabı üzerinden yeni nesil HarmonyOS 3’ün resmi tanıtımının 27 Temmuz’da gerçekleşeceğini duyurdu.



    HarmonyOS 3.0 ile şirketin bağlantılar, sayfalar, ortak çalışma ve kullanıcı deneyimini etkileyen önemli geliştirmeler dahil işletim sistemine birkaç yeni özellik ekleyeceği tahmin ediliyor.



    Huawei, HarmonyOS 3.0 güncellemesi için tanıtım tarihini paylaştı



    300 milyondan fazla cihazda yüklü



    Huawei’den Yu Chengdon’un açıklamasına göre, HarmonyOS 300 milyondan fazla cihaz (ekosistemde 200 milyon cihazda, ortaklarından 100 milyon üçünü parti üründe) üzerinde çalıştığından işletim sisteminin pazar payı büyüyor gibi görünüyor.



    Beta programı başladı



    Huawei, geçtiğimiz ay HarmonyOS 3’ün geliştirici beta sürümünü yayınladı ve herkese açık beta programını başlattı. P50 serisi, Mate 40 serisi ve MatePad Pro 12.6 inç 2021 model gibi cihazlar güncellemeyi aldı.



    HarmonyOS'lu Akıllı TV tanıtılabilir



    Huawei, tanıtım etkinliğinde kendi geliştirdiği işletim sisteminin yeni sürümüne ek olarak HarmonyOS 3 ile güçlendirilen ilk Akllı TV dahil birkaç ürün daha tanıtmaya hazırlanıyor.




    Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/07/18/huawei-harmonyos-3-launch-27-june/







  • Huawei boşa kürek çekiyor. Google'ın ambargosu sonrası piyasadan silindiler. Google kim ya kendi sistemimizi yazarız dediler sonra ortaya çıktı ki kendi işletim sistemimiz dedikleri şey Android romuymuş.  Kendilerine özel uygulama marketi açmışlar uygulamaların oraya gelmesi için yerel olarak çalışıyorlar. Mesala Türkiye'de bankaların kendi marketlerinede uygulama çıkarmasını sağladılar. Ancak Huawei markete güncellemeler bayağı geç geliyor. Dışarıdan .apk yüklersin uygulama kendi içinde Google'a bağlanmak ister çöker vs.


    Hayır telefonları ucuz olsa tamam bu kadar naz çekilir diyeceğimde ucuzda değil. Niye uğraşsın ki kullanıcı ? Sadece YouTube izlemek için bile .apk yüklemeye vakit harcıyorsun. Komik.

  • P40 lite var. Güncelleme yok
    Kuruduk

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Huawei çekil telefon piyasasından

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Huawei umarım tekrar yükselir telefon piyasasında.Harmony OS beni gerçekten heyecanlandırıyor.

  • Huawei boşa kürek çekiyor. Google'ın ambargosu sonrası piyasadan silindiler. Google kim ya kendi sistemimizi yazarız dediler sonra ortaya çıktı ki kendi işletim sistemimiz dedikleri şey Android romuymuş. Huawei, HarmonyOS 3.0 güncellemesi için tanıtım tarihini paylaştı Kendilerine özel uygulama marketi açmışlar uygulamaların oraya gelmesi için yerel olarak çalışıyorlar. Mesala Türkiye'de bankaların kendi marketlerinede uygulama çıkarmasını sağladılar. Ancak Huawei markete güncellemeler bayağı geç geliyor. Dışarıdan .apk yüklersin uygulama kendi içinde Google'a bağlanmak ister çöker vs.


    Hayır telefonları ucuz olsa tamam bu kadar naz çekilir diyeceğimde ucuzda değil. Niye uğraşsın ki kullanıcı ? Sadece YouTube izlemek için bile .apk yüklemeye vakit harcıyorsun. Komik.

  • Cihazları çok pahalı hadi bize pahalı ama yurtdışında bile muadillerinden yine pahalı hiç bir servisi desteklenmiyor yarın dünya genelinde ambargo yese şuan apk kurduklarımız bile çöp olucak. Huawei haketdi bunu kimse kusura bakmasın daha dogrusu Çin hakediyor adamların teknolojilerini kullanarak adamlardan istibarat topluyosun sonra atarlanıyosun benim kurduğum fabrikalar ile iş yapıyosun ürünlerimin taklitlerini yapıyosun sonra benden 1 kuruşluk ürün alıyosun karşılığında 50 kuruşluk ürün satıyosun daha birsürü olayı var.

  • Bütün cihaz üreten çin markaları birleşip android benzeri bir işletim sistemi yapmalı. Rekabet, rekabet, rekabet.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • huawei üstüne telefon tanımım hem uygun hem şık hemde daha fazla özellik var huawei deki özelikler hiç bir telefonda yok nokta

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.